Po akom čase ste otehotneli pri užívaní Inofolicu?
Ako dlho ste brali inofolic kym ste otehotneli? Mne lekar predpisal pred 3mesiacmi clostyl a duphaston no nepomaha, tak teraz mi pridal inofolic, mam ho brat rano a vecer. Snazime sa uz viac nez rok, teraz pojde priatel na spermiogram, takze sa nechame prekvapit
@loseyourself Ja som mala nepravidelný cyklus,takze žiadne plodný dni...
Skúšala som hocičo,no a Ta akupunktura pomohla hneď.
@loseyourself A možno by pomohla akupunktura aj manželovi.
@mirad28 dakujem za radu urcite vyskusame 🙂
Ja tiez beriem clostyl s duohastonom plus teraz mi odporucil inofolic mne clostyl a duphaston tiez pomohol iba v tom ze mi narastli folikuly otehotniet nie tiez sa snazime rok a nieco tak dufam ze uz budu 2// 🙂
Ahojte,
my sa snažíme od Júla 2014 a zatiaľ stále nič, budúci týždeň idem kupiť inofolic a pijem 2x denne alchemilku, tak som zvedavá kedy sa nám zadarí 😒 😒 😒
@iviiike my sa snažíme pol roka z toho Inofolic beriem 3mesice a zatiaľ sa nám nedarí ☹ akurát som pribrala z neho 3kg 😒 ... Tak držím palce nech sa čím skôr zadari 😉
@martinka115 jeeee no to dufam ze ja nepriberiem🙂 to co mam na sebe mi bohato staci 😀 a kupovala si ho v lekarni ci na nete?
@dohna ja si ho kupujem cez net v jednej lekárni, kedže beriem viac balení naraz, tak je to cenovo lepšie 🙂
Ja som brala inofolic cca pol roka +- a podarilo sa. Nastastie som z toho vobec nepriberala, nemala som ziadne negativne skusenosti🙂. Tak ako je pre zeny Inofolic, pre muzov je Folandrol, takze to som naordinovala mojmu mm, nech sme v tom dvaja, hehe 🙂
Mame uz dve deticky, prve nam trvalo viac ako dva roky, pri druhom som hned nasadila vitaminky a islo to. Sice nie hned, tiez sme niekolko mesiacov brali obaja tieto doplnky vyzivy. A podla mna pomohlo. Hlavne muzikovi 😀
Zacinam brat tretie balenie,zatial nic,akurat som pribrala tri kila :(
My sme s manželom pracovali na bábätku 4 ROKY.. vyskúšali sme kadečo prírodné.. Inofolic som brala tri cykly.. absolútne som od neho nepribrala, nakoľko sa stravujem vyhradne zdravo a popritom cvičím, takže nie je sa čoho báť.. a taká "maličkosť" - na tretí cyklus som nasadila k tomu aj FEMI kvapky od VALOVIČA a otehotnela som.. 🙂 veľa šťastia ostatným.. kto by chcel ale niečo podobné ako Inofolic, tak sú aj prášky Nosifol..
ked uzivam inofolic môzem dat si pivko?
Ja som otehotnela po necelom mesiaci uzivania.. 🙂
S alkoholom to netreba prehanat, ked sa snazite o baby. Ale nejake to pivko je uuuplne v pohode-🙂
ahojte, ja som taktiež uzivala inofolic, a otehotnela som asi po dvoch mesaicoch uzivania. ale je pravda, ze som musela uzivat aj medocriptine na znizenie prolaktinu a ten mi tiez brzdil ovulaciu. Tak kto ktore z toho mi pomohlo otehotniet, mozno obidva lieky

@mirad28 jej to je super pojdem vyskusat 🙂 a ti si mala nejake zdravotne problemy? Lebo u nas su aj zo strany manzela ...ale do nejakeho centra este nechceme ist .