Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@elysse121 tak sa tolko nesleduj, kopu priznakov sa da psychicky navodit, ja som tiez mnoho krat uz myslela ze by to mohlo vyjst a hentaky a tamtaky priznak stale som sa sledovala a to neni dobre. Potom som sa nekontrolovala ale co spätne viem, ja co som mala jedine priznaky po ovulacii predtym nez mi mala prist ms bolo ze ma 3 dni svrbeli bradavky a mala som hrcku v hrdle, som vedela ze hormony sa menia a ze to asi vyslo. Pretoze hrcu v hrdle som nikdy nemala.
@elysse121 ja viem ze je to tazke ked velmi chces ale naozaj je to pravda, ze ked to najmenej cakas tak to pride. Aj u mna to tak bolo 🙂 ja som mala pozitivny az 12dpo, cize v den ms. Moja lutealna faza bola 12dni. No predtym som si myslela ze to bolo 10dpo, no teraz podla odhadu lekarky kedy prislo k oplodneniu to vychadza o 2 dni skorej takze 12dpo som mala prveho ducha.
Ahojte baby ako sa máte? Co máte nove? 😊
Ahojky tak ja 2DC ešte prišla mrcha o deň skôr ako mala 😕 ale uz idem myslieť pozitívne a hlavne nemyslieť stale na to či sa už podarilo 😀 pride to keď to nebudem čakať ...vraj 😉 a ty ako??
@pink_lady
@08snazilka80 a vy ako baby??
@dadus_ka ja som bola dnes na kontrole, babenko krásne rastie, hopkalo si v brušku 😊 na druhý týždeň idem na screening tak dúfam ze všetko okej
@08snazilka80 vyborne, tesim sa 😊.. Takze krv uz brali? Ci az na screeningu budu?
@dadus_ka krv brali dnes do 5ampuliek...na screeningu ma co čaká?
@08snazilka80 porovnaju vysledky krvi a sono a urcia zavaznost trizomie 21 co je down syndrom... Zmeraju NT sijove prejasnenie a daju ti vediet ako si na tom 😊
Ahojte baby, práve som prečítala celú diskusiu od začiatku až sem :D
@08snazilka80 gratulujem k bábenku, bolo to zaujímavé čítať od začiatku ako sa nič nedialo a koooopa prázdnych testov až kým sa to tam naozaj nevyskytlo. Normálne som sa potešila, že konečne :D
Ja som teraz 10 dpo a nedočkavo čakám tiež, už som si spravila nejaké testy včera a predvčerom ale samozrejme ništ. Dneska sa mi tam niečo zazdalo ale keď to zaschlo tak zase nič. No demotivovalo ma to samozrejme aj keď viem, že to ešte nemusí ukázať vôbec tak skoro. Tak som si povedala, že už nebudem testovať až tak za 3-4 dni keď budú mať dojsť kramy. Inak kríže ma bolia statočne už pár dní a kyselinu mám po každom jedle. Ale hovorím si stále, že si to len nalhávam. Som zmierená s tým že nič. Inak mala som prvý cyklus s clostilbegytom. Konečne bola aj ovulka. Tak aspoň nejaký úspech. (mám PCOS).
@vejkazvejka fu si dobra celé to prečítať 😆 no bolo to zaujímavé celé to snaženie, ale vidíš, že sa to dá aj napriek niekoľkým sklamaniam 😉 stojí za to počkať si na ten správny čas... S manželom už plánujeme meno, keďže som len v 12tom týždni tak ešte nevieme co to bude, ale ja tak nejak cítim ze bude chlapček... Aj meno mam len pre chlapca zatiaľ vybrané - Teodor, v preklade znamená boží dar a vystihuje to neskutočne 😍 to meno sa mi vždy páčilo, asi aj preto ze ma meniny v deň mojich narodenín 😁
Tebe držím silno palce nech to vyjde, viem ze to čakanie je neskutočne dlhé a nemyslieť na to je nemožné 🤣 ale ak by to náhodou nevyšlo tak nezúfaj,budete pracovať na babu ďalej a povedzme si rovno že je to príjemná robota 😊 každopádne nám daj vedieť
@08snazilka80 to je pekné meno. Super. Zaujímavé veľmi. Teuško. My by sme hrozne chceli dievčičku. Ale tak budeme radi za hocičo samozrejme :D no uvidime. Povedala som si že koncom týždňa. A kedže nemam doma už testy tak to snáď aj dodržím. Ale stale sa mi o tom sníva. Hruuuza. Je to pekný zaberák na psychiku. A niekto povie nemysli na to. Keby sa to tak dalo však?
