Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mima1983 ved zato sa mi nezda, sak clovek teraz, aby nesexoval, že možno je tehu....ved mozno prave aj pred mrchou este može žena otehotniet...netreba si davať zabrany...
@monika2712 u kazdej to je inak taaak velmi slaucke sexikovanie by hadam neublizilo ale ak v minulosti boli nejake problemy tak radsej inak si pomoct...
@anastacia242 ak je maternica a plod silny tak to asi neprekaža.
@anastacia242 presne tak, viem o pripadoch kedy zena otehotnela aj cez akoze "neplodne dni", tak 2-3 dni pred mrchou...
@ktore jasne chapem, ked sa tehu potvrdí a doktor to tak odporučí tak ok...poviem vam ja som bola tehu a už som vedela, že pojdem na kyret a sme sexovali a nic sa nestalo, este ma dr.upozornoval, že ak by som krvacala je to samovolný potrat ..ale vsetko bolo ok
@anastacia242
@ktore no nebudem to radsej riskovat a pockam.. ved uz sme mali aj dlhsiu pauzu ked som bola po kyrete..
@anastacia242 to je dobre tak sa to drzalo nie?neviem tvoj pribeh...
@monika2712 ved jasne je to na vás-tebe 🙂 ...ale aj to, že sme boli na kyret tak nebol dovod...potrat, ale neuspesne oplodnenie...myslim,že keby to bol samovolný potrat, tak su obavy na mieste,ale takto asi netreba sa báť..ved maternice mame silné, kedze sme nepotratili samovolne 😉
@monika2712 aj som po larake cakala chvilu ale len chvilocku.cca dva tyzdne.boze to bolo nedockavosti....hotove trapenie...ale bolo aj dlhsie ze sa proste nechcelo.
ZAKAZANE OVOCIE NAJVIAC CHUTI
@anastacia242 Ty teraz cakas na testik?
@ktore nieeeee, ja som14DC a snažime sa o baby....ja som bola v júni na kyret po neuspesnom tehu....moja bublinka nemala tep...takze bola slaba spermia al.vajicko a uhniezdilo sa.. ☹ a teraz od sept.sa snazime...v septembri som dostala MS, aj teraz v oktobri som dostala mrchu tak pokračujeme... 😅
@anastacia242 nooo tak sa snazilkujme.dnes by mala byt ovu?
@monika2712 teraz som citala na inom forume ze najrizikovejsi 8-9 tyzden.ktovie ale urcite je aj pisane niekde o sexe v tehotenstve.
@ktore tak ja už som vzdala všetky ovutesty,mikroskopik aj BT grafy a nechavam to na nahodu, podla ovu kalk.na nete som mala vcera ovu, tak sme skusili...uvidime a dalej ideme tak, ked mame chuť...pred prvým tehu som vyskusala vsetko -testy,BT,.. a aj to vyšlo a nakoniec bolo sklamanie...takže už to radšej nechavam na osud...
@monika2712
@ktore no ja som bola v 8tt ked mi robili kyret..tak niečo na tom bude
@anastacia242 mne v 8tt zistili ze plod tam nie, takze tiez v nejakom 8-9 som bola na kyrete.. a tiez sme vtedy sexovali asi v 5tt, ale tak to asi nemalo na to ziaden vplyv si myslim.
@monika2712 no ved to ,ze priznaky su fakt klamlive ☹
@ktore no keby bola moja trpezlivost ako pises,tak by som vcera netestovala a hne 2x :D,ael uz musim vydrzat,mam sice dva testiky,ale musim si ich usetrit,un neminiem ani korunu na dalsi test pokial to nebude potrebne 😉 😒
@mima1983 my sme mali sexik tak isto presne v den ovu a vcera tiez take 2-3 dni pred MS,tak snad sa to tym nepokazi ak by nahodou a ak nie tak by sa mohlo cosi splodit :D :D :D
@esmemia ja uz by som fakt chcela vediet na com som.. 😖 manzel to uz po dnesnom teste vzdal, ten uz ani nedufa, ale neberie to tragicky, lebo ved aj dalsi mesiac sa da a snad nam lepsie vyjde cas a vsetko.. ale ja by som bola radsej keby to vyslo este teraz.. ked som pozerala vypocet porodu, tak vychadza na zaciatok jula, kebyze otehotniem dalsi mesiac, tak to bude august.. no chcela by som aspon na zaciatku leta porodit, predsa len lepsie ako na konci s takym brusiskom fucat cele leto 😒
@monika2712 ja som sa vypytovala DR. ze preco sa to stalo, ale ani sex ani nic to neovplyvnilo, iba to, že bolo slabe same o sebe a vraj to ani nemam riesiť a nesustredit sa na to, coo,preco...
aj my sme sexovali.mozno az ked zistia na utv a to ktovie ktory tyzden a povedia ze opatrne do konca tretieho mesiaca.
ja som spontanne potratila v 7 tt
@monika2712 no ved to,ze by aspon cez leto clovek kocikovala na zimu bambusit take uplne male mimi ,ja si to ani predstavit neviem :D ja mam Stellku marcovu :D a to bola uz v celku pohodicka :D
@monika2712 no to ti poviem o lete.ja som rodila 22 augusta.bolo hrozne horuco ten rok.nastastie som nemala problemy s tehotenstvom len to bol umor vydrzat.potila som sa jak kon.vacsinou som sedela ci lezala uz ku koncu len z vylozenymi nohami.aby som neopuchla.aj tak som pribrala 30 kil
@esmemia a teraz sa to podarííí 😉 😉 v dnešnej dobe je to strašné, ved len moje kamaratky : 2 mali spont.potrat, 2 boli na kyret tak ako ja...dnesna doba... 😢 😢 😢 ale pozitivne je to,že jedna co mala kyret a jedna co mala spont.su toho roku už uspesne tehulky a v januari maju termin obe...tak verim,že už aj my budeme uspešné tehulky
@orchis pekna foto v prvom rada 🙂 no hlien si nesledujem...to je fakt vec co neviem velmi odsledovat,lebo nemam pocit ze vobec volajaky mam 🙂))))))))))) testiky som si urobila iba 2 ale to skor zo zvedavosti ako to vsetko funguje 🙂 BZ meriam...to je fakt ale dnes rano som si precitala teplomerovy navod a pisali ze aj ked pipne teplomer do 10s este treba pri merani BZ teploty 3 minuty pockat 🙂)) takze zacinam od zaciatku...takze uvidime, nieco sa tu priucim ako to ma vyzerat a mozno nieco na sebe spozorujem...druhy mesiac sa snazilkujete? my prvy a zatial v tom vidim len zabavu ale ked mi pride cervena asi mi to nebude vsetko jedno..lebo som chcela patrit medzi tie baby co sa im zadari hned 🙂))) asi ako kazda z nas....

@anastacia242 neviem ci moze alebo nie ale je dobre abstinovat lebo do troch mesiacov je to este slabucke.ja som mala pre istotu zakazane