Ovulačný test - neviem, čo si myslieť o výsledku
Ahojte maminky. S mužom sa snažíme o bábätko a dnes poobede som si urobila ovulačný test. Nakoľko som si myslela ze už mám po ovulácii lebo predchádzajúce výsledky testov boli také ze postupne bola testovacia čiarka rovnako silná ako kontrolná ale dnešný výsledok ma prekvapil a neviem co si mam o tom myslieť a ako to celé vyhodnotiť. Par sekúnd po tom ako som začala s testovaním ovulacnym testom sa objavila silná testovacia čiarka a po chvilke slabulinka kontrolná. Vobec neviem co si mam o tom myslieť. Ďakujem pekne za za Vaše rady

@zuzuliennka1 áno všimla som si, že ste príspevok hneď zmazali 🙂 pardon
@babovka2321 ďakujem ti pekne 😊 😊
@niobe16 ahoj. Skusila si tehu test?
ahojte 🙂 idem si po radu aj ja. snazime sa o babo zopar mesiacov. cca od februara-marca. skusala som si dva mesiace po sebe okolo predpokladanej ovulacie robit ovulacne testy a som uplne zmatena. mam pravidelny cyklus a aj ked som vedela, ze mam okolo ovulacie NIKDY mi nevysiel pozitivny ovulacny test - teda, zeby druha ciarka bola rovnako silna alebo silnejsia ako testovacia....boli chvile, ked som videla, ze je tmavsia a tmavsia, ale nikdy nedosiahla uroven testovacej :/ ani jediny raz, vzdy bola slabsia ako testovacia...uz som sa zacala bat, ci vobec ovulujem, ALE napr. jeden den naobed som si robila test - negativny. druhy den rano som isla na gyndu a akurat mi ukazovala na ultrazvuku, ze akurat vidi, ako sa uvolnilo vajicko, ze som tesne po ovulacii. Tak ako je mozne , ze som mala ovulacny test negativny, ked k ovulacii doslo? stalo sa to aj vam niektorej?
@miskanathan ahoj, ano skúsila som.
@niobe16 bola si tehu?

@marinecka95 pardon, zle som si to vsimla tym, ze je to sfotene tak zboku. negativny je naopak