icon

Ovulačný test - skúsenosti

starbuck
14. apr 2017

Ahojte. Som tu nová a budem vam vďačná za rady 🙂
Snažíme sa o bábätko a mam trochu strach, kedže mam za sebou jeden spontánny potrat.
Tento mesiac som si 8 dni robila OT a ani raz mi neukázalo podľa návodu, ze je test pozitívny (čiže dve rovnako silne čiarky).
Podľa menstruacneho kalendára by som však mala byt 2 dni po ovulácii. Boli ma celé brucho, cítim pichanie (jemne) v maternici a bolia ma kríze a vaječníky. Je to normálne? Moze to byt tehotenstvo?

monika446
1. sep 2019

@michaela329 držím palce nech sa vám podarí konečne ❤ prve som rodila mladučká a od vtedy som mala stale 9 rokov antiku tak neviem ako dlho trva kym sa to da naporiadok... a nevieš či kamoška tiež mala medzi detmi aj antiku?

monika446
1. sep 2019

@michaela329 a čím sa to môže stať že vajcovod zhrubne?

michaela329
2. sep 2019

@monika446 ona mala to teliesko, ake rýchlo si ho dala vybrať, spôsobilo jej zápal, potom už nič. Zhrubnutie spôsobuje veľa vecí, zápal infekcia, brušná operácia. U mňa to bol pravdepodobne prekonaný zápal slepého čreva. Ťažko povedať
🤷‍♀️

nikusiak9
Autor odpoveď zmazal
monika446
2. sep 2019

@michaela329 fuu a to som uvažovala že by som si potom dala namiesto antiky to teliesko ale asi radšej nie 🙄

michaela329
2. sep 2019

@monika446 možno Ty tak reagovať nebudeš, každá sme iná.

monika446
2. sep 2019

@michaela329 pozerala som na to tiež diskusiu a nič moc... len pár babam sadlo to tieliesko ...

michaela329
2. sep 2019

@monika446 tak to ma mrzí, ja som chvilu pouzivala pesar. Skus to mrknut.

iwucha
2. sep 2019

Ovulacne testy mne pri otehotneni nepomohli, ukazovali mi ovulaciu úplne v iné dni ako skutočne bola.

monika446
2. sep 2019

@iwucha tak myslím že mne ukazuju dobre aj podla ms kalendara iba o 2 dni som mala rozdiel ale cítim na sebe že som po ovu lebo čo sa mi deje s prsiami to je hrozne 🙄

katkaba1
20. sep 2019

Ahojte dámy 🙂 Dnes som 16.DC (mam cca 31-32 dňové ) a pozitivny ovulačný test. Bola som pred chvilou u gynekologa ( riešime dieťa 4 roky, 1.IVF neuspešne, medzi pauzou skušame ) a on mi povedal, že aj keď áno, test je pozitívny ale nemusí aj napriek tomu ovulácia prebehnúť. Že až keď je hladina progesteronu po ovulke nad 40 ???
Na čo šu potom ovu testy? Na čo sa merie hladina LH ak to nič neznamena? Takže moja otazka - stretli ste sa s tým, že ste mali pozitivne ovu testy ale nakoniec ste mali anovulačné cykly?
Ďakujem..už som z toho úplny jeleň 😕

katkari
2. okt 2019

Ahojte, bol test 17DC (1/09/2019) pozitivny? Dakujem

dasaa
2. okt 2019

@katkari áno

katkari
3. okt 2019

@dasaa dakujem☺️ sex sme mali 17DC (hlien bol plodny) potom 18DC nie...mame to skusit pre istotu aj dnes 19DC?

dasaa
3. okt 2019

@katkari my sme skúšali od plodných dní každý deň.Podla mňa áno

katkari
4. okt 2019

@dasaa skusili sme, uvidime ☺️ dakujem za rady

johana8
9. okt 2019

Ahojte, tento mesiac si robím prvý krát ovulacne testy. A som z toho jeleň. Cyklus mám 33,34,35 dňový. Nie moc pravidelný. Ako by ste vyhodnotili moje testy? Bola niektory deň ovulácia?

katkari
9. okt 2019

@johana8 ahoj, mne sa zda ze 6.10. je druha ciarka najsilnejsia a najpodibnejsia tej kontrolnej

johana8
9. okt 2019

@katkari bodaj by to tak bolo a bola ovulácia v niektorý deň 😊 sex sme mali pravidelne tak by to malo vyjsť. Som po dvoch MA tak su tam obavy z tehotenstva,ale tentokrát je to s predpísanou liečbou. Verím že to do tretice bude na 100%.

katkari
9. okt 2019

@johana8 drzim palce! ☺️ ja tiez dufam, ze to vyslo, moje testy som postla vyssie, mozes porovnat. tiez som testovala prvy mesiac 🙂

dasaa
9. okt 2019

@katkari držím palce 🙂

dasaa
9. okt 2019

@johana8 nevidno veľmi dobré ale tiež sa mi zdá že 6.10. je silnejšia

tatulienka
12. nov 2019

Ahojte,prosim,ktore ovulacne testy su najspolahlivejsie?dakujem

katkari
12. nov 2019

@tatulienka Ahoj, ja pouzivam One step z amazon.co.uk alebo aj na ebay a uplne sedia s folikulometriou

katkari
19. dec 2019

@dasaa tak sa teda idem
pochvalit, na treti cyklus nam to vyslo 😊

dasaa
19. dec 2019

@katkari super tak gratulujem a prajem pekné tehulkovanie 🙂

katkari
19. dec 2019

@dasaa dakujeeem 😊

ruzenahelena123
26. apr 2020

Co mislite je poztviny ovucny test a hrozne ma boli.pot bruchom

dasaa
26. apr 2020
stefania100
26. jan 2021

@katkari Riadili ste sa aj ovulacnymi testami....pomohli vam?