Ovulačný test - môžeme ísť na to?
Ahojte zienky myslite že už je alebo mu ešte treba ? Mozme ísť na to nie ?

Pozitivny, pekne sa snazte
Takze myslite ak bol sex včera večer a bude dnes mohlo by to zafungovať ?
Urcite ano 😉 kludne aj dnes pripadne aj zajtra.
Ja som si ani testy nerobila a ovulaciu sme vzdy trafili 😂
Držím palce 🙂
Sex mate len ked je ovulacia?
Zbytocne stresy.
@rebrambora úplne presne súhlasím. Ako ak je to len tvoja túžba a “môžeme ísť na to” len keď máš dve čiarky na ovu teste …. Tak to je sila . Samozrejme beriem spat ak ste s manželom rovnako nastavení . Ale poznám vo svojom okoli osobne dosť pripadov, kedy sa ženy úpätí len na ovulaciu , sex s manželom využili len ako “prostriedok na výrobu dietata”. A nebodaj ten chlap v deň ovulácie nemohol bol unavený alebo mu to proste len z toho strojenia a striktného plánovania nešlo . Dvaja si našli milenku a jeden z nich už je aj oficiálne s ňou ( z rozprávania mojich kamosiek). Tak len neurob takúto chybu prosím
@nika11103 neviem dievčatá kde ste postrehli že sex je len keď sú dve čiarky ale v poriadku. Príbehy s tvojho okolia nie sú určite nás prípad o dieťatko sa snažíme roky a áno zakladáme si hlavne na ovu. To však ale neznamená že si sex neužívam alebo ho v iné dni nemame. To už tvoja múdrosť nepostrehla. Tak odporúčam radšej nepísať nič ako takúto stupiditu podloženú na tvojich známych z okolia 👍🏻😉👍🏻 Ktory to asi s plánovaním dieťatka až tak vážne nemysleli keď to skončilo tak ako skončilo ..
Tak ja iba z tvojho “môžeme ísť na to” mi to tak napadlo . A napadlo mi to pre to lebo kolega mal taku ženu čo mu písala “ideme na to” keď mala ovulaciu a bol z toho strašne frustrovaný a riešil to s nami . Môžeme si tu snáď každá povedať svoj názor a ja som ti pekne písala žiadne zosmiešňovanie ako ty mne “tvoja múdrosť” a podobne som ti nepísala .
Ja som v testovaní ovu nováčik ale vyzerá že je to Ok takze smelo do toho 😇 a z komentárov ,,dokonalých” žien si nič nerob 😂🤷♀️
A ešte že stupidita … myslím že ja som tá nijak neurazila len ti napísala svoju skúsenosť pekne a slušne . A ty si už vyletela . Stačilo napísať ďakujem ti za tvoj názor ale ja on nestojím .
Každopádne držím palce
@nika11103 ty sama si nejako vyletela 😂 v príspevku som s nepýtala na nejaké vaše skúsenosti alebo prípady z okolia neviem prečo k tomu prirovnávať práve mňa… ja som sa pekne vyjadrila… lebo písať niekomu to je sila ak má sex len cez ovu nie je tiež uplne najkrajšie (ked skutočnosť nepoznáš) 👍🏻 Každopádne ďakujem za tvoju odpoved a prípady z okolia známych na ktoré sa nik nepýtal 😇 pekný zvysok dňa
4. Veta beriem spat ak ste s manželom rovnako nastavení 🙂
Nie nemôžete ísť na to, musíš si najskôr dať k notárovi podpísať kolkovanú žiadosť a priniesť test aby ohodnotil, či tam sú skutočne 2 čiarky🤦♀️

Jasne, je pozitivny