icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika837
21. okt 2011

@dajaja myslim ze sa mohlo zadarit ved spermijky vydrzia okolo 3 dni myslim 😉 ja som si tiez sledovala hlien, tak sme sa aj v tie dni posnazili 😀 dnes mam nieaky mokry den ta neviem co to zas 😀 kedy si mala ovu?

monika2712
21. okt 2011

@ktore no mna brucho tiez rano pichalo ... no idem uz fakt spat, lebo zas tu budem vysiet 10 hodin 🙂
manzel mi prave pisal, ze zas bude v robote doneviem kedy.. tak super, cely tyzden chodi o 9tej vecer domov chudatko.. este ze nemame teraz plodne dni, to by sme toho vela nestihli :(

ktore
21. okt 2011

@monika2712 pa pa

mukesina
21. okt 2011

@monika2712 nenapinaj a chod si ho urobit 🙂 ked ho mas uzkupeny netreba cakat 🙂

mukesina
21. okt 2011

@monika837 ahoj , tak doktor ma ani nevysetril :( a hned povedal, ze na 100 percent nie som :(

monika837
21. okt 2011

@mukesina ahoj, a to ako zistil ze nie si? 😠

mukesina
21. okt 2011

no to neviem ani ja :D, opytal sa ma , ze kedy som mala kramy, tak som mu povedala, ale s tym, ze boli uplne slabe, co ja nikdy nemavam a on tak to tehotna nebudete, lebo ste mali kramy 🙂 nechapem, som mooooc nasrata :( ale od zajtra by ma byt plodne dni, tak hadam, ze dnes sa zacne snazilkovat 🙂 a vy ako?

minusko
21. okt 2011

@blackswan75 a nevieš teda ako vyzera ten tehotenský čipok? Aky ma charakter?

orchis
21. okt 2011

babyyyyy!!! vy ste sa ale rozpisali 😲 budem si to musiet precitat neskor vecer v posteli alebo potom az rano 😉
ja som sa dneska rozhodla vysadit Femibion! cely cyklus mam dochramany, po 10 dnovej mrche som po dni bez krvacania zase zacala krvacat! nenapada ma nic ine co by to mohlo sposobovat.
ziadna z vas nema problemy s femibionom alebo s kyselinou listovou?
dneska som si spomenula na to, ze pred dvoma rokmi ked som brala acidofolan (obsahuje 1000mikrog kyseliny listovej), kvoli zelezu, som sa po nom vzdy poriadne vyhadzala, ale len na slnku. teda cast tela ktora bola v tieni bola ok, ale ta ktora bola na slnku bola cervena.

mimi1111
21. okt 2011

@lenka112 ine nam nezostava len verit

lenka112
21. okt 2011

@mimi1111 Presne tak. A ešte k tomu aj myslíeť pozitívne 🙂

mukesina
21. okt 2011

@orchis nie si nahodou alergicka na tu latku?ja ked som bravala duphaston na upravenie cyklu, tak mi tiez mrska trvala 10 dni a potom po tyzdni opat prisla.tak som ho vysadila a od vtedy mam super cyklus🙂 na tvojom mieste zajdem za svojou doktorokou a jej to poviem, mala by ti to vysadit

minusko
21. okt 2011

@orchis ahoooj,a ešte krvacaš,či už nie? Som zvedava,že keď ho vysadíš,či zasa bude všetko ok.... Možno aj preto si sa cítila tak všelijak ten minulý cyklus,či?

monika837
21. okt 2011

@mukesina nemysli uz na to co ti povedal 🙂 zajtra by ti mali zacat plodne tak sup sup do snazenia 😀 ja mam dnes nieaky mokry den 😀 ta neviem co to 🙂

mimi1111
21. okt 2011

@lenka112 uz aby sa nam to naplnilo som nedockava 😎

mukesina
21. okt 2011

tak supe aj ty 🙂 aj ja mam od dnes nieaky mokry ale este nieje ciry aky by mal byt 🙂 , hadam sa nam podari a o mesiac napiseme aj mi , ze sme tehu 🙂

lenka112
21. okt 2011

@mimi1111 To ti verím, mne robí radosť Danielko, takže druhé príde, ked nato bude cas.

