icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
24. okt 2011

@mukesina nie vsetky mame rovnake priznaky tehu, nie kazdu bolia prsia, je to individualne. ten testik skus kupit co najcitlivejsi 😉

ktore
24. okt 2011

@mukesina mozes si rano odchytit moč do nadobky a skoc kupit test a urob ho.a mohla by si si aj teplotu hned rano v posve odmerat

asemilka
24. okt 2011

@ktore ani ja... na chvilu sem nepozeram a nemam prehlad 😀

ktore
24. okt 2011

baby podme spat

ktore
24. okt 2011

@asemilka no ved sa to tu rozbehlo

mukesina
24. okt 2011

@orchis no oni tu maju len jeden :( a nevidela som nikde tu citlivost, kde vacsinou byva napisana?

ktore
24. okt 2011

kazdy doma spi a my tu surfujeme

asemilka
24. okt 2011

@mukesina ja som zajtra chcela nezapnut mk v robote... ale ked slubis, ze sem das test, tak sem pozriem 😉 🙂

esmemia
24. okt 2011

@mukesina mna pri prvom tehu prsia vobec neboleli 😉 ,no som zvedava na testik ...takze zasjtra sa dozvieme dva vysledky,uz ste dve co sa budu testovat a dalise min dve tri co cakaju na ukoncenie alebo min 9 mesacne predlzenie cyklu :D

mukesina
24. okt 2011

@ktore no dobry napad, urob to tak ako si napisala 🙂 ale teplotu nemozem nemame tu teplomer :(

ktore
24. okt 2011

@asemilka no to suhlasim aj ja

asemilka
24. okt 2011

@ktore u mna je na spanok este skoro...

esmemia
24. okt 2011

@ktore pojdem tak za pol hodku do hajan ak mi slubite,ze uz nebudete pisat :D

ktore
24. okt 2011

@mukesina tak teplotu nechaj tak nad tym sa nestresuj.jedine aj ten kupit.

ktore
24. okt 2011

@esmemia ha ha moje slova.ak nebudete pisat.

ktore
24. okt 2011

potom rano nestiham citat a vyzeram ako cvok ked sa na nieco opytam

mukesina
24. okt 2011

@asemilka urcite si pojdem kupit test a dam vam vediet

esmemia
24. okt 2011

@ktore presne tak a kym sa pri babulkach zorientujem,tak uz budu cule prebrate a lietat po byte :D
No a seriozne teraz mam taku pichlavu bolestv lavom vajecniku ,ako to kde sme,podme radsej vazne spat 😀

mukesina
24. okt 2011

@esmemia tak dufam, ze tu baby mate pravdu, a pribudnem ku tehu 🙂 mooooc by som to chcela. ale tu je cas posunuty o hdku do zadu, takze cakajte tak az okolo poludnia nasho casu

orchis
24. okt 2011

@mukesina no to je komplikovanejsie, ale skus si vypytat s citlostou 10ui/l. alebo len ako najcitlivejsie, za pokus to stoji. ja som si tu dvakrat pytala najcitlivejsi a dvakrat mi predali s citlivostou 25ui/l 😕 problem je v tom, ze ani raz to nebolo napisane na krabicke a tak som si nevedela skontrolovat co to vlastne kupujem 😠 teraz som si uz kupila cez amazon a mam pokoj 😉

mukesina
24. okt 2011

@orchis ved to v zahranici nieco kupovat je katastrofa, ale ja si to neviem este popytat, spom tu len 3 mesiac :D a manzela uz s tym nechcem zatazovat, ze chod mi kupit tehu test, uz mi naozaj povie ze mi sibe :D :D

orchis
24. okt 2011

prajem vam krasne snicky baby 😉 idem do hajan 🙂 "vidime" sa zajtra rano 😉

esmemia
24. okt 2011

@mukesina no bolo by to super,kebyze si najdes // ciarocky 😵 😵 😵

mukesina
24. okt 2011

@orchis aj tebe krasne snicky 🙂

asemilka
24. okt 2011

@mukesina beriem ta za slovo 😉
@orchis bru noc 🙂

babule, ja tiez idem. este nie spat, ale aspon co to porobit este. paa a bru 🙂

mukesina
24. okt 2011

@esmemia ved toto, bola by som mooooc stastna, aj ked tomu moooc neverim

ktore
24. okt 2011

@esmemia heh to si ani nevsimaj to je normalne tie vajecniky.mozno len mas plne creva a tlacia na vajecniky.ale uz nehladajme priznaky.aj tak su vsetko totozne z prichodom ms.robme testiky a teplotky.ale ten vytok ma hneva ze nemam kazdy ho spomina a ja tu aj vyschnem.

ktore
24. okt 2011

baby rano hned sem dajte vase vysledky.priznaky a vsetko co mate na rano novinky.dobru noc prajem.a hlavne dobre spite.ja este pozriem telku za taku hodinu pojdem.len uz nevladzem citat.

blackswan75
24. okt 2011

@barborka1446 ja ked som cakala moje dcerky tak dom bola taka vyhadzana, aj flaky som mala na tvary a to uplne od zaciatku, teraz nic ani jedna tak mm skonstatoval, ze to musi byt chlapec 😉 😀 😀 tak uvidime 😉

esmemia
24. okt 2011

@orchis dobru nocku moja
@mukesina no pockame do zajtra a uvidime
@ktore nehladam,len som v klude,tak viac vnimam,je to taka ostra pichlava bolest,ale idem sa pobrat uz do hajan,lebo rano opat vstavam a budu na mna dve babulky :D,ale ja vas precitam :D aj napisem :D ,no ja ho mam,ale ci mi to bude nieco platne,uvidime a neboj nevyschnes,nemozes,lebo potom nebude vhodne prostredie na dalsie plodenie,na sahare sa zle plodi hmmm
Tak babulky dobru nocku aj ja prajem zajtra uz bude pekne cislo cyklu aj DPO :D papa