icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

gretkav
20. okt 2011

ahojte kocky...
@barbora21 ten grafik yvzera naozaj slubne...no nemas to lahke..ja by som uz bola teda poriadne nervozna a nedockavaaaa..ale pevne dufam ze to HCG stupa len pomalicky a za chvilku sa tie druhe ciarocky ukazu 🙂

@asemilka to je divne, ze ti test dnes rano nic neukazal...uuuurcite bol zly 🙂 ale chcela by som mat tvoje nervy 🙂

ja som momentalne v ocakavani...zajtra alebo pozajtra by mala prist mrcha...juuuuj mi to pekne pomaly ubieha...testik mam doma uz len jeden a som sa rozhodla nekupovat a pockat s tymto na spravny cas..ale neviem ci to vydrziiiim...

minusko
20. okt 2011

ahojte babule,vy ste tu toho teda popísali od včera,budem mať čo robiť kym to dočítam. V každom prípade sa vám chcem poďakovať za podporu.

@esmemia ja si na tu mrchu počkám,ale ďakujem,si milá. Ja ti tie dve // s radosťou doprajem 🙂

@orchis Vôbec to nebolo od teba tvrde,presne tak myslim aj ja,ja by som to lepšie nenapísala. Ja už len čakam kedy príde ta mrcha. Už som aj manžela pripravila že po mrche máme kopu prace 😀 lebo vianoce su už čoskoro za dverami 🙂 Dnes som už 33DC tak môžno do tých 40tich dojde.....

ktore
20. okt 2011

ahhhojte.tak ja som nevydrzala a urobila testik dnes na 8 dpo.nicccc tam neni.pekne krasne musim pockat tyzden minimalne.

monika2712
20. okt 2011

@ktore aj ja mam dnes velke pokusenie, lebo som doma a mam tu aj test, 🙂 ale som len 6 ci 7 dpo... tak viem ze to nema zmysel.. mimo toho ze v podstate tusim ze vysledok bude aj tak negativny.. tak ho radsej nebudem zbytocne minat 🙂

esmemia
20. okt 2011

@minusko moja ty si aka zlata,ja by som ale uvitala,keby si tie dve ciarocky mala ty,lebo si ich zasluzis,nezasluzis si taketo natahovanie
@ktore taaaaaaak budeme cakat spolu :D buduci tt testneme hm?

ktore
20. okt 2011

@monika2712 aj ja som vedela ze tam nic nebude ale nedalo mi.co uz som nedockava

ktore
20. okt 2011

@esmemia budeme testovat az kym sa neminu testy v lekarni!!!!!!!!!!!!!

ktore
20. okt 2011

@esmemia ktovie ci sa nepodarilo nejakej babuske vidiet na teste uz po 10 dni

monika2712
20. okt 2011

@ktore uplne chapem. mne sa dnes o tom snivalo, ze som sa testla a ze boli dve ciarky a ja som vrieskala od radosti a soku, lebo to bolo v tomto obdobi, teda strasne skoro na to aby test vobec nieco ukazal, ale boli tam jasne dve ciarky... tak velmi po tom tuzim, ze uz sa mi aj sniva 😒

ktore
20. okt 2011

@monika2712 sranda to musi byt.ja chodim aj na stranku prve priznaky po ovulacii.myslim ze aj tam si snivala jedna baba.ja som nesnivala ale moja svokra mala sen.ja som si snivala po operacii ze som tehotna z velkym bruchom a uz uz musim rodit lebo mam kontrakcie.sen sa opakoval aj 4 krat.to zato ze som po operacii a mala som problem z naduvanim a velke bolesti a potom som pravdaze uzuz rodila 😀

monika2712
20. okt 2011

@ktore no to som zvedava jake kraviny sa nam este budu snivat ked budeme tehu 😀 nocna mora z porodu a podobne..

