icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

lienkalienocka
11. okt 2011

@esmemia taaaaaaaaaaaaak to je este na dlho 🙂 a ja ze uz o tyzden budeme plodit. to cakanie je hrozne 😉 dakujem

orchis
11. okt 2011

@zabka88 myslim, ze vsetky baby tuto, okrem mna, beru femibion 800. ak si v lekarni vypytas kyselinu listovu tak ti daju asi len tu cistu kyselinu listovu. radsej si to pytaj ako femibion 800.

zabka88
11. okt 2011

@orchis ach tak, takže je to lepšie ako čisto kyselina listova? tým že sa to odburáva postupne? díky moc za trpezlivosť s mojimi otázkami, je to všetko pre mna nové..

esmemia
11. okt 2011

@lienkalienocka 😉 😵 drzim palceky...babulky na teraz sa lucim idem varit a dat babam jogurtik papa vidime sa ked zaspia :D

orchis
11. okt 2011

@zabka88 nie je to celkom o postupnom odburavani, skor o tom, ze asi 50% zien tu kyselinu listovu nevie vstrebat. a tie otazky su fakt normalne 😉 ucime sa vsetky, ja som napriklad pozerala a pozerala na ten grafik, ktory tu hodila
@lienkalienocka a nijako by som jej nevedela poradit, nevyznam sa v tom. este ze tu mame
@esmemia 🙂

zabka88
11. okt 2011

@orchis ešte raz dík🙂

tannia87
11. okt 2011

Babule ten teplomer na bazalnu teplotu treba kupit nejaky specialny ci normalny digitalny 😕 v tomto sa nevyznam myslela som ze to skusat nebudem ale nemam na vyber mate sksuenosti niektora s tym ovulacnym mikroskopom na sliny 😒 dakujeeem za odpovede

asemilka
11. okt 2011

@zabka88 listovka by sa vraj mala brat pred planovanym otehotnenim. ale co sa toho tyka, ci je to potrebne... tak ked mas vsetky tie potrebne vitaminy v potrebnom mnozstve zo stravy, tak podla mna nie je nutne brat aj nieco navyse... 🙂

zabka88
11. okt 2011

@asemilka jasné, ale pozerala som v čom sa najviac kyselina listova vyskytuje a okrem brokolice, listového šalátu a ovocia neholdujem ničomu z toho..( špenát brrrrr) tak keď sa dá "poistiť si to" tak to s femibionom skúsim, veď mi to snaď neublíži 🙂 nabehávam hneď dnes do lekárne 🙂

orchis
11. okt 2011

@asemilka tiez som o tom vcera dost pochybovala ale potom som si presla zopar stranok a statistiky hovoria za prijem kyseliny listovej vo vacsom mnozstve pocas tehotenstva. totiz to, vyrazne sa znizil pocet predcasnych porodov a zaroven aj pocet deti s roznymi druhmi razstepov. takze ja osobne si radsej tu tabletku dam 😉

orchis
11. okt 2011

kto by bol povedal, ze nakoniec najdem desiatkove testy na amazone 🙂 hned som si nejake objednala 😉 uz sa tesim, ze tento mesiac nebudem musiet cakat do prichodu mrchy 😀

asemilka
11. okt 2011

@zabka88 ja ju tiez prave preto papam v tabletkovej forme 😀

gretkav
11. okt 2011

Ahojte kocky...tak ja mam tesne po svadbicke a chceme ist na to 😀 necham tomu zatial volny priebeh a uvidime...veeeelmi vam vsetkym drzim prsteky nech to vyjde.. 🙂

asemilka
11. okt 2011

@orchis ja som tiez za to 🙂 len si myslim, ze tiez nie je zdrave sa nou predavkovat... ale tak bezne nepapame brokolicu na tony... cize tabletka je viac menej potrebna asi 🙂

asemilka
11. okt 2011

@gretkav vitaj 🙂

orchis
11. okt 2011

@gretkav vitaj medzi nami 🙂 pekne sa to tu rozrasta 😉

asemilka
11. okt 2011

@orchis bude veeeeeeeeeela tehuliek 😵 🙂

gretkav
11. okt 2011

@asemilka dufajme 🙂 a pod stromcek bude tehu knizka 😉

mimi1111
11. okt 2011

@lenka112 podari ja som dnes dostala mrchu hnusnu ☹ ☹ dufala som ze nepride ale co uz ideme dalej

zabka88
11. okt 2011

@asemilka ahoj a berieš femibion? či len čisto kyselinu listovú?

