Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@elenka3500 ja nie ☹ kolko dpo?
@08snazilka80 rozhádzané to mám veľmi ale tak začiatkom mesiaca okolo 7meho tak nejak
@elenka3500 tak je este skoro asi....vies aj kedy si mala ovulku?
@08snazilka80 to mas este cas na testovanie,mne test ukazal az v den ocakavanej ms (15DPO)Aj ked je to tazke vydrzat ale musis,lebo stres neprospieva.
5.2 som mala poslednú menštruáciu
@08snazilka80
@08snazilka80 5.3. Pardon
@juju7 ano presne to som si povedala dnes...idem si uzivat to ze ci ms pride alebo nie 🙂 a ak nepride v stredu tak vo stvrtok robim digi test a koniec stresovania 🙂
@elenka3500 pocuvaj ma to ako ja 🙂 ja tiez 5.3.som mala :-P
@08snazilka80 aleee ? No pekne 😀 ešte kebyže viem koľko dňový cyklus mám
@elenka3500 cyklus mavam tiez kadejaky 27-37dnovy v priemere mi vychadza na 32 dnovy cize ms by som mala cakat tiez 6.4.ale kedze viem,ze ovu bola 20.3.a moja lutealna faza je 14dni tak ms ma prist 4.4.
@08snazilka80 ja zase tieto veci absolútne neviem absolútne asi som divná
@08snazilka80 aj Ja som mala 5.3 😁😁😁😁😁😁a 10eho koniec
@tinka0000 ja som mala 4dni ms a isla som potom hned k dr 5teho lebo ms bola slaba a mala som bolesti v podbrusku tak som nevedela co to a vsetko okej bolo nastastie lebo som sa bala ze.mam aj cystu nejaku
@elenka3500 zajtra ti dám vedieť ako to dopadlo
@08snazilka80 tu nizsie som citala ze mas cyklus trosku rozhadzany,tak este nezufaj,mozno je posunuta ovulka.Budem drzat palce aby sa ti ta druha ciarocka ukazala 😉
@juju7 dakujem uz to budem brat ako pride
@elenka3500 som zvedava 🙂
@dadus_ka ja by som na tvojom mieste irobika ten digi a teplotu si si merala?
@08snazilka80 ale myslím že to je len obrys a nič z toho nebude :(
@elenka3500 mozno...ja uz sama neviem...videla si fotky co som davala ?na tych som mala tiez taku ciarku ako ty-test z dm drogerie...teraz som skusila inu znacku a ciarka nikde...ja tiez neviem co to je...ci len kanalik presvitajuci ci duch...
@08snazilka80 podľa mna to bude len ten kanalik bohuzial .. videla som áno
@elenka3500 my?lebo mne to ukazovala pri kazdom uz potom...akoze.ked ti mam piveday pravdu tak ja sa tvarim akoby som uz tehu bola...cize ked som unavena tK lahnem a oddychujem a je mi jedno ze by som rafsej upratoat
@ivusikiv Ano ja tam vidim //
@08snazilka80 ja som na nervy už kokos
Sorry za to moje pisanie ale som na mobile a mala klavesnica je 🙂
@elenka3500 vitaj v klube 😉 mne uz tiez zacina hrabat ale nastastie uz nemam test ziaden doma :-P
@08snazilka80 podľa mna sa zase nezadarilo .. klasika .. otvorila som si aj víno serem na to ..
@elenka3500 ale noooo co hned takto...daj tomu cas 🙂

@elenka3500 Tebe vidim nieco 🙂 Kedy mas presne ms dosta