Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@dadus_ka mne ms este stale neprisla
@happy9911 test je negativny...☹ a kolko dpo si?ja dpo neviem presne ale som dnes 35dc
@08snazilka80 to máš teda riadne dlhy cyklus, ja už aj ďalšiu Ovu mam... Držím palce
@08snazilka80 podla mna hej 😞
@happy9911 mojko,ja nevidim na nom // ☹
@08snazilka80 tak nevadi, uvidime dalsi mesiac😘 uz mi aj zacina ms
@happy9911 to mi je luto
Mne ms meska uz 3den
@08snazilka80 zatial nic nevidim ale mozno sa este ukáže ked neprisla ms
@dadus_ka no vyzera to tak ze ms prichadza...mam nejaky hlien soplavy divne zafarbeny a picha ma v podbrusku :-/
@08snazilka80 tak to ma mrzi :/
@08snazilka80 ja mam trochu bolesti ako ms ale podla teploty sa zatial nechysta.
@dadus_ka mne ten vytok momentalne prestal :-/ a nic sa nedeje , len ma picha v podbrusku a v prsiach 🙄
@08snazilka80 tak ako dneska?
@dadus_ka nic sa nedeje... :-/
@08snazilka80 ja mam práve Ovu idem ku gyn kvôli silným bolestiam
@08snazilka80 ja som mala vcera-dneska dostat a zatial nic brucho ma vcera vecer bolelo chvilu akurát. Teplota stale hore. Uvidime zajtra co bude.
@08snazilka80 ahoj aj tu som ....kukni sa mi na to od vrchu dole postupka streda,štvrtok,piatok....dnes sa mi zda čiarka do ružova čo hovoríš?
@zvedava_cica to vyzerá sľubne 🙂
@mirus66 juuuj ozaj? Dúfam že nám už bude zhora dopriate druhé bábo ♥️😇😘
@08snazilka80 este aj dnes ma picha v bruchu a mam biely vytok taky kremovy a nafuknute brucho jak v 5 mesiaci 😂😂

@08snazilka80 ja mam dostat ms niekedy koncom tohoto tyzdna tak uvidime testovat nebudem