icon

Plodné dni. Príbehy snažiliek

martinjasen
14. mar 2012

Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

Plodné dni. Príbehy snažiliekPlodné dni. Príbehy snažiliek
lucinka3289
19. jan 2014

baby ked sa objavi hlien do kolkych dni prebehne ovulacia???ja mam dnes 16dc a hlien som mala 12 den cyklu 13 14 dc sme sa snazilkovali. podla kalendara ma byt ovulacia dnes poradte prosim

maxi2
4. feb 2014

na čo je E 400 pre snažilku??? pepina001 😎

jankaboros
2. mar 2014

Ja som mala prvé v 18 a to tak že som mala sex s mojim prvým aj posledným chlapom :D To bolo také neočakávané teraz čakám ďalšie. Moja prvá má 5 :D Ja som sa nikdy o deti nesnažila a prišlo to samé :D Takže stačí SEXOVAŤ a je to

moznotehulka337
16. mar 2014

Ahojte chcela by som vašu radu a vaš názor  🙂 S priateľom sme mali sex cez dva plodné dni a aj ovuláciu. Už 3 mesiace neužívam antiku a priblížne pol mesiaca pred tým ako som mala sex beriem kyselinu listovú a alchemilkoví čaj. Sex sme mali bez ochrany tak som sa chcela spýtať či je možné že som tehotná? Asi 4dni po sexe som cítila bolesť v podbrušku viem asi je to dosť skoro ale mám ich stále a už sú to asi 2 týždne čo ich stále mám. A zajtra by som mala dostať menštruáciu. Ďakujem vopred keď odpíšete váš nazor a rady 🙂 🙂

dranna
24. mar 2014

najjednoduchsi sposob ako zistit PLODNE DNI je s cyclotest BABY 🙂
http://www.otehotniet-cyclotest.sk/ ... vytlacis profil plodnosti a je to. Kamosky si velmi potesili, ked otehotneli po par mesiacoch (ked uz mali 1 rok bezvysledneho skusania)
uspesne sledovanie plodnych dni 🙂

patricia128
31. mar 2014

Plodné dni sú 14 deď po mrche..a koľko trvajú 7 dní..?

kika691
17. apr 2014

Pred par rokmi som sa sem prihlasila s tym, ze si vopred pozriem,precitam co ma raz caka.Stale som odkladala tehotenstvo. Najprv pre skolu, potom pre pracu, nevydareny vztah, strecha nad hlavou, financie a dusevna pohoda...Rocky utekali a do svojich 28r som stale verila a dufala po kazdom meskani ms, na teste NEnajdem druhu ciarku. Bola som zhrozena ako si zeny ocikavaju ovu testy, meraju teplomerom kazde rano telotu, pocitaju plodne dni...tak toto ja veru robit nebudem..nahovarala som si.prislo leto 2013 a my sme si povedali, ze uz predsa vsetko mame tak nebudeme si davat pozor ale ani nebudeme tlacit na pilu. Presiel jeden mesiac druhy mesic az v novembri na preventivke som lekarke spomenula ze by sme uz aj chcei babatko. Ta mi urobila sono vzala krv.Uz pri sone sa tvarula kustik divne.Verdikt nedozrievanie folikulov cize anovulacne cykly.Ms som mala stale da sa pvedat pravidelnu, bez komplokacii a dozviem sa ze v podstate nefungujem. Nasadila som si inofolic 2x denne.Chceli sme pockat a vyhnut sa hormonalnej liecbe.V decembri prvy krat folikulometria. Ovulacia cuduj sa svete bola..oneskorene ale bola.Prisli sviatky, Silvester a presne od pol noci, cize prichod noveho roka som prezivala hrozne.Vkuse ma ninalo, bolo mi zle.Pripisovala som to prejedaniu sa.Neprechadzali to par dni tak som sa rozodla urobit test.A co tam bolo? Krasne dve ciarky...Odva dni na to krvacanie a dalsi skaredy verdikt biochemicke tehotenstvo.Takze od januara cikame ovu testy, merame Bt chodime na folikulometriu,papame inofolic, duphaston...takze to comu som sa ja tak cudovla a krutila hlavou, robim i ja...

humancare
23. apr 2014

Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste prirodzenou formou pomocou jednoduchych cvikov otehotniet,alebo sa zbavit cyst a myomov.

petuskaa1
18. máj 2014

ahojte,

chcem sa opytat ohladne plodnych dni,mam menzes na 28 den,ako presne sa rataju tie nase plodne dni je to na 12 den alebo? Dakujem.

zuzanag1
25. jún 2014

dobrý den, čo si myslíte o Jonášovej metóde?poslal som email, p. Jonášovi už len čakám na správu a výpočet plodných dní. tiež som jedna z nas, ktorej sa nedarí otehotnieť, mávam nepravidelnu menštruáciu☹ v piatok ideme s partnerom na genetické vyšetrenie. Už som zúfala, neviem čo robiť.

