icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
16. okt 2011

@minusko tak ti ju posielam 😉 no len co skonci svoju party u mna 😀 ty mas dlhsie a nepravidelne cykly, vsak? neviem ci si to dobre pamatam

minusko
16. okt 2011

@orchis dobre si pamätáš 🙂 Ak už nemam byť tehu, tak šup sem s ňou 🙂 Je to sranda ako sa jeden čas modlim aby nechodila a potom prišla 🙂

asemilka
16. okt 2011

@blackswan75 oki 🙂 ked teda rano nezabudnem, ako dnes... az neskor ma napadlo, ze som chcela testovat... a potom testovaci pokus vysiel tak, ako vysiel 😀

orchis
16. okt 2011

@asemilka no zda sa, ze ty si ako ja a tvoj drahy ako ten moj 😀 ja skor ratam s tou horsou moznostou a potom ked to vyjde tak sa aspon prijemne prekvapim 😉 no a ten moj, to je to iste, ved pockame do mrchy a uvidime 🙄 lenze ked sa to deje priamo v mojom tele tak to nejde, ked ta zacne nieco pichat, pobolievat a pod. no to sa neda nesledovat. my sme s babom fyzicky spojene hned od zaciatku, kym chlapi az neskor, po narodeni. ursite sa na babo tesia a hladkaju bruska a tak ale to nie je to iste. teda ja si mysli, ale nie som vseved takze sa mozem lahko mylit 😉

asemilka
16. okt 2011

@orchis presne tak... on to nemysli zle... ale ja neviem byt tak nad vecou ako on... zvlast po takych hlaskach ako napr. mas velke prsia... ja si potom zacnem hned namyslat, ze preco asi 😀 hold, strasna som 😀

orchis
16. okt 2011

@asemilka vobec nie si strasna, si ako my ostatne tu a my nie sme strasne 😀 ved pre toto je tato stranka super, lepsie sa zdoveruje niekomu kto prechadza tymi istymi pocitmy 😉 no ten moj by sa tiez urcite potesil keby sa tie moje trosku zvacsili 😀

asemilka
16. okt 2011

@orchis mne moj povedal, ze mu zacinaju nestacit ruky 😀

esmemia
16. okt 2011

@barborabilinova ok moja,tak budeme cakat do stredy 😉 😀
@blackswan75 super,aj zajtra budes testovat??,Uz sa tesim na dalsi testik a kolajnicky

No a babule,ako sme tu rozoberali vcera tie ovu testy,tak som mala este posledny z 5-tich,tak mi nedalo a urobila som aj ked som uz cca dake 3 dni po ovu a vcera na nom bola testovacia ciarka,skoro taka nijaka,tak dnes bola skoro taka ako den pred ovu...uz som sisi z tych testov aj ja...a ovu uz urcite bola.podla sledovania hlienu,cipku,teploty a aj testov sedela presne ,tak som z toho pipi 😠 😠 😠

asemilka
16. okt 2011

@esmemia mozno ze je pre tvoj organizmus prirodzene mat vyssiu hladinu toho hormonu, ktory zaznamenavaju ovu testy. testovala si vzdy v cca rovnaku dobu?

barbora21
16. okt 2011

Boze ja uz som z toho debil - mrcha mala prist dnes a stale nic ani naznak, (vzdy ma pred boli podbrusko) tehu test negativny a teplota uz 10 den 36,9-37...tak ja uz neviem .... mam chut sa na vsetky merania a testovania vykaslat a len tak si uzivat s manzelom a testovat ... - radsej netestovat 🙂

janka9898
16. okt 2011

@jasin ano take normalne hnede spinenie nie krvave je aj zahniezdovanie a pri tych dnoch to sedi ze to moze byt.-)

janka9898
16. okt 2011

@asemilka vyzera to nadejne

janka9898
16. okt 2011

@barbora21 no podla teploty to vyzera na tehu ja som mala "len" 36.8 a som tehu skus testnut o dva tri dni mne neukazalo ani tyzdne od vynechania mrchy az potom z krvi mi zistili .-))

janka9898
16. okt 2011

@blackswan75 ja a uzasna nie len mam neviem ako to nazvat dar nie ale nieco co mi dovoli snivat o inych resp cudzich ludoch pravdive veci buducnosti pomylila som sa iba raz a nechcem predbiehat ale mala som teraz poobede cudny sen velmi prijemny s dalsou z vas kto to je?????????

