Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
A termín mam v Januari. Tak január nepočítam ako tak keďže začiatok mi vychádza🤣 takže november december. Ešte 2mesiace..2 a pol necelé. 🙈
@tinka0000 koník ti to počíta podľa poslednej ms, lekár možno veľkosti plodu...?
Ja som v 24tyzdni,v piatok začínam 25...termin mam 14.2.
@08snazilka80 to neni vôbec pravda 2-3 dni ti môže ovu test ukuť pozitivny tak ako mne a po poslednom pozitívnom teste nastane ovulacia do 12-48hodin tak ako u mna ja som mala 2 dni silne čiarky a na tretí mi trosku zbledla
@zuzikboc tak takto to dúfam dopadne aj u mňa dneska 10dpo a biely :(
@tisicka123 Držím palce, ja mám z tej 12DPO už trojročného škôlkarika 😉
@zuzikboc nedopadlo to dobre
@08snazilka80 urob si test na trombofiliu. Potom stačí ze ti dr predpise niečo na riedenie krvi a babo sa uchytí. Nechápem prečo sa o tom nikde nehovorí. Plus keď máš tetaniu, stahy maternice ti zabránia uhmiezdeniu. Treba si dať potom len magnézium. Tehotenske vitaminy ich neobsahujú.
@adulik21 ano

@08snazilka80 nie. To len podľa koníka 🤣
Ja som bola u dr 16eho a mi povedal ze keď prídem 5eho na kontrolu ze budem 30tt.
Ja uz som z toho dilino.. Ze podľa veľkosti malinkej.
Ale ja uz som fakt z toho mimo. Raz tak a raz tak 🤣
Nerozumiem jak to oni počítajú 🙈