Plánovanie tehotenstva
Baby poradte prosim ake vyzivove doplnky su dobré pre doplnenie vitaminov (mimo zdraveho jedla) pred otehotnenim a na podporu otehotnenia? Chcela by som co najlepsi zaklad mat pre babatko a nech rychlejsie otehotniem ak je vobec mozne to ovplyvnit.
@silvinecka sme na tom skoro rovnako. Mne skoncili v pondelok 🙂 som zvedava co bude
@angel993 to je pravda. Ze vacsina si to asi necha pre seba. Ale co mam aj blizsich kamaratov a opytala som sa ze ci sa dlho snazili, tak povedali ze hned na prvy krat to vyskusali a bolo. Takze naozaj preto usudzujem ze ludom v mojom blizkom okoli sa podarilo hned. A ja nechapem ako😏
@andrejkap123 ja som si to tiež myslela, ale potom mi manžel povedal, že sa nemám trápiť, že v tomto mi aj tak nikto pravdu nepovie. Tak sa radšej už ani nepýtam
@vierkainka neboj za darí sa aj tebe aj mne aj každej 😉 treba veriť že dočkame sa vytúženého dieťatka 😍🥰😘♥️
@andrejkap123 NOOOOOO 😉🤦♀️
Inofolic je predrazena kravina.Uplne obycajny inositol od swanson.Ana gynexpozor zvykne rozhadzat cyklus
@robin30 ale pri inofolicu pisu ze su to dva typy inozizolu nie len ibycajny? Ci ako to je? Vyvsetli mi to prosim niekto?
@andrejkap123 inofolic je len inozitol v peknom obale.ja som mala tento od swanson aj moje zname a vsetky uz mame deti v mojom pripade slo o stvrte dieta,ked sa nedarilo
@robin30 oki dakujem za vyvsetlenie. Tak porozmyslam o kupe tohto no. A podarilo sa s tym hned otehotniet?
@andrejkap123 mne ano
@robin30 a prosím ta co si užívala teda?
@silvinecka ja som mala inositol od swanson,aj gynex som skusala ja som mala problem s nepravidelnymi cyklami to boli od 14-60dni cisty horor ale gynex nepomohol,alchemilku som pila ta zabrala aj ked nie uplne
@robin30 hm ja mam úplne pravidelne cykly plus minus max 2 dni, tak snad mi to nerozhadze. Ale tak su to len vitaminy a bylinky.
@andrejkap123 uskodit to neuskodi ale gynex ja osobne by som uz nebrala mne predlzil cykly prave on letel do kosa.
@robin30 oki dakujem za info, ja mam pocit ze mne nic nezmeni dlzku cyklu aspon teda nic take sa nikdy nestalo aj gynex v pohode. Tak uvidime co urobi tato kombinacia 🙂
Tak tento mesiax nic ani s inofolicom.. ale podla mna preto ze sme neboli pocas ovulacie spolu, robila som si aj ovu testy… tak snad buduci mesiac.

@andrejkap123 málokto ti povie že sa dlho snaží. Nám sa narodil syn po 3 rokoch manželstva, medzitým sme mali 2x MA. Nikomu sme nevraveli že sa snažíme a nedarí sa. Len rodičia vedeli všetko a časť svokrovci. Pre všetkých sme boli karieristi, aj keď ja som neznášala svoju prácu.
Brala som inofolic a pila čaj z alchemilky od MS do ovu. Manžel bral folandrol a Macu.