Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@dadus_ka tak aj to moze byt znamenie ze sa nieco velke deje 🙂
@08snazilka80 uz mam obavy zo vsetkeho 😁 ale dufam ze mas pravdu 😊
@08snazilka80 dufam, lebo ked som pozrela o pol hod neskor uz tam nebola ☹
Urobim o 2dni a uvidim.Dakujem 😍😍😍😍
Mna uz zacala boliet aj vnutorna strana laveho stehna hlavne ked chodim....snad to je dobre znamenie :D
No nieco na tom bude ked mame podobne priznaky...
@08snazilka80 juuuujky aňooo 😍😍😍
Ja som dnes kupila novu zásobu testov 😃
@dadus_ka takzte to tam vidis aj ty????
@08snazilka80 jasne vidim tienik 🙂
Mne to tiez nedalo,isla som cez.mesto,zastavila som sa v dm drogerii-dosiel mi kondicioner no a len tak nenapadne som prisla k pultu s tehu testami tak som vzala 2balenia v ktorych su po 2testy-cize este mam 3 🙂 zajtra rano testnem,v piatok a aj v sobotu 🙂,
@dadus_ka bozinku,az sa bojim radovat...manzelikovi este nic nejdem hovorit,on by tam aj tak nic nevidel-slepy on je 😀
@tinka0000 mne pod jazykom ukazovalo vseliak. Najistejsie je priamo v posve a aj najrychlejsie a vzdy rano v tu istu hodinu a hned po prebudeni. Teraz vecer meriam len kvoli tomu ze sa bojim ze dostanem ms. To by mala pred tym klesnut. Cize ked mam vysoku tak ms sa zatial dnes nechysta 🙂
@dadus_ka avten krcok baby sledujete???
@08snazilka80 zatial este nie. Ukazes mu az kolajnicky ked to bude iste 😋
@08snazilka80 ja len obcas skusim ale pravidelne niee
@dadus_ka a mas ho nizko???ja ho mam extra nizko a taky je nejaky napuchnuty...po milovani ma boli nesmierne-vcera sme mojim supli na seba,ze reku uz sa nesnazilkujeme mam po ovu davno tak ro bolo pekne,ale pre mna bolestive :-/ aj to mi je zvlastne ze pred tym so ten krcok az tak nizko nemala nikdy -teda co si ho sledujem.a ovu test si si uz teraz neskusala robit?ja som ho dnes chcela kupit ale mala som len drobne so sebou nevydalo mi nan
@dadus_ka Mas apku menstr.kalendar?
@tinka0000 ano,pri tehu je teplota nad 37°C pred ms pod
@08snazilka80 mam ho nizko a tvrdy. My sme sa spolu teraz netulkali lebo ja mam od vcera dost bolesti bruska to by som si ani neuzila :/... Takze verim ze ta to boli....ee ovutest som neskusala je to zbytocne ten aj tak ukaze az ked ukaze uz aj tt test podla mna. Skusim piatok-sobotu snad nedostanem ms.
@tinka0000 len ju musis merat rano po prebudeni kym nevstanes z postele
@08snazilka80 ano to je najlepsia appka podla mna 😋

@08snazilka80 nezvykne. Len minuly mesiac ma tak pichlo uplne akoby mi niekto ihlicou pichol zo spodu a rozbehla sa mi ms. Teraz mam take miernejsie pichanie ale uz sa bojim...co sa tyka bolesti brucha to az v den ms pred tym nie.