Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

Vážne žiadna neodpovie 😔🙏
@rita0123 Jednoducho, aj mne sa stalo, že niektorý mesiac ovulácia vynechala. Možno to bolo aj zo stresu. Skús sa prestať trápiť. Môžete sa zatiaľksnažiť napr. každé 2 dni a eašte sa poraď s lekárom.
@polodrahokam práveže som bola za lekárom povedal mi že mám všetko v poriadku chcel mi dal vyvolávacku ale nechcela som meznes prišiel sám ale neviem ako si vypočítať plodné dni keďže som mala taký dlhý cyklus asi sa poradim s kinekologon .ďakujem ti za odpoveď
@rita0123 to ťažko...jedine skúšať ovulacne testy aby si vedela kedy ovulácia príde.alebo sledovať príznaky ovulacie.hlavne skús hlien odsledovať
@veronika1603 však práve keď ho mám neviem či hustý alebo riedky je ovulacia keď už neverím svoje telo tak spozorovať keď nepravidelny ten cyklus ...
@rita0123 keď je úplne akoby riedky,klzky ako vaječný bielok vtedy je najlepší.
@veronika1603 no také niečo mám a to je možno aj ovulácia lebo mňa bolí brucho ako pri menzese a boli ma vaječníky a hrozné mám citlivé prsia práveže styk mávame dva tri krát do týždňa 🙏
@rita0123 noo tak šup na to aj dnes.drzim palce
@veronika1603 ďakujem hádam sa to už podarí 🙏☺️
@veronika1603 Ahoj dnes som mala mierne krvácanie a teraz neviem či je to ovulácia alebo sa jedná o niečo iné boli ma brucho ako pri menzese a bolia ma vaječníky cítim sa tak divne máš aj ti stým skúsenosti že pro obulacii krvacaš alebo každá žena to má inak ?
@rita0123 ja nie ale niektoré ženy pri ovulacii mierne zakrvacaju...takže by som si bola istá že ide o ovulaciu.snazte sa aj teraz.mozno sa konečne podarí
@veronika1603 práveže už som mala krvavy výtok a dnes už má začalo bolieť to brucho a vaječníky a preto som volala gyn a povedal že sa jedná o ovuláciu tak neverím či už tá ovulácia prebieha alebo len začína
@rita0123 to je jedno...pred aj deň po ovulke sa dá ešte otehotnieť.vajicko po uvoľnení ešte pár hodín čaká na oplodnenie.ale keď ste mali styk v predošlých dní je tak možno bude stačiť aj to...spermie si počkajú na vajíčko aj pár dni
Ahojte žienky nedá. Mi to a tak si tu idem po radu keďže som bola u gyn.12.11.na kontrole keďže som mala cystu ale už to bolo ok a pýtala som sa ho kedy budem mať plodné dni povedal mi že ešte tak 5dni a styk bol 12.11.a 14.11 len chcem vedieť že či stačí každý druhý deň mať styk alebo ten deň keď nastane ovulácia ?ktorá máte stým skúsenosti?ďakujem za odpoveď 🙏🙏
Žiadna mi neodpovie 🙏
@rita0123 ja to robím takto každy 2 deň pred ovu a keď si urobím test na ovu a je pozitiv tak v ten deň a deň po.... Ale ešte nesom a ani som nebola tehu
@bibuska2 není dobré vidno či je čiarka aspoň troška ružová?

Babenky porádte mi ktorá má skúsenosti mala som mesiac po mesiaci dostala som ho 22.09 pričom mi 8mesiac vynechal keď prišiel menzes trval 5dni a mala som 57dnovy cyklus ako si mám vypočítať plodné dni keďže užívala som dva mesiace duphaston ale na tretí mesiac som ho nevyužila keďže mi ten menzes neprišiel ktorá mi poradí ako to je s ovulaciou?🙏🙏🙏