Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@pink_lady negat
@hennyinnsbruck ja sa nepytam ci je negativny alebo pozitivny, lebo je negativny 😂
@pink_lady aha.. Tak naco to sem davas 🤔🤔
@dadus_ka gratulaaaaacia 😍
@daniela2227 dakujeeem 😍
@dadus_ka ahoj tak gratulujem 😊 nech je všetko ako má byť a ešte , že ja mám dcérku a tiež som milovala sladké a kuracina sa mi hnusila 😂
@zvedavabuduca dakujeeem 😊😊 anoo? No tak to som zvedava ci potvrdim pravidlo 😍 18.7. Mam screening tak dam vediet
80snazilka80 ako sa máš, ako sa cítiš?
Ja mam dnes deň D :D
@pink_lady no ja sa momentálne tak ze som chorá 😫 mam asi chrípku, dnes som išla ešte do prace ale zajtra sa pôjdem šupnúť na pnku aby som si to odlezala poriadne... Inak tehu príznaky nemám žiadne až na prsia že sú citlivé ale oveľa menej ako pred dvoma týždňami
@08snazilka80 z toho si nic nerob mna uz davno nebolia prsia. Dokopy ma boleli asi 2 tyzdne 😁 inak na chorobu si daj pozor, nieje to sranda v takom skorom stadiu, lebo antibiotika nemozes tak skoro brat a ani ziadne zazvorove a ine bylinkove caje. Imunitu mas teraz oslabenu tak vela ovocia a zeleniny papat. Drzim palce
@dadus_ka prečo nie zazvorove čaje?
@08snazilka80 ja som tiež v 6.tt ochorela - brala som aj ATB.
Vcul mrcha ešte nedošla, čo sa teda nestáva, klop klop :D
@pink_lady tak silno silno držím palce 😉
@pink_lady test nič?
@08snazilka80 uz vo viacerých clankoch som narazila na to ze zazvor v prvom trimestri ee
@dadus_ka paráda a ja sa od včera nalieva čajom zázvorovým 😯
@08snazilka80 no ved preto to pisem, treba takto veci vzdy kontrolovat na nete ci nema nepriaznive ucinky v tehu nejaka potravina. Este k tomu taka co ma antibakterialne ucinky a zvysuje tlak a cinnost srdca. Daj si pozor. A tiez na pečeň a pastety, tiez by sa nemali v prvom trimestri. Zelenina ovocie a masko papaj.
@08snazilka80 ked nedostanem pokial pojdem domov z roboty, stavim sa v lekarni
@pink_lady som zvedavá... Žeby si sa pridala? 😍 To by bolo super 😁
@08snazilka80 neverim tomu ale jednoznacne, mne nemaskavaju ...nikdy :D (max pridu skor, nikdy nie neskor). A vzdy do 10.00 ...takze som fakt zvedava...:D

@pink_lady ved ale..je tam nieco 😁 ci