zabka88
11. okt 2011

@gretkav ahoj, kiež by si mala pravdu, taký darček od Ježiška by som brala 😀 😀 😀

ivcek
11. okt 2011

Ahojte kocky...pridavam sa k Vam...:D
zacali sme minuly mesiac...bohuzial sa nepodarilo na prvy sup...:D takze pokracujeme... 😀

tannia87
11. okt 2011

@mimi1111 ahoj no mne tiez prisla dnes ta mrcha mrchovita este kt omu aj skor ako dlho sa snazite

esmemia
11. okt 2011

@orchis hihi dakujem,no mne dost poradili v teme grafy BT,tak som o kusok mudrejsia :D ,ale inak sa tiez este dost ucim od vas 😉 😵
@gretkav @ivcek vitajte babulky,tak nas je opat o trosku viac,no ked nas je uz tolko spolubojovnicok,tak by v tom musel byt cert zakopany aby sa nam to nepodarilo,kazdej z nas 😉
@mimi1111 neboj moja,podari sa,musi sa hmmm ok

orchis
11. okt 2011

@ivcek no toto, dalsia 🙂 vitaj 😉 aj my sa snazime len mesiac ale tiez to nevyslo na prvykrat ☹ mrcha dosla dokonca o dva dni skor. tak dufam, ze nebude trvat dlhsie ako normalne aj ked uz ma asi nic neprekvapi 🙄
nevadi, prvu polovicu cyklu ideme snazilkovat ako kraliky 😀

darinka.b
11. okt 2011

@asemilka mno tak nakoniec to bola mrcha, ktora sa spustala, dnes sa veru pustila riadnou silou, ale neva aspon vidim ze sa mi organizmus riadne nastartoval po vysadeni HAK a dufam ze dalsi cyklus bude uspesny, budeme poctivo snazilkovat, drahy je uz nachystany xi

orchis
11. okt 2011

tak tusim je nas tu dost vela co budeme ovulkovat a testovat sa priblizne v rovnakom case 😉
inac, vcera som si na nete pozerala piatkove telerano a tam ukazovali nejake cviky ktore mozu napomoct oplodneniu, dost mi pripominali cvicenia z jogy. pozerali ste to niektora alebo ste niektora nieco podobne uz skusali?alebo ste o tom poculi? ono ze je to pre pariky, ktore nevedia otehotniet a pritom su po zdravotnej stranke v poriadku.

oskvarkaa
11. okt 2011

@orchis telerano to o kolkej davaju ?... no ja niesom na telku a moj drahy len na prirodopisne o zvieratkach :D (mozno odtial nieco odkuka 😝 ) bo mi vstavame rano o 5 a chodime na 6 do prace (a vraj tento mesiac budeme vstavat o 4 😔 som zvedava :D)

ivcek
11. okt 2011

@esmemia
@orchis
dakujem za privitanie.... 😀

Ja som mala vzdy predlzeny cyklus...tak 30-33 dnovy...a zrazu minuly mesiac pred svadbou mi prisla mrcha na 26 den...a teraz mrcha mrchava prisla tiez na 26d. Tak som z toho trosku prekvapena...no uvidime...
Zatial som uzivala len vitaminiky Calibrum-babyplan....kedze mam taky rozhadzany cyklus ani poriadne neviem kedy mam ovulku...:( myslite ze mam ratat tych 13 dni od zaciatku mrchy?

barborabilinova
11. okt 2011

caute baby ja som vcera zacala brat kyselinu listovu ale nie femibio ako mi nakazal gynekolog lebo na jeden mesiac sa mi to zdra prilis drahe tak som si kupila elasti q a ma to vsetko co zena potrebuje ked planuje otehotniet, my uz snazilkujeme kvazi 5 mesiac ale poriadne 2 mesiac, dufam ze tento tyzden/ vikend mrcha nedojde a budem si robit testik a budu tam dve ciarky, tento mesiac, minuly tyzden som si robila test este pred mrchou lebo som chcela vediet ci som tehu alebo nie, z dovodu bratia acc longu lebo strasne kaslem, ale bol negat. ale mozno to bolo skoro robit si testik, co poviete.
baby inac co myslite keby som bola tehu a beriem ten acc long moze nejako to oblizit to mimi keby som bola v prvom alebo v druhom tyzdni tehu ?