eriksonka1234
12. aug 2014

/zuzanag1/už som to tu zopár krát písala nám pomohol a mnohým párom, čo dlllllho nemohli mať deti, samozrejme záleží aj od toho, v akom stave je žena a muž, ak sú ale spravidla zdravé páry,určite odporúčam, preštudovala som všetky jeho brožúry a knihy, ja som tomu zo začiatku ani neverila,ale dala som sa na to, keďže nešlo o nič a zároveň o všetko. Kamoška mala ten istý problém, čo ja- nedozrievanie folikulov, 9 rokov nemohli mať deti a tiež Jonáš im pomohol, dnes má už dospelého syna. 🙂 Nemáš čo stratiť, hlavu hore, bábätko príde, keď to budeš najmenej čakať, v mojom prípade nejde o frázu, ale skutočnosť. 🙂 🙂

miculiatko
18. aug 2014

Ahojte babenky tiez som nasadla do vlaku snazilkovania. Pre babatko sme sa s mojou polovickou rozhodli len tento mesiac. Sme na zaciatku tohto vsetkeho a ja pevne verim ze mrcha ktora by mala dojst zajtra nepride a nepride aspon dalsich 9 mesiacov. Zdravotne sa citim v poriasku cyklus mam spolahlivo pravidelny a plodne dni sa u mna javia ako zvyseny vytok niekedy jemne tahanie v podbrusku. Mavam ich asi na 12 den cyklu niekedy aj neskor. Nikdy som nebrala hak rezolutne som jej uzivanie odmietla. Nie som plna chemie a dufam ze sme v mesiaci v ktorom som sa narodila zamiesili na nase malinke. Som velmi zvedava. Vsetkym babam ktore maju zdravotne problemy zelam skore uzdravenie netrpezlivym snazilkam vela trpezlivosti nech sa to tu na tomto fore hemzi stastim. Buduce mamicky hlavu hore babatko si k nam urcite najde cestu!

moo
2. sep 2014

zuzanag1 : my sme skušali všetko možne aj ivf a iné zakroky a nakoniec manžel bral prírodný doplnok Kotvičník tiež mu to odporučil Jonáš 😉 aby sa on bol vo forme lepšej ako normálne a mne odporučili GS Mimistar, majú tam vitamíny a hlavne pridanu latku na lepšie dozrievanie vajíčok a celkovo pomôže otehotnieť skús je to lepšie ako hádzať od seba chémiu

9723
8. nov 2014

bi ste mi povedali daco o mi cakame v Januari

eva_evicka
12. nov 2014

@moo : Ty si otehotnela po tych prírodnych doplnkoch?

chlpatymartinko
Odpoveď bola odstránená
mira47
23. dec 2014

Baby kedze mozem len raz, chcem vam poradit kyselinu listovu mne pomohla tri krat, drzim palce

dzanem
23. jan 2015

ahojte, my sa snazime rok, napriek pozitivnemu ovulac. papieriku sa nedari,podarilo sa raz ked sme vyskusali Femigard, ale nedopadlo to dobre, potratila som,mavam cyklus 26-28,neviem kedy presne moze byt ovulacia a ktory den sa snazit najviac

julypetkova
23. jan 2015

mira47,kysle.listovu som brala ,vyse 2 mesiace a nepomohla ,aj doky hovoril ze ak je zena zdrava netreba uzivat NIC.Nam sa podarilo 2x pocat na prvu supu a nic som neuzivala,aj ked to druhe skoncilo v 9tt. a DZANEM,ja ovulujem niekde v strede cyklu ,ja mam totiz taky ako ty ,raz 26 inokedy 28,snazime sa priblizne od10 alebo 11 dna cyklu ,kazdy den , mozno do 15 a tak obden 😉 ,ale to bolo ked som este nepotratila ,takze teraz sa nam nedari ...

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
141993
18. apr 2015

baby pomoooc a co ak sa snazi len jeden ?

lienka1701
3. máj 2015

Ahojte kocky my jedno babo uz mame pri orvom som antiku vysadila v marci a zacali sme sa snazit tehu som boka uz v oktobri 2013 hici som mala cystu a podstupila laparku tyzden po bej sme zistilize som tehu takze sa to podarilo i napriek cyste teraz ju mam zas snazime sa cca mesiac o druhe jem kyselinu listovu zatial tomu nechavam volny priebeh vsetkym snazilkam prajem vela stastia

zimmi1
11. jún 2015

@melisssssa ahoj, co sa tyka BT neviem poradit, ale ja som mala pred prvym tehu cyklus 30dnovy a ovulka mi zacinala az nejaky 20. den cyklu (overene gynekologom), takze nemusis ovulovat vzdy v strede cyklu..skusnsintu svoju ovulku overit testom 😉

tymotyxp
25. júl 2015

ahojte ja sa snazim otehotniet od minuleho tyzdna sa pokusame a kupila som si tehotensky test co je po piatich dni oplodnenia a ukazalo mi to negativne .a ked sa milujeme tak nedava pozor a vsetko zo mna ide von nechapem to

