icon

Ovulačný test - neviem, čo si myslieť o výsledku

niobe16
27. sep 2020

Ahojte maminky. S mužom sa snažíme o bábätko a dnes poobede som si urobila ovulačný test. Nakoľko som si myslela ze už mám po ovulácii lebo predchádzajúce výsledky testov boli také ze postupne bola testovacia čiarka rovnako silná ako kontrolná ale dnešný výsledok ma prekvapil a neviem co si mam o tom myslieť a ako to celé vyhodnotiť. Par sekúnd po tom ako som začala s testovaním ovulacnym testom sa objavila silná testovacia čiarka a po chvilke slabulinka kontrolná. Vobec neviem co si mam o tom myslieť. Ďakujem pekne za za Vaše rady

Ovulačný test - neviem, čo si myslieť o výsledku
Strana
z3
zuzuliennka1
27. sep 2020

@marinecka95 pardon, zle som si to vsimla tym, ze je to sfotene tak zboku. negativny je naopak

marinecka95
27. sep 2020

@zuzuliennka1 áno všimla som si, že ste príspevok hneď zmazali 🙂 pardon

niobe16
autor
27. sep 2020

@babovka2321 ďakujem ti pekne 😊 😊

lauritka
27. sep 2020

@niobe16 urcite skus tehu test.😜

miskanathan
29. sep 2020

@niobe16 ahoj. Skusila si tehu test?

no_co_uz
30. sep 2020

ahojte 🙂 idem si po radu aj ja. snazime sa o babo zopar mesiacov. cca od februara-marca. skusala som si dva mesiace po sebe okolo predpokladanej ovulacie robit ovulacne testy a som uplne zmatena. mam pravidelny cyklus a aj ked som vedela, ze mam okolo ovulacie NIKDY mi nevysiel pozitivny ovulacny test - teda, zeby druha ciarka bola rovnako silna alebo silnejsia ako testovacia....boli chvile, ked som videla, ze je tmavsia a tmavsia, ale nikdy nedosiahla uroven testovacej :/ ani jediny raz, vzdy bola slabsia ako testovacia...uz som sa zacala bat, ci vobec ovulujem, ALE napr. jeden den naobed som si robila test - negativny. druhy den rano som isla na gyndu a akurat mi ukazovala na ultrazvuku, ze akurat vidi, ako sa uvolnilo vajicko, ze som tesne po ovulacii. Tak ako je mozne , ze som mala ovulacny test negativny, ked k ovulacii doslo? stalo sa to aj vam niektorej?

jana65l
Autor odpoveď zmazal
nelca0510
30. sep 2020

@no_co_uz mne sa to tiež stalo. Ovulacny negatívny, hlien bol a otehotnela som. Hovorila som to aj Dr. a on ze je to len test, testy sa môžu mýliť, predsa najpresnejšie potvrdenie je sonom

nelca0510
30. sep 2020

@niobe16 no co, si tehotná?

nelca0510
1. okt 2020

@nelca0510 tak asi nie. Nevadí, nabuduce to vyjde, použi výhradne tehotenský zdst

niobe16
autor
5. okt 2020

@miskanathan ahoj, ano skúsila som.

juliatriscova
1. dec 2020

@niobe16 bola si tehu?

Strana
z3