Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@lily183 dufam ze bude vsetko Ok a mecha nepride ✊🏼🍀
@monika2101 velmi drzim palce 😊
@08snazilka80 ako si natom ? 🙂
@tinka0000 ms este neni a mam vytok uplne vodavy cely den...kazdu chvilu chodim na wc ze uz som dostala a nic to ten vytok...mala ma rozculila dnes za ulohy tak ma spodok brucha zase rozbolel :-/ ach...a ty?
@08snazilka80 no Ja som dostala kramy, dnes 2dc..takze asi tak... :( ale aj tak som si zrobila test, salena :D :D :D
No a test si si robila ci silneje ? ci ?
@lily183 dakujem
@tinka0000 jasne ze robila rano.nesilnie...uz mam u riti testy...som sialena...a to som si myslela ze v mojom veku uz budem mat rozum...
@monika2101 ja tam tiez vidim nieco,testni zajtra a budes vidiet ze ciarka silnie 🙂
@08snazilka80 Ok teda 🙂 tak vidime sa rano 😘
@tinka0000 ja som dnes 31dc...ale cakam ze sa kazzdu chvilu rozbehne ms,mne zvykne vecer chodit,uz mam aj bolesti v ppodbrusku ako na ms takze sa mozeme zacat snazit nanovo... :-/ spolu 🙂 zase mozme testovat ako drbliny dobre ze nie od 3po 😀
@monika2101 drzim päste,aby si nam mohla oznamit ze si 🤰 ❤❤❤🙏 😉
@08snazilka80 dobre si to vystihla :D :D :D ale to nijako neubranis, proste je to tak, a nech si kazdy vravi ze sme sialene,proste nejde to nijak ubranit, aj ked si poviem ze sibe mi proste sibe mi ano :D
zeny ktore maju deti, im sa to lahko povie, ked zena tuzi po dietati a chce ho ...
a niesme jedine takze klidek :D
Ja to skusim z ovu testami tento krat a uvidim, aj podla ppky sa zariadim :D a vyskusam nejak tak.
Ze ak by sme kazdy druhy den sa snazili zeby sme sa trafili, co myslis???
Neviem,ale Ja mam pocit akoby som Ta poznala roky, prepac :D :D
@tinka0000 jo ked kazdy druhy den budete sexovat tak by ste sa mali trafit 😘 ale komu sa to chce v nasom veku uz :-P 😂
@tinka0000 ja sa citim voci mojmu previnilo uz,chudak,znasilnovala som ho dobre ze uz 5dni po sebe 😀 a mal dost 😅
@08snazilka80 kolko mas rokov ? ak smiem vediet :D
No ja by som to aj dala, ale priatel mi povie ta cosi normalna ? :D sak sibe ti uz, nenut ma :D ze ked ma prist pride, ano pride ale ta kolko mam cakat :D :D ja chcem cim najskor ked sa da :D chlapec chudak ani nestiha plnit pštrosa :D :D
@08snazilka80 poznam :D :D :D :D
@tinka0000 38 idem mat ... no ja si tiez myslim,ze moj nemal dostatocne nabite ked sme kazdy den 😲
@08snazilka80 kazdy den ? :D tak ked nema problem kazdy den, tak kazdy druhy duplom :D :D :D :D :D nooooo, ved a co v tvojom veku, akoze co si stara alebo co si chcela tym povedat ? sak to najlepsie roky 🙂 A vek je len cislo 🙂 ♥
@tinka0000 vcera mi nasiel 4 skatulky testov-prazdne (tento mesiac ich bolo viac ale stihla som vyhodit zopar kusov) no a povedal,ze som posadnuta uz :-/ keby vedel kolko som ich v skutocnosti robila tak sa asi aj rozvedie,ze co za psycho ma doma 🙊
@tinka0000 no jasne ze vek je len cislo - to vsetky starenky hovoria :-P ale tak ja som v poho s tym...mala ma 8rokov,uz je sebestacna ako tak,bejvanicko mame,pracu,muz fajne zarobi a tak nejak citim ze teraz je ten spravny cas na male uvrestane 👶 a potom si uz len uzivat zivot so vsetkym co k tomu patri 🙂 a ty mas kolko rokov?uz som chcela napisat ze kolko mas dpo...ja pacient 🤒
@tinka0000 sa smejem co by tvoj povedal ze nenut ma 😀 ako moj...
@08snazilka80 Dakujem krasne 🙂
inak skusala som krcok a mam ho tak v strede a tvrdy a hlien biely...kurnik to co ma zase znamenat,pred ms ho mam vysoko a makky a teraz toto...baby vy ste ho skusali teraz?
@monika2101 ty by si mala byt tehu,aky mas krcok?
@tinka0000 a ty?ked mas ms?
@08snazilka80 sa rehocem..... Môj bol minulý mesiac úplne vyflusnuty, ze on tak často nevládze.. A vraj každý deň je dokonalá antikoncepcia... Vraj každé 2-3dni staci...inak robila som si test poobede.... A bola úplne zretelna druhá čiarka... Silná, hrubá.... A zrazu zmizla... Halucinácie???
@pink_lady nemyslis vazne... 😀 si dobra potom...ja som zase dnes ked som si poobede urobila posledny test nech ma nelaka - a to teraz vam poviem uplne bez srandy a vazne - videla /// ...nie // ale ///..tak som si povedala ze uz stacilo ze mi drbe uz a zahodila som ho rovno do kosa,ani ma nezaujima uz co tam bolo...no tak dobre,trosku ma to sere,ale isto bol negativny :-/
@08snazilka80 ako ona ta druha bola jasná... Asi minútu... A potom začala miznut... Ja krcok neskusam moc...nechce sa mi hrabať v.... A mohli byť aj 3,sa tam farbivo kadejako rozpija...
@08snazilka80 hore a tvrdý , len trosku spinim ale ze fakt len trosku je to normalne ? 🤭
@pink_lady no tak tu je foti toho testu.je negativny
@monika2101 asi hej...k dr ides kedy?

@monika21 Ahoj, ale ja praveze vidim na tvojich testikov druhu ciarku a ked si foto otvorim tak vidno aj na tom 9 DPO 🙂 gratulujem 🙂