Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby podme spat
kazdy doma spi a my tu surfujeme
potom rano nestiham citat a vyzeram ako cvok ked sa na nieco opytam
@mukesina no to je komplikovanejsie, ale skus si vypytat s citlostou 10ui/l. alebo len ako najcitlivejsie, za pokus to stoji. ja som si tu dvakrat pytala najcitlivejsi a dvakrat mi predali s citlivostou 25ui/l 😕 problem je v tom, ze ani raz to nebolo napisane na krabicke a tak som si nevedela skontrolovat co to vlastne kupujem 😠 teraz som si uz kupila cez amazon a mam pokoj 😉
prajem vam krasne snicky baby 😉 idem do hajan 🙂 "vidime" sa zajtra rano 😉
baby rano hned sem dajte vase vysledky.priznaky a vsetko co mate na rano novinky.dobru noc prajem.a hlavne dobre spite.ja este pozriem telku za taku hodinu pojdem.len uz nevladzem citat.
@barborka1446 ja ked som cakala moje dcerky tak dom bola taka vyhadzana, aj flaky som mala na tvary a to uplne od zaciatku, teraz nic ani jedna tak mm skonstatoval, ze to musi byt chlapec 😉 😀 😀 tak uvidime 😉
@orchis dobru nocku moja
@mukesina no pockame do zajtra a uvidime
@ktore nehladam,len som v klude,tak viac vnimam,je to taka ostra pichlava bolest,ale idem sa pobrat uz do hajan,lebo rano opat vstavam a budu na mna dve babulky :D,ale ja vas precitam :D aj napisem :D ,no ja ho mam,ale ci mi to bude nieco platne,uvidime a neboj nevyschnes,nemozes,lebo potom nebude vhodne prostredie na dalsie plodenie,na sahare sa zle plodi hmmm
Tak babulky dobru nocku aj ja prajem zajtra uz bude pekne cislo cyklu aj DPO :D papa

@mukesina nie vsetky mame rovnake priznaky tehu, nie kazdu bolia prsia, je to individualne. ten testik skus kupit co najcitlivejsi 😉