icon

Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?

08snazilka80
23. mar 2018

Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady peniaze boli aj budu 😁

pink_lady
20. máj 2018

@dadus_ka tak potom daj vediet s tym testom, hod foto, som zvedava :D

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady pridam zajtra rano 🙂

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady robila som aspon obycajny ❤️ pekne mi uz zosilnel

ruzicccka
20. máj 2018

Baby zaujimalo by ma ... ci ste mali menstruaciu
Napriek tomu ze ste boli Tehotne ? Citala som ze je to mozne ..ze ma zena par dni slabsie krvacanie ..

dadus_ka
20. máj 2018

@ruzicccka nie nie ja som nemala mne proste vynechala ale svokra mala vraj normalnu 3 mesiace preto ani nevedela ze je tehu

dadus_ka
20. máj 2018

Progres ❤️

ruzicccka
20. máj 2018

@dadus_ka normalne silnu ms ? Ja som dostala vcera nejake divne spinenie ktore nejako nesilnie je to jasno cervena krv .. ale nejako sa to nerozbieha ako zvycajne inac gratulujem k tehotenstvu krasne testiky

dadus_ka
20. máj 2018

@ruzicccka hej mala silnu vraj z nej az padaly kusy ale mala potom podozrenie ze asi cakala dvojicky a jedno odislo a jedno sa udrzalo.

dadus_ka
20. máj 2018

@ruzicccka a pojdes na gyno? Mali by to tam vediet. Dakujem 😘❤️

pink_lady
20. máj 2018

@dadus_ka krasny, taky som mala v noci ...a potom som sa zobudila 😂😂😂 drzim moc palce...

zoja82
20. máj 2018

@dadus_ka ahoj, čítala som, ze si mala bolesti pri uhniezdovani a chcela by som vediet, ze ci boli take skôr na strane ovu vaječníka alebo v strede? Lebo ja som dnes 25dc a teraz ma začalo strašne pichat, skôr na pravej strane a je to veľmi nepríjemne, take ako najsilnejšia ms a asi si idem dat horúcu sprchu

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady aj mne sa to snivalo moja ked som nebola ale vidis nakoniec sa postastilo tak teraz si na rade ty 😊😊 dakujem 😘

dadus_ka
20. máj 2018

@zoja82 ahoj, horucu sprchu si urcite nedavaj a u mna to bolo skor v strede. Pichalo ma a steklilo a potom na druhy den bolest ako na ms cize cele brucho aj vajecniky. Celu noc bolesti.

nina774411
Autor odpoveď zmazal
zoja82
20. máj 2018

@dadus_ka teraz to uz mám take teplo v celom podbrušku a občas krciky alebo pichnutie, uvidim aka bude teplota rano

dadus_ka
20. máj 2018

@zoja82 mne sa pri tom uhniezdeni este o dost navysila..

dadus_ka
21. máj 2018

@pink_lady tak pravdepodobne bola ovulka skor ako som si zaznacila 🙈😮😊

pink_lady
21. máj 2018

@dadus_ka super, gratulko

08snazilka80
autor
29. máj 2018

@dadus_ka zlatko gratulujem :-* 😉 a ticho zavidim :-P

dadus_ka
29. máj 2018

@08snazilka80 dakujem moja a dufam ze sa ku mne coskoro pridas 😘😘

08snazilka80
autor
29. máj 2018

@dadus_ka snad :-P kedy sa chystas k dr?

dadus_ka
29. máj 2018

@08snazilka80 stvrtok vecer mam kontrolu ale tehotenstvo uz mam potvrdene aj z krvi aj zo sona 😊

dadus_ka
1. jún 2018

@pink_lady ahoj no ako si na tom??

pink_lady
3. jún 2018

@dadus_ka ahoj, zatiaľ nijak...

08snazilka80
autor
3. jún 2018

Ja som mala ovu teraz vo stvrtok tak som zvedava

pink_lady
3. jún 2018

@08snazilka80 ja tento mesiac som sa zatala ze nie nie nekupim ziadne ovu testy...ale pila som od 1DC alchemilku, teraz som 9DC a hlien uz mam taky fest od vcera. Ale neriesim. Bude bude, nebude, mozno bude neskor, mozno nie...uvidime...co zivot prinesie...vsetko je ako ma byt...su veci ktore neovplyvnime

dadus_ka
3. jún 2018

@pink_lady vsak ty musis byt z tej alchemilky uz prepita, nemala by si si dat par mesiacov pauzu nech sa od nej troska precistis?

pink_lady
4. jún 2018

@dadus_ka takto od 1DC som ju este nepila, a ja som vzdy viac menej ju pila len ako sucast zenskeho caju (kombinacia viacerych bylin) cca tyzden pred MS. Ale ja viem ze ak otehotniem tak na just teraz (ked budem menit pracu), alebo v skusobnej dobe v druhej praci 😀 (ako sa mi to stalo pri prvom)

dadus_ka
5. jún 2018

@pink_lady jaj ja som myslela ze cely cyklus si brala... To fakt? No tak ved skusobka je 3 mesiace to nemusis akoze ani tusit ze si tehotna 😀😀 pred nimi aspon.