asemilka
16. okt 2011

@janka9898 ja nechcem byt nejaka neviem aka...ale jaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaa sa hlaaaaaaaaasim 😀 plha se hlasi 😀 😀 ale nie, doprajem to kazdej tu 😵 🙂

janka9898
16. okt 2011

@asemilka to ako si uhadla hm ty potvora jedna o tebe sa mi dnes poobede snivalo ked som si zdriemla totiz som nevedela ze o kom tak som si pozerala teraz fotky vsetkych a bola si to ty tak hadam sa nemylim🙂) a ked aj tak bol to celkom pekny snicek ze si stala nad postielkou v oranzovej izbe a niekto na teba volal taky vyzsi muz s hnedymi vlasmi ze nechaj ju uz nech si spinka takez uvidime .-))

janka9898
16. okt 2011

@esmemia uvidime mozno zajtra

asemilka
16. okt 2011

@janka9898 faaaaakt? 😵 to vies.... mne posledne dni pracuje fantazia na plne obratky 😀 akoze fantaziu mam, ale posledne dni exceluje 😀 no manzel je aj vyssi aj hnedovlasy 🙂 hmmmm.....

orchis
16. okt 2011

@janka9898 no janka, my sme tu vsetky na cakacke 🙂 vsetky by sme sa chceli objavit v tvojich snoch ako tlacime kociky 😉 ktora je ta najblizsia vyvolena? 🙂
a ako sa ti tehulkuje? na sone bolo uz aj srdiecko, nie? 🙂

blackswan75
16. okt 2011

@asemilka vidiiiiis???? takze to bude dievcatko 😀 😀 😀 tie krize ta neboleli len tak 😉 😉 😉

orchis
16. okt 2011

@janka9898 janka teba by v stredoveku upalili 😀 tak uz si len pockame, ci to vyjde ja tentokrat 😉
@asemilka testovat, testovat, testovat......... 😀

blackswan75
16. okt 2011

baby nieco na tej nasej @janka9898 bude, mne povedala ze sa jej so mnou snivalo a zrazu si robim testik a pozit, takze, janulka pekne snivaj dalej....... 😉 😉 😉

esmemia
16. okt 2011

@asemilka ano vzdy to bolo okolo tretej poobede ...hmmm no neviem,lebo som si robila ovu testiky 1x v zivote a dnes som minula posledny :D tak som zvedava co si tetno mesiac na mna telo vymysli 😉
@janka9898 moja co uvidime zajtra???A ty si riadna vestica :D...najblizsie so mnou prosiiiiiiiiim 😵

asemilka
16. okt 2011

@esmemia prajem len to najmilsie prekvapenie 😵 🙂

monika2712
16. okt 2011

jaaaj mohlo by sa aj o mne niekomu snivat ako uz kocikujem 🙂 baby zavidim.. ja zatial ziadne priznaky, mrcha tak o 10 dni ma prijst, tak je asi aj skoro nieco citit... no nevadi, skusime dalsi mesiac, snad to vyjde 🙂

orchis
16. okt 2011

@monika2712 ale no, ved to je este skoro na to aby si to vzdavala 😉 a dokonca sa mi zda, podla toho, ze mas este 10 dni do mrchy, ze je este skoro aj na to aby si nieco pocitovala. este treba pockat 😉

asemilka
16. okt 2011

@monika2712 hlavu hore, este nic nie je stratene 🙂

monika2712
16. okt 2011

@asemilka
@orchis diky baby, sudim podla toho ako malo sme sa snazili a hlavne v zlu dobu.. takze nerobim si velke nadeje.. ale rada citam ked uz sa nejakej podarilo.. snad sa raz dockame vsetky.

esmemia
16. okt 2011

@asemilka dakujem,moja a som zvedava na teba :D
@monika2712 nevzdavaj to ,este nie je nic stratene

asemilka
16. okt 2011

@esmemia no ja som si vecer robila aj tehu test.. a chodim okolo neho obsmrdat kazdu chvilu... a nieco veeeelmi slabunke tam je... ale ked to odfotim tak to tam nie je. cize bud tam je palicka, alebo si vymyslam 😀