Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ja17ay Krásne silnie🍀
@ja17ay jeeeej to je super teším sa s tebou a gratulujem
@ruzicccka Ahoj moja.Tak test negatívny,nevadí..veď sa len prvý mesiac snažíme🙊Zajtra by mala prísť MS a ďalšia ovulka vychádza cca v okolí mojich narodiek tak uvidíme🍀💪
@monika1791 skoda no nevadi moja .. ved ako hovoris snazite sa len prvy mesiac 🙂
@monika1791
Ahoj , škoda, síce to snaženie je pekné 🤩, keby ms neprišla, budeš zajtra ešte testovať? Držím inak palce, aby to vyšlo čo najskôr ✊
@butterfly333
Ďakujem krásne 😊
@ja17ay Už nejdem testovať zbytočne 😁 potom opäť o mesiac🍀
@laauraa Ešte mu podľa mňa trochu chýba..skús ešte zajtra doobeda
@kvecinka321 Ahoj.No one step máš všetky negatívne a tie livsane vidím prvý krát ale tiež sú podľa mňa negatívne.Ja som tento mesiac testovala prvý krát s ovu testami one step a pekne mi ukázalo ovulku..tak neviem🤔za mňa sú spoľahlivé.A bazálnu teplotu nemerias?
@monika1791 ach... normálne som z toho mimo... keby mám anovulačný cyklus tak môžem normálne dostať ms? Snažíme sa o babo po pol roku od MA v 22tt a z tohto som normálne mimo... nechcem sa stresovať ani robiť paniku ale normálne sa bojím či som ok a normálne mi funguje cyklus... bazalku si nemeriam bolo by to náročné keďže vstávam cez týždeň skoro o piatej a cez víkend sa potrebujem dospat a keď by som vstala skôr tak už nezaspim nad ranom... snaha bola ale bola som celkom vyriadena.. ale keď to inak nepojde bude musieť byt aj to asi...
@kvecinka321 Ahoj prosím ťa odkiaľ kupuješ ovu testy z lekárne alebo z netu??
@siska266 tuto na mk jedna mi napísala že babám predáva nick má “lauritka”
@siska266 a tie druhé mám z lekárne v tom plaste
@siska266 kuk do môjho bazáru , 0,20€ za kus
@monika1791 a testik?
@butterfly333 Vieš čo na tehotenstvo to nevidím robila som si test v pondelok a to som bola 11-12DPO a test biely tak som už ani neskúšala..minulý mesiac mi mrška prišla v 32DC a dnes som 29DC..lenže som teraz opäť začala brať od 14DC-23DC duphaston a to som vždy dostala mršku do 5 dní a stále nič🤔
@monika1791 bt asi nemeriaš že?
@monika1791
@ruzicccka
Ahojky, ja dobre , stále vas tu baby vykúkam, že čo máte nové 😊.
A ty máš takú božškú trpezlivosť, že si ešte netestovala? Ja by som to nevydržala, keby mi neprišla ms. Som zvedavá veeeelmi na test , kiežby to vyšlo 🙏😉
@butterfly333 Nie😔asi budem musieť začať
@ja17ay No veď mám posledné 2 tehu testy tak chcem nechať na ďalší cyklus😁ale ak nepríde do nedele tak skúšam😂a ty ako?kedy ideš ku gynekologičke?
@monika1791
Zajtra skús prosím, ja som viac zvedavá ako ty 😊.
Ja až v júli pôjdem asi, lebo teraz ideme na dovolenku, vrátime sa až 14.7. A potom pôjdem k DR, ešte aj tak nebude nič vidno teraz ...
@monika1791 dnes som bola na krv zajtra budú výsledky no neviem či z toho niečo bude. Dnes bol síce test silnejší aj to poobede bt stále hore 37,1 no som zvedavá čo z toho bude.
@ja17ay No veď jasné..ešte máš čas..ja som bola u potvrdení srdiečka 6+3tt. My ideme na dovču 20.7.a to mi vychádza akurát mrška ak dovtedy neotehotniem a budem si musieť dať tie tabletky na oddialenie MS tak dúfam že mi to zas cyklus nerozhádže 🤔
@butterfly333 Som zvedavá daj potom vedieť 🍀 ale test si mala pekný tak ti držím veľmo palce nech to už konečne víde💪✊✊✊

@ruzicccka Ahooj.Nie neskúšala..zajtra idem skúsiť😉