Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

@bibuska2 ahoj, ja som dnes 10 dpo, a robila som si test.. Mam tam ducha, tak dúfam ze to bude všetko dobre, a dotiahnem to do konca.. V sobotu mi ma prísť menštruácia tak nech už ani nechodí a test mi len silnie.. Ja som užívala kyselinu listovú co je na predpis plus vitamín C a pila som alchemilkovy čaj.. Snažili sme sa od decembra.. Robila som si ovulacne testy..
@miskachrumka aj ja si myslím 🙂
@miskachrumka prosím vas na Tom hornom testiku vidíte niečo
@bibuska2 možno zla fotka.. V skutočnosti tam možno vy niečo vidíte ale na foto to nieje vidieť.. Ja som mala dnes ráno tento test.
@bibuska2 a tiež na foto toho moc nieje vidieť ale v skutočnosti tam je druhá ciarka.. Síce duch ale je tam
@sjuzan0211 niečo sa tam mari držím palce 🙏
@bibuska2 ďakujem aj ja držím palce.. Veľmi..
Ahojte baby prosim vás ktorá s vás užívala Ascorutin a do kedy sa má užívať??ja ho užívam už druhý deň a neviem do kedy to mám užívať keďže už nemám to ovulačne krvácanie ďakujem za odpoveď
@rita0123 prepáč ja nic nevidím :(
@rita0123 veľmi slabo...kolky deň po si?
@veronika1603 mám 10dni do menzesu
@rita0123 joj to je veľmi ďaleko ešte...
@miskachrumka ahojte prosím vidíte tu niečo na tomto teste
@bibuska2 nie len po jednej čiarke :(
@bibuska2 kolky deň si po ovulacii?
@sjuzan0211 14dni ale po dobrati duphaston hneď prišla ms nemam šťastie no už sedem rokov sa snazime a stale nič
@bibuska2 to ma veľmi mrzí..
Ja som pila alchemilkovy čaj, robila ovulacne testy a užívala kyselinu listovú.. Po pol roka som otehotnela..sice som ešte na začiatku.. Musíš veriť, verím ze mi pomohol aj ten čaj, hlavne na úpravu cyklu a teda ovulácie... Som si posledne mesiace nemusela aj robiť ovulacne testy, vždy mi prišla na 14den. Držím moc palce.. Raz sa ti musí podariť.. A po pravde som na to myslela každý deň, takže reči tipu nemysli na to a príde to neviem ci sú pravdivé.. Ešte raz držím palce
Ahojte prosím vás babenky ktorá z vás už mala ducha na tehotenskom teste dva dni do MS??mierne krvácam tak špinim tak neviem či príde MS alebo je to uhnezdenie ??ďakujem za odpoveď
Ahojte prosím vás babenky ktorá z vás už mala ducha na tehotenskom teste dva dni do MS??mierne krvácam tak špinim tak neviem či príde MS alebo je to uhnezdenie ??ďakujem za odpoveď
Žiadna nenapíše 😒
@rita0123 ahoj ja som mala ducha uz 5 dní do ms.. A každý deň silnel a silnel.
Prosim vás žienky porádte mi mám strašný strach ako je možné že mám pri menštruácii hnedý až čokoládový výtok dnes mi konci menzes a mávam také výtoky až som sa zľakla doktorovi sa nemôžem dovolať je to normálne ??prosím povedzte mi či to z vás máva test bol negatívny
Žiadna neodpovedá 😒

@bibuska2 tak táto kombinácia musí zabrat 😁😁