Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@martinka15 no to ta chapem 😉 ja som tu v nedelu nebola a za ten jeden den baby toho tolko popisali, ze ked som si to precitala mala som poriadny mis-mas v hlave 😀 a tak sa teraz snazim nazriet tu tak casto ako sa len da 😉 no ja len sedim doma na zadku a ucim sa franinu takze nemam s tym problem 😉
tak asi aj ty patris na nas zoznam nervoznych snaziliek (ne)ocakavajucich mrchu 😉 pomaly sa zacina nase kolo, ja by som ju mala dostat 5.11, ale necudovala by som sa ak by mi tento mesiac meskala lebo mam pocit, ze aj ovulku som mala az vcera.
a ty ju vlastne (ne)cakas kedy?
@esmemia ono by sa po case testy mali povazovat za neplatne, ale ked ja som mala test snehobiely aj po hodinach, tak ten tvoj dusik tam musi nieco znamenat, nie? a nie som jedina, ktora ho mala snehobiely. a k tomu este ten krcok a ten vytok 😉 no som skutocne zvedava aky budes mat ten dalsi testik 🙂
@suz2 Ja som si ešte dávnejšie kúpila jeden taký nejaký lacný v Tescu a najnovšie v Lekárni ten citlivejší 10-tkový Mamatest, teda myslím, že sa tak volá🙂 Ale nemám s týmito testami takmer žiadne skúsenosti, tak poradiť moc asi neviem...🙂 Skôr dievčatá tuna majú už dosť odskúšané 🙂
@suz2 jeeeej, ze "Poirot v nedelu na STV" 😀 normalne si ma navnadila, chyba mi to 😀
no ak si mala ovulku 18-teho, tak to je este veeelmi skoro na testovanie. skus pockat este zopar dni. a mozno, ze zase budes mat dlhsi cyklus 😒 aj ja by som testovala najskor cez vikend, najlepsie v nedelu 😉
@orchis Netrzpezlivá veru som, ale našťastie mám také zamestnanie, že nemám moc času na to myslieť...navyše sme sa s manželom len na konci augusta nasťahovali do nového domčeka, ale ešte zďaleka tam nie je všetko dokončené, momentálne pracujeme na fasáde....takže roboty vyše hlavy i doma 🙂 Ale aspoň na to tak strašne nemyslím.....i keď tento víkend sme sa s manželom stále o tom bavili....a pri poslednom milovaní sme sa tak nasmiali, že sme hovorili, že ak by to vyšlo, mali by sme riadne uchechtané dieťa 🙂 Ja ešte len čakám v týchto dňoch ovulku, zajtra začínam opäť brať Duphaston na 10 dní a po jeho vysadení mi mrcha príde tak cca do 5 dní - takže po mojich výpočtoch ju (ne)čakám okolo 10.11. 🙂 To je ešte taaaak ďaleko, že až 🙂
@mukesina no ja som s tou ovulkou tiez tak vseliako 😒 ten hlien som mala vcera, ale ja ho mam len malinko a hlavne rano, niekedy len rano. vzdy len na toaletaku. neviem ci je to ok 😒 nohavicky vzdy suche.
vcera som mala trosku aj svetlohnedeho vytoku, ale to bolo asi z cvicenia. s cvicenim som to vcera trosku prehnala, teda tak, ze mi nakoniec bolo na zvracanie 😀 teda trosku 😅
@martinka15 Ďakujem aj tak :o) nieco snad zozeniem v lekarni ale minule som mala take "stastie" na pana lekarnika, ze sa asi normalne on hambil, ked osm od neho chcela tehotensky test 😀DD
@katuch30 no ja dufam, ze sa mi cyklus napravil uplne a ze teda mrcha (ne)dojde toho 5.11. ale nie som si tym ista, lebo som na zaciatku cyklu mala problemy a tak som si vobec nevedela odsledovat nejaky plodny hlien. 10dni som krvacala a potom som mala stale nejaky tmavy vytok 😒 no uz som v poriadku 😉 a mam pocit, ze vcera rano som mala ten ovulacny vytok a aj bolesti na pravej strane podbruska, tie mam este stale, takze mozno som mala ovulku vcera a v tom pripade sa mrcha mozno posunie 😕 uvidime, s priatelom to pre istotu stale istime 😀
@orchis no u nas Poirot musi ist kazdu nedelu 😀 manzela musim uspat , ze akoze poobednajsia sista 😀 , inak by mi do toho kecal 😀 . a ja si spravim velke kafe a dam si kusok cokoladky, nech uz je pocit luxusu na maxime 😀 a Poirot moze zacat :o)
ved prave, ze mam teraz v tom chaoz, ci bude cyklus dlhsi, alebo sa nejakym zazrakom zadarilo... no ved uvidim. Manze ide zajtra na spermiogram, tak ak sa aj nezadarilo, hadam aspon budeme zas o nieco mudrejsi...
