icon

Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?

08snazilka80
23. mar 2018

Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?

08snazilka80
autor
22. jún 2018

@pink_lady no aj ja som zvedavá už...

pink_lady
23. jún 2018

@dadus_ka @08snazilka80 stále neviem... Ani ani... A ani nemám na to čas myslieť, vceeera koncorocka, predo mnou vysvedčenia a syn v skole opuchol vyhadzany od korienkov vlasov po malicky - jedna vyrazka tak sme mali veselo...

lilifi
23. jún 2018

@08snazilka80 gratulujem a drzim palce, len prosim ta kolko dpo si mala pozitivny test? Dakujem

dadus_ka
23. jún 2018

@pink_lady si ucitelka? Tak to uz ta za chvilecku cakaju prázdniny a mozes oddychovat 🙂

daniela2227
23. jún 2018

Co poviete...?

hennyinnsbruck
23. jún 2018

@daniela2227 velmi zla foto 😱 druha Ciara tam je ale ci to kanalik alebo druha ciarka mozme len hadat.daj normal fotku.

daniela2227
23. jún 2018
08snazilka80
autor
23. jún 2018

@lilifi spodný 7dpo vrchný 11dpo a stredný 8dpo... Takto to ukázal mne najlacnejší pepino 😉

hennyinnsbruck
24. jún 2018

@daniela2227 uff no tazko povedat... Mne sa zda byt nejaka tenka.. Ale mozno ma byt taka... Uvidis pri dalsom testovani. Hod Foto potom a Drzim palce

daniela2227
24. jún 2018

@hennyinnsbruck ono aj ta silna je tensia nez u inych testov...tak uvidime...tu je teraz ranny..

dadus_ka
26. jún 2018

@pink_lady stale si nedostala? Nejake novinky? 😊

pink_lady
26. jún 2018

@dadus_ka ale dostala ...aj ked ako dostala, tak cudne kramy som nemala este asi (nie nie som tehotna, ale asi uz idem do prechodu :-/)

dadus_ka
26. jún 2018

@pink_lady joj to ma mrzi a ja som stale dufala ze si nedostala 😟

08snazilka80
autor
2. júl 2018

Babky, ako žijete? Neozvete sa... Ja som dnes podľa ms 7+3tt ale keďže môj cyklus je nepravidelný a ovu som mala cca19-20dc tak som pravdepodobne o týždeň menej... Ku gyn sa chytám Niekedy na druhý týždeň v piatok tam zavolám. Moje tehu je zatiaľ okej, mam len prsia na liate a citlivé inak v pohode. Trápili ma minulý týždeň migrény, potom som bola chorá ale už je to v poriadku. Zatial je to naše veľké tajomstvo, keďže to vieme len s muzikom, chcela by som to udržať v tajnosti co najdlhšie, kľudne aj do nejakého 4teho mesiaca😁

dadus_ka
2. júl 2018

@08snazilka80 ahoj tak parada som rada ze to pokracuje v pohode 🙂 dam potom vediet ako bolo na vysetreni. 😊 Ja mam v stredu odbery krvi kvoli screeningu, na ten idem 18.7.tak aby boli vysledky do vtedy. Inak zacinam 12ty tyzden juuuchu 😍 drzte palce aby testiky dopadli dobre 😊 uz aj pocitujes nejake zmeny na sebe okrem tych prs a migreny? Ako napr unava plet chute a tak

08snazilka80
autor
2. júl 2018

@dadus_ka nie žiadne iné zmeny, teda až na to ze večer mam brucho tvrdé vždy také plne nafúknuté

dadus_ka
3. júl 2018

@08snazilka80 to som mala aj ja vecer nafuknuta jak v 4 mesiaci a tazko mi bolo ale to prejde. Mna to preslo v priebehu 3 mesiaca

majuskabobi
10. júl 2018

Den pred ms som testla mamatest, expir. Koncila vo februari 2018. V limite bol test biely vid prvy test

majuskabobi
10. júl 2018

A dnes den po testovani, suchy test ukazal totok

majuskabobi
10. júl 2018

Zeby vadny test? Ms mi meska 1 den, ale citim, ze zajtra to pride 🙄 vo vy nato? 😇

hennyinnsbruck
11. júl 2018

@majuskabobi ta druha ciarka je velmi tenka zanna negat

dadus_ka
11. júl 2018

@majuskabobi negativne 🤔

majuskabobi
11. júl 2018

@hennyinnsbruck
@dadus_ka ano, uz sa rozbehla ms ☺️

08snazilka80
autor
16. júl 2018

@dadus_ka tak už aj ja mam od gynekológa potvrdene 😍 všetko v poriadku, dnes som 9+3tt o týždeň poradňa ❤️😊

dadus_ka
16. júl 2018

@08snazilka80 no výborne, tesim sa 😊 😊 ja mam v stredu screening, to uz budem 14tt. Snad bude vsetko ok 🙂

elysse121
18. júl 2018

Ahoj @snazilka80 čitala som tvoje prispevky tak tie pocity mám rovnake ako si mala ty pred ms. Pichanie tak dva dni v oblasti vaječnikov občas ma pichne aj do posvy neviem ci to je ok..este som take nepocitovala...som tyzden pred ms...test som si robila dva dni dozadu a beloba😕 mam tlaky do podbruška ako pred ms ale prsia vobec nič inak pred ms ma vzdy bolia

elysse121
18. júl 2018
dadus_ka
18. júl 2018

@elysse121 ja som mala pichanie do posvy pred ms a teraz v tehotenstve az v 4 mesiaci trosku. Vraj je to normalne

elysse121
18. júl 2018

@dadus_ka ďakujem. A skušala si nahmatať krčok maternice pred ms? Ja ho mam nizko je tvrdy a uzavrety citala som ze by to mohlo byt tehu snazime sa o babo a bola by so rada keby to uz vyšlo mam kratky cyklus a je to vraj problem pri otehotneni ze sa nestihne uhniezdit vajicko tak sa s ms vyplavý

dadus_ka
18. júl 2018

@elysse121 nie ja som podla krcku neskusala, bala som sa infekcie nejakej. Ja som merala teplotu. Raz som este davnejsie ale skusala a mne sa skratil az v den ms, pred nie. Drzim teda palce, pokial mas kraty cyklus tak zbytocne testujes pred ms, to by ti v tom pripade ukazalo ducha mozno 3 dni meskania