Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@08snazilka80 fuha, to je dlha doba, mna by piclo. My cakame do oktobra, ci nahodu a uz budeme riesit asi UO. co uz, 37 je 37 :-😂
@pink_lady A potesim Ta, tehotenstvo zmiernuje endometriozu, niekomu takmer odstrani endometr. bunky z vacsiny tkaniv, kedze nepodliehame vtedy cyklu. Kamoska sa spoliehala na endometriozu, ako na antikoncepciu, a do pol roka od toho, co si nasla frajera, bola tehulka 🙂
@08snazilka80 fuuu..tak ale uz to vyslo ☺
@biela_sova zltatko, ja mam 37 a dieta mam uz 8 rocne, bolo na prvy sup (s endometriozou)...takze sorkac, mne o tom ako endometriozu pozastavuje tehotenstvo a ako sa mam nastavit naozaj nemusi nik nic hovorit...nastavena som myslim dobre 🙂 na jesen som tehotna bola, odislo.
@biela_sova aj ja ju vidim ☺ sa mi tak ruky triasli...ze som mala problem odfotit
@daniela2227 nie je to len kanalik? (ako ja ti to velmi prajem)...Kolko dni po ovulacii si? inak ja tiez budem muset hned fraxik pichat...
@08snazilka80 gratulkaaaa, no vidis co som hovorila 😍 no nieje to krasne takto? 😊
@daniela2227 no nieco tam je, je to velmi slabe moze to byt kanalik takze je zbytocne si nad tym zatial lamat hlavu. Skus az o 3 dni 🙂
@daniela2227 ja tam vidím slabike niečo... Silno držím palce nech sa to potvrdí 😘
@pink_lady ma to taku istu farbu ako ta druha..teda modru..ja nikdy neviem co je kanalik 😟 som 9dpo
@08snazilka80 dakujem ti..snad to vyjde no
@dadus_ka a aky je rozdiel medzi kanalikom a ciarkou? Vidiet ho aj na negative? Ja tomu fakt nerozumiem 😟
@daniela2227 kanalik je ten pasik co sa vyfarbi. po ocurani ho moze byt vidiet vyraznejsie. otestuj o 2 dni, malo by to byt uz silnejsie
@daniela2227 tento typ testov tak vyzerá. keď ho rozoberieš, vidno tam slabú čiaročku. je negatívny, hovorím podla svojej skusenosti. je mi to luto

@olafienko ono ju bolo vidiet i cez sklo..len sa mi to nedalo poriadne odfotit...ale tak uvidime co bude dalej
@dadus_ka neskutočne sa teším... A ty ako mojka? K lekárovi ideš kedy najbližšie a teda v ktorom TT si bola prvý krát uňho
@08snazilka80 aj ja sa tesim ze nam to pekne vyslo nakoniec 😊... Ja som bola v 6tt+4 bolo vidiet embryo ale este nebolo srdiecko tak ma objednala o 3 týždne az to budem 9tt+3 a ro idem uz buduci tyzden 20.6. Neskutocne sa tesim ale aj bojim ze co uvidim a ci bude vsetko OK.
@08snazilka80 gratulujem ti 😍😍😍 nech všetko dopadne dobre 😊
@dadus_ka vies ze sa neda vydrzat 😟 achhhh
@daniela2227 nič tam nie je podľa mňa. Pozri aj ja musím vydržať aj keď nechcem, ale držíme spolu ;)
@daniela2227 ja tam vidím niečo na oboch.. moze to byť duch alebo len kanalik.. ja mám tiež nutkanie testovať ale mám ešte 8 dní do MS takže zbytočne by som testy minala, musim ešte aspoň týždeň vydržať
@daniela2227 ja tam tiez vidim nieco, mozno dusika
Uhniezdenie je cca na 8.-10.deň, takže aj tehu test bude pozitívny až po viac ako 10DPO. Niekomu až v deň meškania mrchy. Podľa toho koľko hcg sa produkuje.
Treba merať aj bazálnu teplotu. Tá zvyčajne naznačí tehu skôr (pokiaľ sa BT drží okolo 37)
@jaruskatt no nieje to až tak... Ja som mala pekného dusíka 8dpo
@daniela2227 ja tam vidím niečo...
@08snazilka80 a to ratas od posledneho styku?
@08snazilka80 ale vajko sa mohlo oplodnit skôr....ale môže sa stať že k uhniezdeniu príde na 3-4den.
@daniela2227 aj ja tam niečo vidím . Koľko, že si DPO ?

@pink_lady Aj ja ju mam, dost silnu a rozvinutu...a podarilo sa rychlo, na prvy sup, nestracaj nadej.... skus sa nastavit, uz len kvoli nam, nech sa tesime z Tvojich //