Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
A ja dnes takto 👍
@ceklis
Fakt? Pekne sa ti to skratilo, ja akurát 2 mesiac užívam kyselinu listovu a kooonecne som začala merať aj BT, aby som si bola ista kedy po pozitívnom teste mám vlastne ovu.
Inak ma to už ani nebaví, každý mesiac, to isté, ms, ovu, potom rátam DPO... .... Veď ty tiež vieš, že to je na kábel TOTO 🤪😄
@ja17ay tento mesiac som uz teplotu ani nemerela a neviem ci tento cyklus zacnem :( tiez ma to dako prestalo bavit
pojdem na jednu ultrazvukovu kontrolu a uvidim co potom
drzim palce nech to meranie skonci uspesne :D a mame obidve na dlhsi cas pokoj :D s meranim a testovanim a pocitanim
@ruzicccka Noo ešte sú negatívne 🤔 a tomu poslednému ešte troch chýba..je dobre že si meráš bazalku..skús si na SVK pokúsiť ovulačné testy
@ja17ay Supeeer ✌️✌️✌️🍀
@ruzicccka Ja dnes takto..snáď o 2 dni bude pozitívny..už aj silnejšie čiarka je
@monika1791
No aj ja mam take ..
Ale uz 2 den taky a nie silnejsi
@ruzicccka Ale ak máš dlhšie cykly tak môžeš mať predsa ešte len ovu..19-21DC napríklad
@monika1791 tak snad mas pravdu
Ja mam PCO
Som si ista ze...som ovulaciu mala aj pred tym nez mi dr predpisal clomid na podporu ovulacie ... ale asi Nie kazdy cyklus mozno kazdy druhy
Niesom si ista ...
Tento cyklus som po pol roku mala bez clomidu ... tak
Niesom si ista ci ovu bude mozno neskor kedze telo sa este asi spametava lebo pol roka brat hormony no to asi telu bude trvat ... ale dufam ze ovu bude hoci aj neskorsie ale bude 😐
Aj keby ze nie .. no tak nejako to az Tak neprezivam
Kedze 28 letime na Slovensko po roku a pol chcela by som si to tam poriadne uzit
Ale na druhej strane neda mi to sa napriek tomu nesnazit bude nebude ovulka My sa Pokusame Tak ci tak
@monika1791
Jej, tebe to už tiež tmavne, možno už aj zajtra sa ukáže pozitívny 😊
@ruzicccka
Hlavne je, že sa snažíte, veď koľko XY žien tu písali, že majú pco a napriek tomu otehotneli a nevedeli ani kedy poriadne 😯.
U vás je viac menej isté, že to nepresvihnete keď sa tak často snažíte. 👍
Niekedy ani tie testy vraj nie sú 100% spoľahlivé, uvidíme čo ti ukáže bazalka
@ja17ay som na poobednej a prídem až 22:30 domov tak neviem či sa oplatí ho robiť
@ja17ay Ja aj ked som Mala ovulaciu potvrdenu lekarom a s krvi som nikdy nemala taky ovu test napriklad ako ty ... ale ta druha ciarka bola o trosilinku slabsia ale neriesila som kedze ..
Som Ovu mala potvrdenu Ale zase stalo sa ze som Mala rovnake ciarky .. no uvidime nechavam to na osud ak ovu nebude sa nezabijem
Idem na sk zajdem na Gyndu a uvidime
@butterfly333
Skús, mne by to nedalo 😊
@ja17ay ok skúsim teda
@ja17ay Ja by som poistila dnes aj zajtra😁 síce teoreticky by stačilo iba zajtra😉
@monika1791
Ďakujem za radu , ja by som tiež poistovala stále , keby je to iba na mne 😂
@ja17ay parádny testik. Pozri moje spodný robený teraz vrchné včera. Ešte stále nič
@ruzicccka ja som mala takto tiež ovu testy 13-14 DC ale potom som zbadala hlien a ked som si robila test tak vysiel pozitívne a to bol 20 až 22DC cize prisla neskor. Tešila som sa ze konecne po kyrete som mala ovuláciu a nakoniec my gynekologicka po sone oznamila, že folikul nepraskol :D

@butterfly333
Asi kúsok ešte, ale skús dnes pre istotu ešte 1x