icon

Pijete alchemilkový čaj na plodnosť?

lienka_9
13. feb 2020

Ahojte baby, pijete alchemilkovy caj na otehotnenie? Poculi sme o niekom ze mu to pomohlo a za aký čas? A aku alchemilku pijete obyčajnú alebo žltozelenu? Koľko dcl za deň? Pijete ju celý cyklus? A čo ešte pijete na podporu plodnosti, ake lieky? Ďakujem za odpoveďe.

Strana
z2
lienka_9
autor
18. feb 2020

@rosalie1411 ja pijem alchemilku zltozelenu 3 tyzdne a az teraz ma boli podbrusko na pravej stane, ale myslim ze to je aj z toho inofloicu ktory som zacala pit pred 4 dňami

karinn13
18. feb 2020

@rosalie1411 ahoj 🙂. Ja som citala par stranok o bylinkach a viackrat som nasla, ze sa nema pit napr cez menstruaciu. Vlastne akoby tyzden pijes, tyzden prestavka. Len ak sa snazite o babo, to by si ju potom mohla pit vlastne len od skoncenia menstruacie po ovu a cakat na vysledok. S bylinkami treba opatrne, maju naozaj svoju silu a na kazdeho mozu posobit inak, tak ak citis bolesti, skus veru ubrat alebo ju pit s tymi prestavkami. 🙂

rosalie1411
18. feb 2020

@karinn13 hej, aj ja si hovorím, že tie bylinky sú dosť silné a všetko treba s mierou.. Počkám teda do skončenia MS a potom jej dám teda týždeň šancu 😁. Áno, chceli by sme bábätko, tak skúšam to podporiť aj prírodnou cestou.. Ďakujem za radu 😊

martuska12345
7. jún 2022

@marion30 ahoj a ako dlho si pila alchimilkovy cajik keď druhý mesiac ti ukázalo // čiarky ? 😊😊

marion30
10. jún 2022

@martuska12345 ahoj,len malo,skor s brala listovku

Strana
z2