Ja mám momentálne tiež od včera taký skôr biely výtok.aj na nohavičkách trochu.aj pri vyšetrení moču papierikom som tam nemala ani bielkoviny,ani leukocyty/čo by znamenalo močovú infekciu/ale som tam mala len prítomnost krvi.To dúfam nebude predzvest menzesu......aj ma asi na 14 den cyklu pobolievalo troch podbruško,Tak som sa vytešovala že bude ovulácia.a prd.na teste ovulácie nič.tak ja neviem.
Babulky zlate, lucim sa s vami na tri dni.. ak sa mi podari ist online tak si vas obcas kuknem, urcite tu za tri dni pribudne dalsich 30 stran, tak to moc neprehanajte, lebo vas budem citat cely vikend!! 🙂 drzte palce a drzim palce vsetkych neocakavajucim cervenym! 😀 alohaaaaa
@monika2712 no ja sa neviem docitat.aj ja tam mam take co si ako ciarka ale uz na tretom teste,neverim ze to je to.
@jarmila82 no vies co, ja tym ovulacnym testom dako moc neverim.... ja som bola minuly mesiac u svojho gyncosa na preventivke a povedal mi, ze akurat ovulujem. Tak som doma na just ocikala ovulacny test, ze hadam by mali vyjst na nom 2 ciarky..ale kdeze, test sa tvaril ako keby o ovulke nikdy ani nepocul, nie ze by ju mal este aj odhalit.... takze ja s tymi ovulacnymi testami nemam dobre skusenosti. Cize podla mna mozes mat ovulaciu aj ked test neukaze..dokonca som niekde citala, ze dala baba ocikat svojmu priatelovi ovulacny test a jemu vysiel pozitivny... tak potom neviem, ci to nie je len marketingovy tah farmaceutickych firiem...
@ktore tiez oneskorene? ja tomu nerozumiem.. nechame sa prekvapit 😎
Kocky....nove spravy...som sa pytala tej kamosky, ze po akej dobe sa jej objavil ten duch....a ona ze az po 3 hod....😀 😀
@ivcek haha.. no pekne 🙂
😀 😀 baby tak ja uz vobec tomu nerozumiem.. moje telo si zo mna robi srandu 😀 dnes som si len tak z hecu merela bazalku, ze mi konci mrcha, tak aby som vedela..a mala som 37,2.. no je to normalne??? nie je 😀 tak ja uz neviem.. 😀 😀 😀
@monika2712 mozno ty mas silnejsiu ciarku ako ja.ja neverim ze som teho.ale ty mas na aj priznaky.ja nic.a esmenii je tam na fotke toho ducha vidiet.baby ja musim zase ist.ozvem sa neskvor.dnes mi to nejak nevychadza.
@esmemia aj ja toho ducha vidim.bude vzdy silnejsi uvidis.tesim sa.
@ktore no neviem, test je doma v kosi, nakazala som manzelovi nech sa na neho este vecer pozrie ci tam fakt je ten duch 🙂
ja uz jeduuuuuu tak sa tu majte 🙂
5 zaplnenych stran od rana 😀 Co robite babulky, nejake novinky ? 😉 V skratkeeeee 😎 😀
@mukesina ja brusaky nerobim, ja ich neznasam robit a zistila som, ze aj bez nich si viem spevnit brusko 😉 brusakom by som sa asi vyhybala, ja zase mam taky tvrdy trening tak som ho pred mesiacom aj vynechala, pre istotu, ale chybalo mi to. ja cvicit musim kvoli problemom s chrbtom ale aj kvoli psychike, je to silne navykove 😀

@asemilka
@mukesina vy ste ake uzastne 😵 😵 😵 ,len ci je ten dusik aj pravdivy a platny,po hodke ci dvoch ,no uz sa neviem dockat zajtrajska :D