ktore
20. okt 2011

@monika2712 urcite bude este mnozstvo porodov verim tomu.boze ale toto cakanie na vysledok je hrozny.a potom este trpnut aby sa to udrzalo do 3 mesiaca.a potom aby sa pekne vyvijalo.no to uz len bude.ale to kopkanie uz ledva cakam.to bude uzasne

monika2712
20. okt 2011

@ktore no ja kedze uz som po jednom MA, tak mam o to vacsie obavy co bude, ci sa to nezopakuje.. snazim sa na to nemysliet, ale kedze nevieme pricinu prveho, tak sa to moze kludne zopakovat.. stale si vravim ze to bude fajn, ale tazko sa tomu veri... uverim az ked budem lezat na porodnej sale asi a porodim zdrave babo 🙂

ivcek
20. okt 2011

@gretkav
tak drzim paste aby mrcha nedorazila...🙂 a mas nejake priznaky?

ktore
20. okt 2011

@monika2712 prepac co znamena ma

monika2712
20. okt 2011

@ktore poslala som ti do IP.

asemilka
20. okt 2011

@gretkav ja uz som dnesnym dnom stratila asi aj posledne 😀 sak takto ma natahovat 😝 😀

barbora21
20. okt 2011

@gretkav No slubne by vyzeral aspon s duchom na tehu testoch, ale baby co su vo fore Grafy BT mi povedali, ze asi nic...a ja som sa s tym, uz tiez zmierila, teraz chcel len dostat mrchu aby sme sa mohli znovu snazilkovat.

ktore
20. okt 2011

@monika2712 beries nejake vitaminy?ja nic

gretkav
20. okt 2011

@ivcek nooooo klasika ako pred mrchou...boli bruhco a mam kopec vyrasok po brade 🙂 aj ked citim aj prsia co normalne pre mrchou nie...ale mozno si to zas len nahovaram 🙂 ja som taky hypochonder...je mi vsetko na co si pomyslim hehe...tak sa necham prekvapit..ved ked nie teraz tak nabuduce

monika2712
20. okt 2011

@ktore hej kyselinu listovu, zinavit, a nejake omega 3-mastne kyseliny, a colafit.. ale kvoli tehu je len kyselina.. tu by si mala brat.. odporuca sa to uz pred otehotnenim..

ktore
20. okt 2011

musim si kupit cim skvor.idem si lahnut lebo ide na mna daco.snad nie chripka...jojoj to by nebolo dobre

monika2712
20. okt 2011

@ktore no ja asi asi tiez idem pospat. dnes som ostala doma, tak lenosim 🙂 inak tiez som nejaka usmrkana.. ale to uz dlhsie, neviem sa toho zbavit :(

gretkav
20. okt 2011

@barbora21 tak apon nech ti uz ta mrcha pride lebo taketo natahovanie je hrozneeee..ale snazilkovat sa da vzdy 🙂 kamoska otehotnela 3 dni pred mrchou 🙂 tak sup sup...

gretkav
20. okt 2011

@asemilka no ten pocit ti nezavidim teda...raz pozitivny potom negativny, mrcha nikde....treba len prist na ine myslienky 🙂 aj ked to nie je lahke...a u mna teraz tiez hruza..na nic ine nemyslim..

esmemia
20. okt 2011

@ktore nooooooooo ,len aby nam aj prasule v penazenke na tie testy stacili :DDDDDDDDD
@ktore hmm mozno aj ano

barbora21
20. okt 2011

@gretkav To hej, len ja som tak nervozna, ze asni snazilkovat sa mi nechce a o mojom muzovi ani nehovorim 🙂 Ten to preziva mozno este o nieco viac ako ja 🙂 hrozne sa tesi na svojho pripadneho potomka 🙂 ale mozno nejaky pekny vecer, dobra vecera a snazilkovanie pomoze aspon psychicky 🙂

asemilka
20. okt 2011

@gretkav sak ved toto... tak si po veceroch vypekam susienky 🙂 kolegyna robi oslavu cez vikend... tak jej pomaham 🙂

marcovka1
20. okt 2011

@barborka1446 ja som si tiez niekedy merala teplotu,ale dost ma to stresovalo skus nemerat jeden cyklus a uvidis 🙂
@asemilka to bol urcite strasne zly test 😠 chcel ta nastvat pockaj do vikendu a budu krasna dialnica 🙂 😲 baby o akych kolacikoch rozpravate aj ja chceeem recept...ked sa da 🙂

asemilka
20. okt 2011

@marcovka1 dam ti do ip