2841988
4. aug 2015

to je velmi kratka doba mi sme sa snazili 4 mesiace vela tehu testov atd.az nakoniec som si povedala ze ked to ma prist tak to pride...a aj prislo.Test som si robila viac ako tyzden po meskani a ukazal sa negatívny,tak som ho vyhodila,asi tak o pol dna som isla nieco vyhodit aaaaa skoro som odpadla ked som na teste v kosi uvidela 2 ciarky 😅 A teraz mi zacina 6 mesiac 😅 takze ja na tvojom mieste urcite pockam az do meskajuceho menzesu drzim palce 😅

janajozefina
17. mar 2016

Ahojte, som tu nová, ani neviem, ci sa mam prihlasit medzi mamky alebo snazilky, lebo my uz jedneho drobca mame a prave sa snazime o dalsieho. Ani nam to vsak neslo lahko...pripajam sa aj ja s kratkym pribehom: kupili sme si maly bytik, no surne potreboval rekonstrukciu, povedali sme si, ze najprv nasporime, zrekonstruujeme a potom baby. Tak aj bolo...rekonstrukcia este len koncila a my sme sa v zapale vasne vykaslali na ochranu a zrazu to bolo "na prvy sup". Po dvoch mesiacoch som vsak dostala tazku virozu, horucky... potrat :( Odvtedy sme sa snazili skoro dva roky a nic...nasilu, kazdy mesiac, vsetky potencialne plodne dni...a nic. Napokon sme sa prestali snazit, postupne sme sa spamatavali aj z rany osudu, zacali opat aktivnejsie zit (dovolenky, vylety...) a zrazu sa podaril drobec. Chceli sme kratsi vekovy rozostup, ale ten druhy nam zas nejak nejde...no fakt je ten, ze prvy drobec je velmi aktivny, vobec sa pri nom nezastavim, manzel ma narocnu pracovnu dobu, robi aj cez vikendy, mame malo casu na seba... Myslim si, ze to bude tak ako prvykrat - ked sa prestaneme snazit, uvolnime sa a pominie stres (mm ma coskoro zmenit pracu), tak sa aj toto podari. Moja rada preto znie - hlavne s kludom a uzivat si to 🙂 Drzim vsetkym palce!

eriskaaa
13. apr 2016

ja som otehotnela vzdy ked som mala sex .. to je dobre ?

magdushhh
17. apr 2016

ahojte. musim suhlasit s lenn1101 s tym, ze ovulacne testy a meranie si teploty zbytocne narusaju psychiku a vystresuju vas este viac. my sa o dietatko snazime intenzivne 5 mesiacov s tym, ze som si po celu dobu robila ovulacne testy (ale skor preto aby som vedela, ci mam ovu v poriadku a ci vobec chodi). ovulacia kazdy mesiac pekne, z gyn hladiska vozorove vysledky aj u manzela. pani doktorka mi povedala, ze sa na to nemam tak upinat a mame si to uzivat. takze od tohto mesiaca, ziadne ovulacne testy! drzim palce kazdej jednej z vas, ktora sa snazite 🙂

littleslovak
1. júl 2016

Ahojte, myslim ze sledovanie teploty hlienu a pripadne aj krcku je dobra vec na to aby sa zena spoznala. Je to urcite dobra vec aj pre vztah partnerov, pretoze zeny ktore to pouzivaju ako antikoncepcnu metodu, ktora nas nic nestoji iba zopar navykov, tak ich partneri s nimi nazvem to "musia spolupracovat". Chcem tym povedat ze nastava stav intimity kedy sa obaja podielaju na tom ci budu alebo nebudu mat potomka.
Kedze pouzivam tuto metodu a uz viem kedy ovulujem, myslim ze som tento mesiac prekonala sponatnny potrat. Najprv mi meskal cyklus co sa u mna nestava, byva ako svajciarske hodinky, ale nesla som si hned robit test. Potom si povedala ze sak mozno predsa a sla som si ho kupit ze na dalsi den rano si ho spravim... lenze to uz prislo spinennie. V noci hrozne krce (tie tiez nikdy nemavam) take ze som spat nemohla a nic nepomahalo ulavit od bolesti a spolu s menstruaciou cele kusy... Neviem uz sa to nedozviem. No nezufam, este sme len zacali 🙂
No napriek tomu ze sa tesim ze poznam svoje telo, necham tieto veci aj nadalej na prirodu. Budeme sa milovat s partnerom kedy sa nam bude chciet, vtedy je to najlepsie a mne sa ked ovulujem chce dost 🙂
Takze ziadne stresy zienky, uzivajte leto dovolenky a plodte na nich krasne zdrave deticky 🙂 Vsetkym vela uspechov 😉