icon

Ovulačný test a druhá slabá čiarka

dreamer4
29. dec 2018
dreamer4
autor
29. dec 2018

@dreamer4 dievcata, robim si 1x ovu test....ale druhy den po sebe mam jednu ciarku ruzovu a tu druhu, ktora ma byt tiez vyrazna ruzova je len taky duch... v navode taky vysledok nie je...

danielalaura
29. dec 2018

@dreamer4 obe musia byť rovnako silné čiarky

silvia5252
29. dec 2018

@dreamer4 ovulačný test je pozitívny až keď je testovacia čiarka rovnako silná, alebo silnejšia ako kontrolná. Ak je to zatiaľ iba duch, test je negatívny. Treba testovať každý deň, ideálne aj 2x za deň, aby si zachytila ovulku. Držím palce 😉.

slniecko35
29. dec 2018

@dreamer4 mne sa stalo presne to iste, az ked som ten test vytiahla, ze idem ho vyhodit tak sa tam slabulinko cosi crtalo, testovala som kazdy den takmer cely cyklus a vsetky negativne, aj tento som povazovala za negativny, myslela som si, ze som vobec nemala ovulaciu. V podstate ani neviem ako a kedy sa to stalo, ale som v 7. mesiaci 😀

veronice
29. dec 2018

@dreamer4 u mna rovnako ako u @silvia5252 - ovu testy vsetky negativne, aj lekar vravel ze na ovulku to tento mesiac nevyzera...no a o par dni rodim :P hlavu hore 🙂 drzim palce ;)

lilyianka
29. dec 2018

@dreamer4 ja ovu testom neverím, nikdy mi neukázali pozitívny výsledok i keď ovuláciu som mala potvrdenu od gynekologa

baribe
30. dec 2018

Mne to iste,test cely mesiac negativny, na preventivke mi doktorka povedala, ze som ten mesiac ovulku ani nemala. Potom dva dni pred MS mi konečne vyšiel pozitívny. Hovorim si, že asi mavam ovulku tesne pred MS. Nakoniec mi to nedalo,začala som čítať a niekde som si prečítala, že ovulačný test vie odhaliť tehotenstvo skor ako tehotenský. Na ďalší deň som robila tehotenský a bum za pár dní rodím.

katarinazavo
2. jan 2019

Dobry den chcem sa spýtať už 3 dní má bolia prsia a mám pár dni pred ovulaciu je to aj tým..lebo ešte pred ovulaciou ma nebolali. Ďakujem