Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@08snazilka80
@pink_lady
@tinka0000
@monika2101
Ahojte babulky tak ako sa darí tento cyklus? Kedy ocakavate ovu? 😊 Mne by mala relativne vcera zacat takze tento tyzden prebehne predpokladam ale uz kaslem na testy aj na vsetko 😀 teraz sa necham prekvapit co bude
@dadus_ka keď ja to už dáko kašlem.... Ovu som mala na 12DC, test si nerobím, načo, som cela rozhrkana, prsia ma tento mesiac neprestali bolieť ani po mrche, takže usudzujem ze mam zblbnute hormóny. Myslím, podľa ovulacie, ze mrcha dorazí v pondelok. Dúfam že mi splasnu cicky, lebo ma to zabíja 😝
@dadus_ka ahoj 🙂 ja tento cyklus netestujem ovu 😉 ale podla polesti bola asi okolo stvrtok / piatok 🙂 ale vcera a dnes ma pobolieva spotok , take jemne tahanie az pychanie cca 10min a dost 🤔 a mam biely vytok .... ucidime 🙂 ✊🏼 mrcha ma prist 5.5 tak uvidime 🙂
@monika2101 drzim palce vyzera to slubne😊👍 ja mam dostat az 10.5.
@dadus_ka tiez drzim palceky 😘😘😘
@monika2101 dakujeem 😊❤️
@monika2101 ja som na tom tak isto...ovu vyzera ze bola v piatok, takisto ma dnes nejak divne pichlo zospodu...a MS cakam 5.5. 🙂
@giuliettka tak budeme (ne)cakat spolu ✌🏼🙏🏻😍😉😉😉
@monika2101 tak taaak 🙂 a tiez som prave skumala ze nejaky biely hlien/vytok alebo co to maa byt :P len ked ja uz neviem co si mam mysliet..mm ma zly spermiogram..tak by to bol zaazrak...v kazdom pripade drzim palceee 🙂
@giuliettka drzim palce 🙂 ty nahodou nevyrabas tie nausnicky giuliett? 😊
@giuliettka my sme ponudravotnej stranke obaja OK no len nechce sa nejak zadarit :(
@dadus_ka ďakujem 🙂 hah, nie nieee to nie som ja.
@monika2101 tak snaad vyjde uz aj na nas rad 🙂
Ahojte bambulky 🙂 ja som mala ovu vcera-dnes...podla vypocti aj hlienu,ovu testy nerobim...lenze sex sme mali len v nedelu a to sme dali 2cisla 🙂 lenze pri prvom dal manzelik pozor a pri druhom nie...cize tento mesiac ani nedufam ze by to vyslo,kedze riadne nabity arzenal skoncil vo vreckovke :-P ale neriesime to uz,celkovo sa citim tento mesiac lepsie ako minuly kedze sa tak nesledujem... 🙂
@08snazilka80 a preco si manzel dava pozor? 😊 Mna uz dnes zacalo boliet brucho aj mam mokro takze v najblizsich dnoch bude ovu. Zase sme na tom skoro rovnako
😀
@dadus_ka no to bolo tak,ze prve bolo nejake rychle tak to vymyslel takto....aby zo mna nevytekalo nic a mohli sme dat druhe cislo nech z toho mame nieco obaja 😀 ale v pohode...neriesim uz...minuly .esiac sme isli naplno a nic z toho tak si to teraz aspin uzijeme
@08snazilka80 zomna to tiez tecie ale tak cim viac tam da tym viac sa tam potom udrzi 😋... Potom si dam dolu vreckovku na par hodin a je to ok 😂😂... Drzim palce uvidime co z toho bude. Este to nevzdavajte 😊
@dadus_ka 😀 akoze tento mesiac mi je to jedno.mame fofry v praci,veduca je blba cize ma zamestnava s jej priondiatymi nazormi :-P cize na tehu a otehotnenie tento mesiac nemam ani kedy mysliet 😀
@08snazilka80 zase duchujes? 😁
@dadus_ka mojka,zase 😉
@dadus_ka mojka,zase 😉
@08snazilka80 dufam ze tentokrat uz nebude plany poplach 😘

@happy9911 ja moja,to mas estevcas testovat...kedbti budem ms meskat den aspon takvtestuj a skus rovno digi test trn ti ukaze a budes na isti vediet.ale orajem ti to🙂