Plánovanie pohlavia dieťaťa cez ovuláciu
Ahojte
Chcem sa spýtať žien ktoré si plánovali pohlavie dieťaťa cez napr ovulaciu a pod
Vyšlo vám to?
Mne ano, snaženie pár dní pred ovu a máme dievča, čo sme aj chceli
@7lenka11 a ako si sa snažila o chlapca..ja práve mam 2 a ešte by som chcela dievca
@hylary jo aj ja chcem dievca..len si si to sledovala..inak nič iné?
Inak nič len toto..
Máte veľa chlapcov v rodine?
@hylary tak pol na pol.len pri oboch bolo snaženie celý cyklus..tak teraz sa o to zaujímam
@hylary citla som o strave ph a tak..
@hylary nie je to úplne taj, podla najnovších výskumov vajíčko si vyberá, ktorú spermiu pusti dovnútra a ktorú nie (podľa chemického zloženia povrchu), takže neplatí, že najrýchlejšia spermia zvytazi. Musí byť pre vajíčko sympatická, aby mohla preniknúť dovnútra a oplodnit.
@bolarazjedna to som počula aj ja..ale ze tiež sa to dá ovplyvniť stravou..teda vapnik a horčík..ale neviem ci je to tak
Ja mam teraz dievcatko v bruchu, mame uz chlapca, neplanovala som nic, iba sex ako sa dalo . Co ja viem ako to docielit, je to za mna tazko, jedine skusat nejake metody podla neviem koho a coho
Ale ovplyvniť pohlavie ako? Zaujíma ma zo, vieš presne, že ako hladina vápnika a horčíka ovplyvňuje pohlavie?
No keď máš sex pred ovu, tak spermie čakajú na vajíčko a bude dievča. Nam to vyšlo. Neviem ci náhodou, ale takto sa hovorí
@sisska96 a koľko pred?
Hneď po skončení menzesu. 6. - 7. deň
@sisska96 aj ja som rozmýšľala ze tak skúsim
Aký máš cyklus dlhý?
@sisska96 aj nejako stravu..malo si solidarity veľa mliečnych..
Ci to vôbec si neriešila
@sisska96 solila
@martul samozrejme že viem, čo ovplyvňuje pohlavie, nie som včerajšia.. ja osobne som sa neriadila podľa ničoho.. ale moja svokra a bratrancova žena majú “zaručené babské recepty” na pohlavie.. a podľa toho už prvé dieťa mal byť chlapec, no mam dve baby.. v mojom príspevku bola aj irónia, pretože plánovanie pohlavia je za mňa absolútna utopia
normálny 28 dňový. Ovuláciu mávam 10-11 deň. Stravu vôbec 🙂
@kiki68 tak skoro máš ovulaciu?
@sisska96 ja mam tak cca 29 ale ovulaciu neviem presne ale asi okolo 13 dna
Ano, mne sa to po porode nejak posunulo, predtym som mavala neskor v strede, ale syn bol napr vykyv a toho sme spravili hned prvy den po menzese. To sme vobec prvy raz skusili bez kondomu nieco. Teraz uz taham na 40 a telo sa posledne roky zmenilo
Ja si myslim ze nam to tak vyslo. Ale nevedeli sme to moc ovplyvnit. Skor spätne aj podla bazalnej teploty sme sa dovtipili den, kedy som asi otehotnela. A ked bola zrovna ovulacia, tak sa podaril chlapec. Dve dievcata boli take skor nahody a cyklus bol kvoli kojeniu totalne rozhadzany. A prva dievka (prva z troch), tak tam sme sa velmi intenzivne snazili. Tam tazko povedat, ktory den to bol...

Nie, napriek všetkým predpokladom, že budeme mať chlapca, máme doma dve dievčatá 😀