Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@elenka3500 no kruty by bol...ale on nieje taky sofistikovany jeho by to nenapadlo
@08snazilka80 sestra že nech zájdem ocnemu
@happy9911 juj tak super drzim päste...lebo bojovnikov ste pustili dost 😉
@elenka3500 no tak nech ide ona 🙂 ja to tam vidim...takze to tam je 😉
Baby zajtta by mala dojst mrcha..a dneska sme mali sex a vobec nic zoma nevyslo, fakt ze minimum len kusocek ..inokedy dost..co to? 😀
@08snazilka80 snad anoo ale toho 30teho sme to mozno prepiskli, zaspali sme😅
@08snazilka80 vieš ale každý vidí čo chce videt ale tak dúfam že sa zadarilo .. zajtra ráno by mala čiarka keď to tam je zosilnieť nie ?
@08snazilka80 ako sa prejavuje mimomaternicove?
@elenka3500 mne nesilnie uz 4ty den :-/ cize neviem ti v tomto ja povedat
@08snazilka80 ostáva nám už len čakať ale ja si myslím skôr že nie ... cítim to tak .. ok ráno dám fotku dobru zatiaľ papa
@tinka0000 krcami,bolesyami silnymi v podbrusku,vo vajecnikoch-teda len v jednom v tom v ktorom sa vajicko zahniezdilo a krvacanim
@08snazilka80 tak to su priznaky aj normall tehu.ale nekrvacam nic a bolest v podbrusku mam ako pred ms..a na lavej strane aj na pravej sem tam pichne.
@elenka3500 tym ze sa vajko oplodni a uhniezdi zacina len boj.au zeny ktorym telo zacne proti plodu bojovat a tym padom pride ms aj ked tehu boli...ja som ten pripad...uz som bola aj u dr na injekciu kde mi pichol protilatky na toto tak som zvedava
@tinka0000 ved prave ze su rovnake .mam lamosku ktora bola pred rokom tehu a hovorila som jej nech ide k dr aby bedela ci je vsetko v poriadku a ona ze naco staci okolo 8tyzdna ze vycitala na forach...no a utekala v 5tyzdni lebo zacala krvacat a bolo to mimomaternicove...
@tinka0000 to pich sem pich tam mam aj ja...ale mna to dnes uz aj v posve pichalo :-/
@08snazilka80 ako dlho sa snazite moja?
@08snazilka80tak mna nepicha v posve, len moj ked tak 😀
Tak a test biely?
Ja si rano zrobim ak nedojde mrcha..dufam, ze nedojde..
A ked nebude nic tak asi nic z toho..
A mam sa nechat oliat? 😀 ak by naahodov , neposkodi to nic vsak? 😀
@tinka0000 😀 ty si pripad 😀 testni rano ja som uz minula vserky testy ja uz len vo stvrtok tu bidem zase zaplavovat fotkami 🙂
@happy9911 ako snazime sa 3mesiace ale len tak ze aha mam ovu tak k mame chut tak suo na seba ...ale tento mesiac som mojho priam znasilnovala 😉 ovu som mala minulu stredu a mama li sme sa tefa 4sni ored ovu kazdy ked a v den ovu nebolo nist a potom len piatok a sobotu...cize som sama zvedava ale moj mi stale hovori ze schumacherovske spermose tak sa smejem len 😀
@08snazilka80 urobim test zajtra a bt som merala a dnes bola zase o nieco nižšia takze ja neviem :/ ale prestavam dúfať.
Bola som wc a na toaletnom mi ostal taky kusisko hlienu bieleho ze som hned skusla krcok a zda sa ze ide dole 🙂 a je tvrdy a zavrety 🙂 juhuuuu...asi ms nepride
@dadus_ka no dufam aj ja...podla vseho co si pisala mi to prislo z tehu si tak dufam zr to tak aj bude
@08snazilka80 nuz aj ja som sa citila inak nez obvykle ani ms mi nezvykne meskat. Je mozne ze sa len dobre neuchytilo a vyplavy sa :/
@08snazilka80 a ked je dole a tvrdy tak co, si tehu abo nepride ms? 😀
@08snazilka80 tak moja bolesti ako hrom rano a spustila sa mi ms. Tusila som. Meskala sice 3 dni ale o to vacsie bolesti mam ach :/
@08snazilka80 starý zo včera .. ale na rannom ani kkt
@08snazilka80 dobre ranko inak .. vrchný zo včera ranný z dneska
@elenka3500 teda vrchný z dneska rana
@elenka3500 Na oboch vidim :-

@08snazilka80 plodny vytok som mala od 28 az do vcera🙂a pichanie vajecnika ako pri ovu🙂 a pozili sne aj lubricant sasmar conceieve plus.. To je pre dobre ph a zivotnost spermii🙂