Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

@rita0123
Dobrý deň chcem sa spytat byvam momentálne 350km od domu je to na SK trvale bydlisko mám stále tam kde som aj žila predtým aj všetkých doktorov....mávam neskutočne bolesti v podbrušku a minuly mediac som mala aj krvavý niekedy z taký tmavý výtok,robila som si aj tehotenské testy ale bol negatívny tak sa chcem spytat či mám ísť na gyndu tam kde som vyrastala alebo to mám vyriešiť v tom meste kde teraz byvam (nechcem sa dať ešte preradiť) zobrali by má aj na vyšetrenie na gyndu keď tam nemám kartu?
Ahojte baby ktorá a vás užívala duqhaston ?a ako sa to užíva môže sa NATO piť alkohol keď máme oslavu a neviem či by sa NATO malo ďakujem za odpove nemá mi tu kto poradiť a nikto mi ani neodpisuje 🤷🙏
@lolinecka888 tak ja sa zas do nemoti ale som sa bála vypiť mali sme oslavu tak som si len dala pohár vina a viac nie preto sa pýtam lebo nikdy som to neuzivala.doktor mi ich dal na 3mesiace aby sa mi upravil cyklus
S tich liekov môžem aj otehotnieť keď ich užívam či ako to je
@lolinecka888 no mám to na úpravu cyklu ráno a večer jednu celú mám tri krabičky na tri mesiace jednu krabičku mam uz využitu mám tam asi 5tabletiek
@lolinecka888 tak držím palce 🙏 nech vám to vyde
@lolinecka888 dá sa otehotnieť aj keď tie lieky užívam a mám pár dní do menzesu
@lolinecka888 musím to užívať tak často 10dni lebo ja niekdy aj zabudnem užiť 🤦
Môžte mi poradiť babenky neviem si vypočítať plodné dni keď raz mám tak ráz inak 27.7.som mala menzes trval 5dni cyklus 29dnovy Pohlavný styk 10.8.myslite že už som mala plodné dni alebo sme sa trafili od zajtra užívam ten duphaston a ešte antibiotiká teraz neviem či náhodou že ak sme sa trafili aby antibiotiká neuškodilo plodu ďakujem za odpoveď 🙏budem rada každej ktorá má NATO odpoveď
@rita0123 antibiotiká plodu neuškodia...dieťa vyživuje žĺtkovy vacok a placenta začne až neskôr ....po pohlavnom styku si za 10dni spraviť test a uvidite či sa podarilo...
Ahojte prosím vás devčata máte nekto skúsenosti stimto čajom nazov je fertility tea na plodnosť ženy vopred ďakujem
@veronika1603 ahoj prosím ťa užívam už druhý mesiac duphaston a mám mávali tepla potom sa a je mi na nich neviem či to mám vysadiť alebo je to normálne ?nás skúsenosti prosím ťa mám dosť stojí strach
@rita0123 nemám moja.nikdy som ho nebrala...je to v nežiadúcich účinkoch?
@veronika1603 no píšu tam že môžu sa vyskytnúť aj navali ale už je lepšie
@bibuska2 taketo testy byvaju skôr negatívne....kanálik....aj je čiarka aspoň troška ružová tak je možno nádej.ale podľa mňa skôr nie ako ano
Mešká mi to 1den tak neviem či je to len poplach alebo ten duch ak to tam je vidno
@rita0123 ak je ružová ťa ciarka tak môže byť.ale aj tak sa mi zdá nejak blízko

@rita0123 tak je to výtok či krv ? Keď máš ešte menzes