monika837
21. okt 2011

@mukesina no to by ma veeeelmi potesilo 🙂 , uz sa to tu pekne rozbehlo s tehulkami tak nech to tak pokracuje 😉

mimi1111
21. okt 2011

@lenka112 ved aj ja mam malu slecnu no uz aj mala sa pita kedy bude mat surodenca

orchis
21. okt 2011

@mukesina no ja ten femibion beriem z vlastnej iniciativy. zatial som vybrala len jednu krabicku, ale cely minuly cyklus som mala uplne divny. tu vo fr lekari taketo doplnky vyzivy pre tehotne ani neodporucaju, tak asi aj s tym prestanem a uvidim ci sa nieco zmeni. budem sa snazit jest este viacej ovocia a zeleniny s obsahom kyseliny listovej. dufam, ze aj v mojom pripade to bude ako u teba, ze sa vysadenim vsetko da do poriadku. ak by to pokracovalo do pondelka tak urcite zbehnem k lekarovi 😉

katkav
21. okt 2011

@orchis myslis, ze to robi Femibion? ja som mala minuly cyklus hrozne cudny, mi doslo spinenie pred ms, asi dvojdnove, potom 3 dni nic a zase 2,5 dna. Ja ho beriem od polky septembra.

mukesina
21. okt 2011

@monika837 aj ja pozeram, ze kazdy den pribudne nova tehulka, tak to sa mi paci 🙂 nech to tak ide aj dalej 🙂

mukesina
21. okt 2011

@orchis tak tak na tvojom mieste by som isla k doktorovi, ze co, no ja nic neberiem, lebo tu nemaju take , len pre tehotne. vela papaj cerstveho salatu, ten obsahuje vela kyseliny listovej.

lenka112
21. okt 2011

@mimi1111 tak tomu môjmu je to momentálne fuk, ale o chvilku mozno pride aj nato.

orchis
21. okt 2011

@minusko moja, ja som prestala krvacat len na jeden den, v utorok. hned v stredu to bolo spat. krv ked idem na toaletu a velmi hnedy vytok pocas dna, takze este stale krvacam 😖 dnes ma cely den boli hlava, ale myslim, ze je to z toho, ze nad tym neustale rozmyslam, no trapi ma to 😒 ku gynekologovi pojdem len ak ma to neprejde ani po vysadeni toho femibionu.

orchis
21. okt 2011

@katkav no uvidime, ale mna fakt nic ine nenapada, lebo u mna je to jedine co som zmenila minuly mesiac. cely cuklus som mala uplne pomateny, ja som mala predtym uplne prikladne cykly, niekedy s malymi odchylkami ale toto je uz moc. ak je to od toho tak predpokladam, ze do 2-3 dni by sa to malo zacat zlepsovat. a tie problemy s acidofolanom uz same napovedaju, ze moje telo ma problem s kyselinou listovou.

mukesina
21. okt 2011

@monika837 este sa ta chcem opytat, ci nevies nahodou co znamena ked na bradavkach mi vidno zily a dost silno a predtm tam neboli

jorgie
21. okt 2011

@yasmin0001 @chelonka @barborka1446 Gratulujem !!!!! a prajem krasne and bezproblemove tehulkovanie 🙂

ja potichucky dufam, ze sa k vam coskoro pridam. ja som dnes 29DC a mrcha zatial nikde. Od vcera vecera ma bolia prsia ....a to tak ze si nemyslim ze by to bolo len moje podvedomie....
moje posledne cykly boli 27, 28, 24 dni ale najdlhsi od vysadenia hak bol 30 tak este sa bojim povedat ze mi mrcha meska 😒
to caknie je strasneee!!!!

mimi1111
21. okt 2011

@lenka112 ved moja slecna ma uz 11rokov 🙂 🙂 🙂

minusko
21. okt 2011

@orchis tak to sa už nepači ani mne,vysaď ho a uvidíš. A hlavne veľa pi,nech ho čim skor vylučiš z tela,nech stihneš aj snažilkovať. Ja som dnes 34DC a podbruško ma boli ako cez dobru mrchu. A poviem ti že ma to už nebavi.