Po akom čase po vysadení antikoncepcie ste otehotneli?
Chcem sa spýtať, po akom čase sa Vám po vysadení antikoncepcie podarilo otehotnieť? Aké vitamíny ste brali po vysadení, keď ste sa začali snažiť o bábätko?
kludne zacni brat kyselinu listovu... inak nic...
@emarekova tak to je super potom 🙂 hned ste sa začali snažiť, keď si vysadila?
@gala79 ano, to už beriem ešte nejaké vitamíny okrem toho tiež - B,D, 🙂
Pri prvom sa nam podarilo hneď po vysadení HA - dostala som menštruáciu a ďalšiu už nie 😝 . Pri druhom to trvalo až 1,5 roka a už som mala pripravené papiere na umelé, keď sa nečakane zadarilo (ale vtedy zistili problem na msnželovej strane ale zázrak sa stal). A brala som kyselinu listovú.
@miss_sixty11 v podstate ano,za tym ucelom som antiku prestala papat 🙂 pytala som sa na to doktorky,ci treba po vysadeni nejaky cas pockat,ale vraj netreba,tak sme sa snazili 🙂 opicka ma uz 2roky,2mesiace
Pri prvej opicke,teda predtym som nestihla brat nic,rychlo neplanovane sa podarila 😀
@miss_sixty11 Nebrala som žiadne umelé vitamíny-zbytočné a teraz máš sezónu letného ovocia a zeleniny - to ti úplne stačí pokiaľ si normálna a zdravá žena. Pred prvým tehu som poslednú HAK dobrala v januári a otehotnela som v apríli a pri druhom som tiež poslednú dobrala v januári a otehotnela som v marci a to dokonca na jediný a prvý pokus. 😉 Držím prsty.
@miss_sixty11 otehotnela som hneď na prvú šupu 🙂 treba využiť to obdobie po vysadení antikoncepcie - je väčšia pravdepodobnosť otehotnenia - to mi povedal môj gynekológ 🙂
ja hned, ale o bábo som v 6.tt prišla, a potom som otehotnela až o 8 mesiacov
@gabika_tkacikova to obdobie je asi do troch mesiacov od vysadenia však? Na prvú šupu? to si mala štastie veľkééé...to ti závidím 🙂
@hettinka to je mi ľúto ☹ ale som rada, že druhý krát to už dopadlo štastne 🙂
@miss_sixty11 áno asi do troch mesiacov. Vôbec som s tým nerátala, že sa to hneď podarí, lebo 5 mesiacov po vysadení sme mali naplánovanú svadbu - to som si myslela že ju absolvujem tak max v 2-3 mesiaci tehotenstva a takto som už bola v piatom 🙂 ale brucho som vtedy ešte nemala takmer žiadne 🙂
@miss_sixty11 medzičasom už máme skoro 10-ročného mládenca, je zdravý a šikovný, to je hlavné
@gabika_tkacikova ja sa tiež spolieham na to, že bruško nebudem mať takmer žiadne, ak by sa náhodou podarilo hned 😀 snúbenec sa ale bojí, že by som si svadbu tehotná neužila 😀 😀 😀
Mne cca po roku
vysadila som nasadila som kyselinu listovu a na 4-ty mesiac som bola tehu 🙂 pri oboch
ja som vysadila v aprili 2013 na zaciatku mesiaca pockala menzes a potom som hned otehotnela, potom som zase po porode brala, december 2015 zase vysadila a pockala si dva cykly, vo februari som zase otehotnela, ale nedopadlo to dobre, april 2016 kyret, teraz sa zase snazime 😉
Cca 2 tyzdne po vysadení som otehotnela...to bolo prekvapko
@andy57 to je mi luto ☹ drzim silno palce... 🙂
@miss_sixty11 dakujem snad to vyjde coskoro zase
@aniko85 to vaaazne? 😮 uaaaaauuuuu....tak som zvedava ako sa to podari nam 😀
Tabletky som prestala brať koncom mája a 30.7. mi ultrazvuk ukazoval 8tt. Bola som prekvapená. Planovala som otehotniet od júna do novembra aby som mala reťazovy porod a nemusela späť do práce.teraz bude mať môj starší syn koncom júla 3 roky a malé bude mať zajtra 4 mesiace....takto sa mi prekrývajú deticky a tým mi na staršie zobrali rodicak na 5 mesiacov.uz cakam september kedy starší môže narukovat do skolky...dovtedy obskakujem dve deturence deň čo deň....ale to najťažšie obdobie mám už asi za sebou...

@miss_sixty11 nic som nebrala,zadarilo sa za 2-3mesiace,nie som si ista presne