Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis ja mam dostat mrchu 4.11 ale mne urcite dojde uz som strasne nervozna fuu ☹ 😠 tych 10dni silno krvacas,alebo zo zaciatku nas slabsie?lebo sestra tiez tak mala ale ona ratala az jak sa jej poriadne rozbehla ze tie prve dni ako keby nemala len spinila a dokymu si vravela ze mas taku dlhu mrchu?
@cicussa21 mozno si tehu to bude prekvako na testiku // 😲 😀
@mukesina ked chces zhodit z bruska cvic radsej velke svalove partie ako zadok a stehna, tym spalis najviac. brusakmi z bruska nezhodis, to len ak by si uz mala ploche brusko a chcela by si tehlicky 😉 tuk sa najlepsie spaluje posilnovanim zadku a stehien, hovorim z vlastnych skusenosti. ja som brusaky nijako obzvlast necvicila a predsa som mala toto leto ploche brusko aj s jemnymi tejhlickami. nechcem tu nic propagovat, ale mne najviac pomohlo to ked som zacala cvicit podla bodyrock.tv. totiz s priatelom sme sa v januari zhodli na tom, ze moj zadocek uz zacina ovisat 😀 a tak som v marci zacala cvicit podla tejto stranky, cca 15 minut kazdy den a po mesiaci bol zadocek krasne gulatucky a celkovo telo pevne, zase 😉 ja diety neuznavam, radsej kalorie vypotim 😉
@marcovka1 ja som to urcite mala z tej kyseliny listovej, odkedy ju neberiem tak sa vsetko dalo doporiadku. len som ju vysadila az okolo 13DC a ja mavam ovulku normalne okolo 10-11 DC. tak sa mi to posramotilo, ale nevadi to sa da postupne doporiadku 😉 ja som mala doteraz krasne pravidelne, bezbolesne cykly a mrcha mi normalne trva 7 dni aj so spinenim. toto bol len taky jednorazovy vykyv 😉
preco si myslis, ze ti mrcha urcite dojde?
@orchis no ani ja diety neuznavam, radsej sa budempotiti v posilke ako dietovat :D :D, no ja robim kazdy den bicykel, steper, na zadok cviky a na stehna,obcas idem trosku aj ruky :D :D , tak skusim kuk na tu stranku ze co to je. tak hadam ze aj bez brusakov dam dole brusko, lebo ani mne sa nechce ho robit :D :D , dakujem za rady 🙂
baby, môžem sa ešte spýtať? nikdy som si nemerala bazálnu teplotu, ale asi sa na to dohodlám, ak sa nám tento mesiac nepodarí. vy používate klasický digitálny teplomer z lekárne? alebo je na to nejaký špeciálny? ďakujem
@orchis aha tak ze super ja som myslela ze mas taky dlhu mrchu 🙂 no ja to uz nejak citim som nervoznejsia a mam uz zracie dni 😀 raz sladke potom slane no vsetko kombinujem ..boli ma uz aj v podbrusku ale nejak tomu neverim ze som tehu racej ani test nerobim 😖
@cicussa21 to mas pravdu ja sa vobec nesledujem,lebo je to potom horsie psychika...aaaale raz to pride nebojsa 😀
baby a mojzisovej cviky neskusate ?lebo to su take na otehotnenie..vraj to pomaha
čaute baby potrebujem od Vás radu
podľa poslednej menzes by som mala byt dnes v 5 týždni a 5 dni
dnes cca pre 1/2 hodkou som zacala jemnulinko špiniť ako keby tam bola jedna kvapka krvy taka bledohnedá.
Myslíte si že mám íst zajtra ku gynekologyčke a bude už niečo vidieť na ultrazvuku?? a bude mi vedieť nejak pomocť?
Je to moje prvé tehu a bojím sa ☹
@chelonka zevraj jemne spinenie je ok, problem je ked je to cista krv a krce. nic nepokazis tym ak zajdes k lekarke ale taketo spinenie by ,alo byt uplne v pohode podla mna 😉 no pockame si na mienku aj ostatnych bab 😉
ale klud, malinko slabohnedeho spinenia by malo byt ok 😉 ved si len predstav co sa deje v tvojom tele, bez trosky krvicky sa to asi nezaobide, hlavne teraz 🙂
@chelonka ak mas spinenie tak chod k lekarke da ti Duphaston a vsetko bude ok, ja som pri druhej dcerke mala tiez spinenie, ale dal mi duphaston a preslo to, a teraz mi dal duphaston preventivne, takze tak, chod a povedz ze spinis , radsej neriskuj, aj ked hnedaste je v poho, zle je ak by bola krv cira.. 😉
@chelonka ja ked som bola na sono minuly tyzden tak nic nebolo vidno, mam ist 8,11 to uz bude vidiet
@chelonka aj podla mna by si radsej mala predsa len zajst za svojou doktorkou....vsak za opytanie nic nedas a ked ti povie, ze vsetko je ok, tak aspon budes kludnejsia 🙂 😉
@chelonka Ahoj, ja som tiez pri prvom tehotenstve mala asi v 5.-6. tyzdni spinenie, tak som isla k lekarke. Predpisala mi Duphaston a potom bolo nastastie vsetko v poriadku. Urcite chod radsej k lekarke. Mne vtedy preistotu robila ultrazvuk a babo bolo v poriadku.
Dievcata, chcela by som sa vas spytat. Sice mozno je to ina tema, ale stale sa rozhodujem medzi dobrou gynekologickou. V prvom tehotenstve som moc spokojna nebola, tak teraz by som si ju chcela zmenit, pokial teda by som bola tehotna. Co si myslite o sukromnych gynekologickach?
@mima1983 teraz citam, ze zajtra mas 32 DC a robis testik, ja mam 33 DC zajtra a este posledny test v kupelni, tak si spravim s Tebou rano 😵 😵 ako sa mas ? 😎
@katarina_st ja tiez chodim k sukromnenu gynekologovi, osobne si myslim, ze teraz su vsetci sukromny, platim si program bonus na rok 30 eur, a v tej cene mam vzdy objednanie prednostne na termin o vysledkoch ma volaju telefonicky, a kontroluje kedy mam mat preventivku, dokonca ma 3d 4d ultrazvuk a pre svoje pacientky ho robi za polovicnu cenu. som spokojna,
Babule veľmi pekne vám dakujem za rady a zajtra určite idem k lekárke. Som zvedava čo mi povie a čo bude. Potom Vám dam vedieť ako som dopadla.

@monika2712 stastnu cestua hlavne opatrne a som zvedava na sobotu
@ktore babulky tak na nas tri som strasne zvedava tento mesiac,ako ktora dopadneme,lebo ja uz pomaly nebudem verit ani nosu ,ktory viem kde mam uz 23 rokov 😀
Po vsetkych tych sklamaniach co tu boli,ked na teste boli duchovia,tak ja radsej zachovam chladnu hlavu,aj ked vnutorne sa tesim a uvidime zajtra ak bude snehovobiely test,tak ten test z nedele bol ozaj posahany
@ktore a este aj ty mas dusika,tak ako potom ,nieco v tom nasom tele musi byt,ked sice neskoro ale predsa ukazuje ducha