icon

Po akom čase ste otehotneli pri užívaní Inofolicu?

iviiike
19. feb 2015

Ako dlho ste brali inofolic kym ste otehotneli? Mne lekar predpisal pred 3mesiacmi clostyl a duphaston no nepomaha, tak teraz mi pridal inofolic, mam ho brat rano a vecer. Snazime sa uz viac nez rok, teraz pojde priatel na spermiogram, takze sa nechame prekvapit

Strana
z2
loseyourself
22. feb 2015

@mirad28 jej to je super pojdem vyskusat 🙂 a ti si mala nejake zdravotne problemy? Lebo u nas su aj zo strany manzela ...ale do nejakeho centra este nechceme ist .

mirad28
22. feb 2015

@loseyourself Ja som mala nepravidelný cyklus,takze žiadne plodný dni...
Skúšala som hocičo,no a Ta akupunktura pomohla hneď.

mirad28
22. feb 2015

@loseyourself A možno by pomohla akupunktura aj manželovi.

loseyourself
22. feb 2015

@mirad28 dakujem za radu urcite vyskusame 🙂

iviiike
autor
22. feb 2015

Ja tiez beriem clostyl s duohastonom plus teraz mi odporucil inofolic mne clostyl a duphaston tiez pomohol iba v tom ze mi narastli folikuly otehotniet nie tiez sa snazime rok a nieco tak dufam ze uz budu 2// 🙂

dohna
26. feb 2015

Ahojte,
my sa snažíme od Júla 2014 a zatiaľ stále nič, budúci týždeň idem kupiť inofolic a pijem 2x denne alchemilku, tak som zvedavá kedy sa nám zadarí 😒 😒 😒

martinka115
26. feb 2015

@iviiike my sa snažíme pol roka z toho Inofolic beriem 3mesice a zatiaľ sa nám nedarí ☹ akurát som pribrala z neho 3kg 😒 ... Tak držím palce nech sa čím skôr zadari 😉

dohna
26. feb 2015

@martinka115 jeeee no to dufam ze ja nepriberiem🙂 to co mam na sebe mi bohato staci 😀 a kupovala si ho v lekarni ci na nete?

martinka115
27. feb 2015

@dohna ja si ho kupujem cez net v jednej lekárni, kedže beriem viac balení naraz, tak je to cenovo lepšie 🙂

zuzca30
13. máj 2015

Ja som brala inofolic cca pol roka +- a podarilo sa. Nastastie som z toho vobec nepriberala, nemala som ziadne negativne skusenosti🙂. Tak ako je pre zeny Inofolic, pre muzov je Folandrol, takze to som naordinovala mojmu mm, nech sme v tom dvaja, hehe 🙂
Mame uz dve deticky, prve nam trvalo viac ako dva roky, pri druhom som hned nasadila vitaminky a islo to. Sice nie hned, tiez sme niekolko mesiacov brali obaja tieto doplnky vyzivy. A podla mna pomohlo. Hlavne muzikovi 😀

kniha24
12. júl 2015

Zacinam brat tretie balenie,zatial nic,akurat som pribrala tri kila :(

steinarka
12. júl 2015

My sme s manželom pracovali na bábätku 4 ROKY.. vyskúšali sme kadečo prírodné.. Inofolic som brala tri cykly.. absolútne som od neho nepribrala, nakoľko sa stravujem vyhradne zdravo a popritom cvičím, takže nie je sa čoho báť.. a taká "maličkosť" - na tretí cyklus som nasadila k tomu aj FEMI kvapky od VALOVIČA a otehotnela som.. 🙂 veľa šťastia ostatným.. kto by chcel ale niečo podobné ako Inofolic, tak sú aj prášky Nosifol..

chocinela
13. júl 2015

ked uzivam inofolic môzem dat si pivko?

steinarka
13. júl 2015

@chocinela no a 🙂 kludne, ved to nie su antibiotika

lulinka99
26. júl 2015

Ja som otehotnela po necelom mesiaci uzivania.. 🙂

zuzca30
26. júl 2015

S alkoholom to netreba prehanat, ked sa snazite o baby. Ale nejake to pivko je uuuplne v pohode-🙂

vanilka83
21. aug 2015

@nagulinka ja som nabrala fest uz za 3 tyzdne asi 2 kg... a jedla som ako vzdy-to iste ako pred tym,ale nie je to nic strasne je to len voda ktora sa zadrzuje ked ho vysadis schudnes to......

endorfina
21. aug 2015

ahojte, ja som taktiež uzivala inofolic, a otehotnela som asi po dvoch mesaicoch uzivania. ale je pravda, ze som musela uzivat aj medocriptine na znizenie prolaktinu a ten mi tiez brzdil ovulaciu. Tak kto ktore z toho mi pomohlo otehotniet, mozno obidva lieky

Strana
z2