Ovulačný test - skúsenosti
Ahojte. Som tu nová a budem vam vďačná za rady 🙂
Snažíme sa o bábätko a mam trochu strach, kedže mam za sebou jeden spontánny potrat.
Tento mesiac som si 8 dni robila OT a ani raz mi neukázalo podľa návodu, ze je test pozitívny (čiže dve rovnako silne čiarky).
Podľa menstruacneho kalendára by som však mala byt 2 dni po ovulácii. Boli ma celé brucho, cítim pichanie (jemne) v maternici a bolia ma kríze a vaječníky. Je to normálne? Moze to byt tehotenstvo?
@michaela329 a čím sa to môže stať že vajcovod zhrubne?
@monika446 ona mala to teliesko, ake rýchlo si ho dala vybrať, spôsobilo jej zápal, potom už nič. Zhrubnutie spôsobuje veľa vecí, zápal infekcia, brušná operácia. U mňa to bol pravdepodobne prekonaný zápal slepého čreva. Ťažko povedať
🤷♀️
@michaela329 fuu a to som uvažovala že by som si potom dala namiesto antiky to teliesko ale asi radšej nie 🙄
@monika446 možno Ty tak reagovať nebudeš, každá sme iná.
@michaela329 pozerala som na to tiež diskusiu a nič moc... len pár babam sadlo to tieliesko ...
@monika446 tak to ma mrzí, ja som chvilu pouzivala pesar. Skus to mrknut.
Ovulacne testy mne pri otehotneni nepomohli, ukazovali mi ovulaciu úplne v iné dni ako skutočne bola.
Ahojte dámy 🙂 Dnes som 16.DC (mam cca 31-32 dňové ) a pozitivny ovulačný test. Bola som pred chvilou u gynekologa ( riešime dieťa 4 roky, 1.IVF neuspešne, medzi pauzou skušame ) a on mi povedal, že aj keď áno, test je pozitívny ale nemusí aj napriek tomu ovulácia prebehnúť. Že až keď je hladina progesteronu po ovulke nad 40 ???
Na čo šu potom ovu testy? Na čo sa merie hladina LH ak to nič neznamena? Takže moja otazka - stretli ste sa s tým, že ste mali pozitivne ovu testy ale nakoniec ste mali anovulačné cykly?
Ďakujem..už som z toho úplny jeleň 😕
Ahojte,prosim,ktore ovulacne testy su najspolahlivejsie?dakujem
@tatulienka Ahoj, ja pouzivam One step z amazon.co.uk alebo aj na ebay a uplne sedia s folikulometriou
@ruzenahelena123 áno je
@katkari Riadili ste sa aj ovulacnymi testami....pomohli vam?

@michaela329 držím palce nech sa vám podarí konečne ❤ prve som rodila mladučká a od vtedy som mala stale 9 rokov antiku tak neviem ako dlho trva kym sa to da naporiadok... a nevieš či kamoška tiež mala medzi detmi aj antiku?