Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@08snazilka80 idem skusit.a hlboko mam dat ci len kusok staci?? Prvy krat to robim tak preto sapytam.
@08snazilka80 ano, ale kvoli kramam , cize ak budem mat 37 tak kramy sa nechystaju ? -D idem zmerat
@08snazilka80 sa bojim skusit v piatok lebo ked mi ukaze dusika a potom sa mi rozbehne ms tak ma porazi...takto sa aspon usetrim od taleho sklamania ked tak. Ked nedostanem skusim asi az sobotu. To budem 11dpo.
@dadus_ka 😀
@tinka0000 teraz asi nic...je to bazalna teplota cize teplota merana v klude 🙂 meraj rano budeme mudrejsie 😉
Cize mala by som mat 37a vyssie a to znamena ze mrcha nepride? Aleboze som tehu ano? 🙂 uvidime rano.
Tie digitalne testy vedia kedy zachytit tehu?skor ako takyto obycajny?
@08snazilka80 jj je tam vidiet. Nie nie tie sa pouzivaju skor uz na potvrdenie obycajneho ale skorej nezachyti. Tie su menej citlive.
@dadus_ka som si aj myslela.su 25tkove ze?mne to vychadza ze som 3+2tt.cize mne test mega rychlo ukazal dusika ako to teda je pozitivne
@dadus_ka a to som ho robila teraz vecer o 19tej...sama som zvedava co rano ukaze,dufam ze mi len potvrdi moje tusenie ktore mam
@08snazilka80 ano to su 25 a ja tiez kupujem skor 10... Dufam zr rano uvidime viac ako tienik 🙂
@dadus_ka no to by bolo nieco neskutocne pre mna...a potom dalsi stres aby ms neprisla :-/ ty si teda nebudes zajtra robit?a tie prsia ako?mna pichaju bradavky
@08snazilka80 no ved preto budem robit az v sobotu aby som sa vyhla stresom 😀 snad vydrzim....ja prsia nic ale tie ja nikdy ani pred ms ani pocas necitim. Niektore tehulky zacnu az neskorsie ja budem podla mna ten pripad.
@dadus_ka Ber to takto-radsej neskorsie a tehu mat bezproblemove ako zistit skor a mat nejake starosti pocas tehu...a uz ked tak na dobre sa oplati cakat :-*
@08snazilka80 ved prave. Na dobre sa oplati cakat 😘 snad sa tam nieso miesy 🙂
@dadus_ka no pockaj,este budeme zakladat temu so spolocbym terminom porodu DECEMBER 😉 Vianocne babätka :-*
@tinka0000 ale tebe uz vidno aj tom tesye co si sem davala 🙂
@08snazilka80 to by bolo supeeer 😍😘 mohli by sme mat to šťastie 🤞
@tinka0000 postni potom fotku. Som zvedava 🙂
@08snazilka80 ale zmizol duch ... :(
@tinka0000 ozaj?mas ten test este?odfot...robila si rano?

@dadus_ka ja som niekde citala ze sexom sa ti odburaju bolesti tak som skusila ale...nie 🙂