Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby troch sa bojím toho pasoveho oparu čo mam mamina čitala som o tom že keď som prekonala kiahne tak ich už nemôžem dostať ale že môžem dostať ten opar a to či malý dostane kiahne tak to sa uvidí inkubačna doba je 7-14 dní...
@mima1983 uz som konecne docitala posledne strany a pridavam sa ku gratulaciam k dvom ciarkam!! 🙂
@monika2712 otestuj sa aj ty!!!! kolky to mas DC?
@mima1983 zajtra sa budem asi.. ak sa mi bude chciet.. dnes som len 26..
@monika2712 ahaaaa....no ja asi zajtra dám dalsí, i ked baby mi tu radia ze naco, ale sak co, mam este jeden mamatest a potom clearblue digi vo štvrtok 🙂
@mima1983 no ak mas nemas co snimi. tak preco nie... ja mam tiez doma teraz tri, ale radsej budem testovat neskor..
@monika2712
tak ta obdivujem.. lebo ja by som nevydrzala a urcite si ten test urobila..🙂
@linuska1 ja som robila uz vcera 😀 ale bol negativny.. ale je mozne ze 25dc je este naozaj skoro...
🙂 ja som citala ze test si ma vyznam robit az ked vynecha mrcha.. to ze ukaze uz na 5 den po oplodneni je len reklamny tah..🙂 ja ma dnes 20 den cyklu.. a mam co robit hovorit si ze je to este zbytocne... 🙂))
@linuska1 hm hej, ale pri mojich kratkych cykloch som si naivne myslela, ze mozno aspon duch by tam mohol byt.. moje prve tehu som vedela uz v ten den ako som mala dostat, uz vtedy bola celkom jasna ciarka..
ja som mala stale 28 dnovy ale po porode je 25 max 26 dnovy... tak som tiez zvedava..🙂) a este aj sprosta reklama na facebooku... cakate babatko?.... zapojte sa do sutaze... 🙂)) stale si v duchu odpoviem.. nie necakame... ale radi by sme.🙂)))
@linuska1 no radsej taketo reklamy ani neklikam, lebo to bude urcite zas nejaky oblb.. neni to z tej stranky na pupocnikovu krv? ze vyhrajte kocik?
@monika2712
hej presne ta...🙂
@linuska1 no tak tu som uz tiez klikla.. skoda ze sa ten kocik neda vyhrat len tak 😀
@katarina_st vitame ta tu 🙂
@monika2712
ja som necitala podmienky..🙂 pri prvom porode som si pupocnikovu krv dala odobrat...🙂 ale to asi treba opat... nie?..)
@linuska1 hej chce to novu registraciu..
@monika2712 zeby priznak tehu?drzim prsteky, nenatahuj a urob zajtra test, chcem vidiet 2 //
🙂
@mukesina myslis ten citlivy nos? no dost mi to prekaza tieto dni.. ja uz fakt neviem.. uvidim, ale zajtra som len 27dc, takze mozno tam nic nebude este :(
tak a som dosutazila.🙂))
@linuska1 aj ja 🙂
baby dnes ma manzel prekvapil 🙂 , ake mate skusenosti so sexom v sprche?zavolal ma ze milacik pod mi umut chrbat, zacali sme sa boskavat a sup bol aj sexik :D :D, ale ja som sa radsej neumyvala po, cakam aspon 2 hodky. moze byt, ze vsetko co dal do mna aj vyslo? dufaam, ze nee , dnes posledny den ovu
@mima1983 No mna podbrusko nesteklilo, riadne krce som mala .. Teraz uz presli 🙂 Sem tam len zacitim podbrusko, tak zacinam stresovat, ci prebieha vsetko ako ma 🙂 Cize Ty budes tiez julova rodicka nie ? 😎
@mukesina no to netusim ze ci to vsetko nevyjde, ale podla mna nie.. podla mna tam ostanu aj tak..
@cmeliak78 a to co? skryta reklama?

@ktore ja robim tu : http://www.fertilityfriend.com/