Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@barborka1446 tak uz nase babky urcite poznali burinky, ktore ako tehule pit nemozes... 😉 🙂 pozriem na to doma. teraz v robote som aj na MK na tajnasa 😀
To mas uplnu pravdu,mne na to stacilo tych 7 tt a to uz bolo aj dost ako na moju osobu
@barborka1446 dakujem mooooc, hadam aj nam sa raz podari 🙂
boooze ako by som si urobila testik...joj aj ked tusim ze je to uz zbytocne...este dva dni do ms to budu najdlhsie dva dni.
Nasla som pekny clanocek,par veci ba sa na mna aj hodilo,ale uz si nejdem robit falsone nadeje,podbrusko ma pobolieva ako pred MS http://primar.sme.sk/c/4117142/tehotenstvo-1-tr...
@dajaja dakujem za povzdubudenie, necham sa prekvapit. dam tomu par dni a uvidime...
nuz priznaky prvych tyzdnoch su vecsinou ako pred ms.takze vynechanie ms je fakt ten prvy a dolezity.ale aj to je vo vela pripadoch otazne.ale uz testik by mal v normalnom pripade byt vyrazny.
@esmemia mam doma jeden test vola sa direckt 10 je to bielo fialovy.v lekarni ho volaju ze PERO.na to staci priamo nacikat.ma to take co sa ma otvorit na konci a ocikat a zavriet a cakat na ciarocky.akurat som pisala dnes ze by mohli byt take testy co sa moze pouzit viac krat.heh to by sme testovali furt.lebo ked si to prepocitam tak to vyjde dost draho.ale co uz som nedockava lebo sa tesim.a ked raz ostanem teho tak si urobim este tri dni za sebou.
@mima1983 nooo tak to je pekne...snad sa to bude len stupnovat a MS nepride
@ktore juj a vydrzis netestovat?
@ktore ee aj som si myslela,ze je to tych 28,ale vzdy som mal ana ten isty datum v mesiaci plu/minus jeden den,takze 30 dnove a minuly mesiac som mala 35 dnovy 4-5 negativnych tehu testov a mrska prisla,tak som zvedava co tento mesiac
@ktore no presne, tie testy by uz mohli vyrabat aj na opakovane pouzitie.. nejake vymenitelne nasadky alebo co..
no ja idem dnes do lekarne kvoli niecomu inemu, tak si asi kupim dalsi test, skusim pozriet ci maju ten druhy mamatest, ten palickovy, nie ten drahy co som mala teraz, nech ho mam doma nachystany.. a najskor testujme v sobotu, kedze dovtedy budem prec..

@ktore boli tam, ale slabunke. ale videl ich aj manzel, tak aspon viem, ze som si ich nevymyslela 🙂 robila som si 24,26 a 28 dc... a to mavam cyklus 26 dnovy. po ovulke to bolo 12,14 a 16. moj telefon to nedokazal odfotit... a manzelov pri lampe vecer to neodfotil nejako super a rano som potom zacala krvacat, tak sme testy vyhodili, ze sa nebudeme depkovat. ale moje posledne dva testy vyzerali ako @blackswan75 ma v albume svoje prve dva 🙂