Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
Baby zaujimalo by ma ... ci ste mali menstruaciu
Napriek tomu ze ste boli Tehotne ? Citala som ze je to mozne ..ze ma zena par dni slabsie krvacanie ..
@dadus_ka ahoj, čítala som, ze si mala bolesti pri uhniezdovani a chcela by som vediet, ze ci boli take skôr na strane ovu vaječníka alebo v strede? Lebo ja som dnes 25dc a teraz ma začalo strašne pichat, skôr na pravej strane a je to veľmi nepríjemne, take ako najsilnejšia ms a asi si idem dat horúcu sprchu
@dadus_ka zlatko gratulujem :-* 😉 a ticho zavidim :-P
@08snazilka80 dakujem moja a dufam ze sa ku mne coskoro pridas 😘😘
@dadus_ka snad :-P kedy sa chystas k dr?
@08snazilka80 stvrtok vecer mam kontrolu ale tehotenstvo uz mam potvrdene aj z krvi aj zo sona 😊
Ja som mala ovu teraz vo stvrtok tak som zvedava
@08snazilka80 ja tento mesiac som sa zatala ze nie nie nekupim ziadne ovu testy...ale pila som od 1DC alchemilku, teraz som 9DC a hlien uz mam taky fest od vcera. Ale neriesim. Bude bude, nebude, mozno bude neskor, mozno nie...uvidime...co zivot prinesie...vsetko je ako ma byt...su veci ktore neovplyvnime
@dadus_ka takto od 1DC som ju este nepila, a ja som vzdy viac menej ju pila len ako sucast zenskeho caju (kombinacia viacerych bylin) cca tyzden pred MS. Ale ja viem ze ak otehotniem tak na just teraz (ked budem menit pracu), alebo v skusobnej dobe v druhej praci 😀 (ako sa mi to stalo pri prvom)

@pink_lady peniaze boli aj budu 😁