Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina ved aj ja som teraz rozmyslala, ze ja ta mam v pamati zafixovanu ako tehotnu a ze preco sa teda pytas na tu bolest krizov a tak, ze ved vies ze si tehotna 😀 no ja som si totiz precitala tvoj prispevok kde si pisala o tom, ze si mala dvojdnovu ms a hned som to brala tak, ze si teda tehotna 😀 pre mna si bola jasna 😀
a ty teda nie si tehotna? si si tym ista? 😉
@asemilka podla mna ide len asi o psychiku :D ale zeby ma to bolelo vkuse. vlastne 15 dni :( a ovu by mala byt teraz , a toto trva uz dlhsie, ja fakt neviem :( skusim asi ten test, potom budem moct vylucit aspon jednu moznost, ze nie som tehu :( . citala som ze to moze byt aj mimo :( toho sa najviac bojim, lebo ku doktorvi sa dostavim az tak o 3 tyzdne a neviem ci to nie je neskoro
@orchis ahoj moja, pekne od teba ze si ma pamatas 🙂 , no boli sme s manzelom tu u jedneho doktora u ktoreho sa plati. prve co sa ma opytal kedy som mala poslednu mrchu a ja ze 9.10 on hned to nie ste tehotna, ani ma nevysetril, ze zbytocne tolko platit ked aj tak nebudem, ale on by zistil aj keby som nebol atehotna nieco ine nie? tak som od neho odisla nervozna, cely den som preplakala, ze preco ja nemozem otehotniet :( od vtedy som u zna to nemyslela tak, ale bolesti este stale pretrvavaju a ja fakt neviem co je so mnou.dufam, ze nie mimo.
@orchis tak pome nato.
@barborka1446 ak sa bojis tak skus len sampon ale farba nema ublizit akurat ze nebude drzat ako ma ako ti uz zeny pisali
tak my sme sa zacali pokusat ale potratila som v 5tt...:(. tento mesiac som sa pripravila..🙂) mala som ovulacne testy... meram si bt... tak som zvedava.... aj ked nemam velku trpelivost a to cakanie je strasneeee...🙂)
baby mne sa fakt grga a naozaj ma pali,ale viem ze keby som si to nevsimala tak to ani nevnimam
predsa len nas tu je dost ako vidim uz som sa bala ze kde to viazne
boze ja nestiham

@mukesina no moznoze mas ovulku a takto to pocitujes. alebo mas psychiku taku silnu, ze snivas o tehu a nakoniec mas take priznaky... skor to ale vidim na realne tehu 🙂 riskni to. ved v najhorsom budes vediet, na com si 🙂