Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@domcatko1811 pozitívny ✊🏻
@ceklis tak tomu verím a dnes / zajtra ideme na to 😁
Vie mi prosím niekto poradiť, ktorý ovulačný test si v lekárni kúpiť a s ktorým máte dobré skúsenosti? okrem toho, kedy s nimi začať? zajtra mi končí menzes...ďakujem
Myslite, že by mi ukazoval ovulacny test tehotenstvo ? Mala som doma iba jeden tehotenský a na ňom bolo vidieť len okom ducha, na foto nie.... ale náznaky nejaké sú, hlavne ospalosť... Vždy keď prídem z práce, musím si na chvíľu pospať, lebo som úplne vyšťavená. Do ms mám ešte asi 4 dní. Fotene asi 2 min po namočení, hneď sa tam tá druhá zobrazila a ovulaciu momentálne určite nemám
@lelulenka mám testy, kuk do môjho bazára
@lentilka23 A dnes si ktorý deň cyklu?
@daniela123321 dnes 15DC
@lentilka23 No takže 13DC si mala pozitívny ovu test..ovu nastáva potom o 12-48hodin.Vajíčko čaká na oplodnenie skoro 24 hodín..to znamená že by som ešte pre istotu dnes ešte sexom poistila..a k tvojej otázke 🙃nie nieje to neskoro 14DC večer lebo vtedy bola pravdepodobne ovulácia..škoda že nemeriaš bazálnu teplotu
@daniela123321 Bazalnu som si merala, stupla mi až dnes rano 15 DC 36,8. Dovtedy bola 36,4 12 - 14 DC. Ale neviem odhadnuť či to stúpnutie je 1 den po, ale pocas OV.... všade píšu niečo iné. až mam z toho chaus.
@lentilka23 Podľa mňa bola určite teda včera ovulácia..tak už iba čakať na výsledok 😉
@daniela123321 Dakujem ti na názor. Len práve to, že mat styk večer po OVu a 2 dni pred neni nič moc :(
@lentilka23 test je super. Spermie pockaju na vajko aj dva dni. Podla teploty ovu bola. Tak si to super vystihla. Pockaj 12dni a mozes testovat. Drzim palce
@lentilka23 Neboj sa😉ja som mala s MM sex iba večer na druhý deň po pozitívnom ovulačnom teste a mám syna😉😃
@lululka22 dakujem ti za povzbudenie. Uvidime.
@daniela123321 7 fiha tak to je super. Takze sanca je. Dakujem ti za odpovede. 🙂
@lentilka23 Určite je šanca 😉 Držím palce ✊🍀
Ahojte, chcem sa spytat, mavam 29 dnove cykly, dnes je 19 DC. Ovulaciu som si zacala sledovat hned po mrche, od 8 DC. Ovulacne testy mi pomalicky tmavli kazdym dnom, 12 DC bola testovacia ciarka takmer taka tmava ako kontrolna (viem, ze za pozitivny ovu test sa povazuje test, kde je testovacia ciarka minimalne rovnako alebo viac tmava ako kontrolna). 13ty, 14ty, 15ty a 16ty DC ovu testy jasne negativne. Povedala som si, ze budem sledovat dalej. 17ty , 18ty a 19ty DC mi vychadza ovu test ako na foto. Chcem sa spytat, je toto pozitivny ovu test? Ak ano, nie je to neskoro? Nebudem mat lutealnu fazu kratku? A je mozne ze mi takyto test vychadza uz treti den po sebe? Testujem vzdy poobede a pred testovanim 2 hodiny nepijem ani necikam.