@vejkazvejka to sa nedá nemyslieť na to, skončíš ako ja, bude ti hrabkať 😁 ja som dnes bola na screeningu a takúto fotečku som dostala
@08snazilka80 juuuj to musíš mať radosť. Aj s rodinkou. Teším sa vždy s každým keď čítam nejakú diskusiu a niekto sa snaží a nakoniec sa zadarí. Takže teším sa aj s tebou ❤️ No nedá sa nemyslieť. Už ma pichá v podbruš. Takže zajtra očakávam menzes. Ráno ale asi aj tak spravím test. Lebo zvedavosť je zlá vlastnosť 😃 No ale chlap išiel na čas do zahraničia robiť. Tak turnusy su dosť antiplodiace. Sakriš ☹️
@vejkazvejka držím palce, určite daj vedieť a rovno aj foto testu, však vieš ze tu sú maniacky na lovenie duchov 😁 tešíme sa veľmi, som teraz ako zákonom chránená, zajtra idem v práci oznámiť tak uvidím ako sa budú,, tešiť "
@08snazilka80 no keby bol duch skačem meter osemdesiat. Ale nebude nič. Som skontrolovala aj krčok a je už vyššie. Takže už som zmierená. Ale takáto podpora padne vhod. Nemám ani nikoho okolo seba čo by sa snažili a mali problem takýto. Že by sme pokecali. Takže super, že aspoň tu sa dá. Vám to kolko trvalo? No v práci držím palce.
@vejkazvejka nám dlho... Pol roka sme len tak ze ak bude a keď nebolo nič tak sme tlačili okolo 8mesiacov na pílu... A nič... A zrazu sa podarilo 😍je to náš malý zázrak... Preto sa mi aj to meno Teodor paci, on v preklade totiž Znamená boží dar 😊 silno silno držím palce, aby sa za darilo co najskôr lebo tie mesiace keď ms príde sú neskutočne ťažké... Aj ked už viem, že to príde vtedy keď ma...
@08snazilka80 akože ja už antiku nemám rok. Ale mám PCOS takže menzes nič moc. Od začiatku roka mám už stimuláciu s liekmi. Som rada, že som konečne ovulku mala. Ale teda no môže sa zadarit kludne v pohode po pár mesiacoch s liekmi. Len tie turnusy ma štvú. Ale inak tiež som v podstate rada, že sa to doteraz nestalo. Lebo teraz je viac vecí oveľa lepších. A bude to oooveľa väčšia radosť. Tak verím tomu, že čochvíľa to vyjde 💪🏻😃 a Teuško je super meno. Dobre ste vybrali 👍🏻
@vejkazvejka no ako???
@08snazilka80 ahoj. No ani neviem. Čakám stale na menzes. Dneska som test už nerobila, kedže včera bol negatívny.
@vejkazvejka koľko dpo si dnes? Alebo kolky DC?
@08snazilka80 14 dpo/ 30 dc.
@vejkazvejka a koľko dňový cyklus mávaš?
@vejkazvejka ale keď si 14dpo tak to by ti už asi u zakázalo slabú čiarku, nemáš test odfoteny náhodou?

@dadus_ka ved toto..čakam do dna kedy by (ne)mala prist ms ...ale mam tlaky v podbrusku co mavam len den pred ms alebo chvilu pred..inak tyzden pred mavam citlive bolestive prsia a zatiaľ to neni..vobec nemam take pocity ako som zvykla mať pri PMS