Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

@rita0123 skús znova
@veronika1603
@rita0123 ahoj baby je to duch na teste?
@bibuska2 skôr nie ako áno...ale môže byť....koľko dní po ovulke si?
Ahojte baby užívala som duposton už druhý mesiac tento mesiac mi mešká menzes už 5den je možné že to môže byť spôsobené tími tabletami ktorá má skúsenosti ani sa mi neupravil cyklus skvor zas budem mať dlhý ďakujem za odpoveď
@jasimina ďakujem ale nieje k čomu gratulovať to je len ovulka
@majuska1996 ahoj vidíte tu ducha
@bibuska2 ahoj a prepáč ale nie :(
@bibuska2 Tiež nevidím, prepáč
@bibuska2 ja na tom druhom teste vidím ducha.. Držím palce
Baby prosim vás ktorá má skúsenosti už 9den mi to mešká užívala som duposton a čakala som že tento mesiac príde menzes a nič aj keď test je negatívny ..aj keď mešká menzes máme pohlavný styk dá sa otehotnieť ???prosím o radu ďakujem 🙏
To vážne to žiadna nepozná odpoved 🙏🥺
@rita0123 možno sa ti posunul cyklus z duphastonu... Ja keď som ho brala tak sa mi posunul.... A otehtnies najlepšie keď máš plodné dni (ovulkaciu).... Takže keď si už mala dostať ms a nemáš tak nemáš ani plodné dni už
@rika1929 Pani zláta potrebovaly ste pomoc očividňe ták som Vám odpísala ato že nevieťe poďakovať ale urážať ták tu nepíšte a neprosťe o pomoc ale racej choďte ku ginokologičke a to že neviem perfekt pravopis pre vašu zaujivamosť žijem dlhé roky v záhraniči od 5 rokou navštevujem školu v anglicku.
Ahojte babenky môžte mi poradiť menzes som mala 22.09.trval 5dni lenže je deň mesiac mi vynechal úplne menzes dostala som ho toho 22.09 cyklus trval nikdy som taký dlhý nemala 57dnovy cyklus ako si mám vyrátať plodné dni máte neaka skúsenosť že má dlhý cyklus.s musím máme nechránený styk a či sú plodné neplodne tak sa nedarí a doktor mi dal lieky duphaston ale užívala som ich dva mesiace a na ten tretí sa menzes nedostavil ináč všetko mám v poriadku čo sa tika Stavia ďakujem za odpoveď 🙏🙏🙏

@veronika1603 no veď aj mne že majú byť trochu od seba ďalej asi zlí test