Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dadus_ka dakujem 🙂 ...no kto ho vie preco... ale mala som isto aj menej citlive neviem ci nie 30tkove... a 2 som mala 10tkove no aj tie boli uplne svetlucke ..
@dracik07 Tak to je fakt zaujímavé teda🤔
@updatevani asi boli svetlucke lebo nebol vrchol 🙂
Prosím o radu 🙂 dnes ma pobolievalo brucho akože ovulacia... včera sme mali s MM sex... neviem či aj dnes pre istotu to poistiť či nie... 🙈 vďaka
@kvecinka321 ja by som
Poistila urcite drzim palce 🙂
@kvecinka321 poistiť 🙂
ahojte dievcata, mohla by mi niektora vysvsetlit ako to presne je s BT? chcem skusit zacat merat.... dakujem
@linday ak das do googlu bazalna teplota tak máš studijného materialu habadej.
Mne osobne tato stranka pomohla
Baby, dnes som 3dc a stále mám pozitívny ovu test 😱To už asi normálne nie je, však?
Ake pouzivate ovulacne testy?
@dracik07 Ja som používala pepino testy
Baby ..ktore si
Merate Bazalnu teplotu
Teploty bezne skacu ? Vcera 36.32 dnes 36.37
Nevyznam sa v tom som si myslela ze Tak prudko neskacu 😁😁
Dnes 9DC takze ovulku este skoro necakam len ma to zaujimalo ... ze ako to je kazde rano
Mate inu teplotu ? 😁
Ahojte. Trošku sa vám tu votriem. Meriam prvý cyklus a každý deň mám slabú tú čiarku. Dnes som 19 DC. Meriam si aj teplotu ale tá skáče každý deň hore dole a aplikácia mi zatiaľ neoznačila ovuláciu... myslíte, že som tento mesiac bez ovulácie, alebo je možné že ešte príde? V marci som prišla o bábo v 14tt. ale ms prišla normálne už 2x...myslela som si doteraz, že ovuláciu mávam tesne po ms, ale tieto testy a teplota má úplne zmiatli 😏

@updatevani aha tak gratulujem 🙂 moznoze si len presvihla vrchol alebo ako som pisala si mala tie menej citlive a tam je tazsie ho zachytit. Mne na tych citlivejsich ukazalo silni ciarku po cely den a 3 dni po sebe 🙂..