Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Ahojte babule,konečne mam chvíľku čas kuknuť čo sa tu deje 🙂. Ale už by som zasa chcela vidieť nejake dve krasne //. Ktora to ste na rade?
@blackswan75 Ako sa tehulkuje? Dufam,že dobre! A ako sa cítiš?
@chelonka urcite daj vediet, budeme ti urcite drzat vsetky palce, aby bolo vsetko ok 🙂 😉
@minusko cau zlatko, mam sa faj, asi raz mi bolo tak zle, zaludok ako na vode, ale teraz je zase vsetko ok, ani neviem ze som tehotna, 😀 v praci to sefky este nevedie , este nebola prilezitost, chcem im dat dostatok casu aby hladali nahradu, lebo viem ze to nebude jednoduche, riadim jednu sukromnu skolku, ale veri, ze najdu a dokonca si ju aj zaucim 😉 😀 a ty sa mas ako? ja sa uz tesim na 8.11 idem na sono a odbery, a dostanem TEHU knizku, moj manzel poveceroch sedi na nete a pozera a cita recenzie na kociky 😀 😀 😀 😀 normalne z neho nechapem , uz sa jeho vyber zuzil na pegperego a teutoniu 😀 😀 😀 😀
@blackswan75 dakujem za info. Ja co som mozno podla odporucani pozerala sukromnych, tak stoja okolo 150,- EUR pre tehotne. Tak skusim este hladat.
@blackswan75 tak to ma veľmi teší že je všetko v poriadku. A nieje tá práca s deťmi pre teba,hlavne teraz,vyčerpavajúca? Ja už sa nemôžem dočkať ultrazvukovej snímky miminka 🙂 teda ak nám ho sem pridáš.... Tak domka to máš tak ako to má byť 🙂 Supeer 🙂 A dievčence určite tiež pomáhajú 🙂 Koľko krát už zmenili meno miminku? A chystaju sa na sestričku či bračeka? Ja sa mam celkom fajn. Len ma štve že som už od piatku nebola v práci a volali mi že ani zajtra nieje robotka. A to je o ničom. Raz máme nadčas lebo je je toľko a potom sedime doma. Hrôza. Ale po zdravotnej stranke je to tiež ok. Hlavne sa teším na snažilkovanie v tomto cykle 🙂 Manželovi nedam pokoj 🙂
@minusko praveze ja nemam taku ukazkovu tehu teplotku ako ma monika http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 a dnes som 30 DC a 12 DPO,tak som zvedava na zajtrajsok
Jasnacka,ze ti budem drzat prsty vsetkych 20 😉 🙂
chcem vidiet zajtra nejaky krasny testik...aj teplotky...baby...
priznaky ms su uplne rovnake ako na tehu.estee aj tie chute vselijake.papala som rano oravsku slaninku a straaasne mi k tomu zachutila kysla kapusta
ja priam neznasam tie 2 tyzdne cakat..🙂) uz ked viem ze nic .. tak v pohode...ale to cakanie.. je na prd....
potom som zjedla segedin a na to som si dala keksik Milu
jogurti velmi nemusim.niekedy dostanem chut tyzden vyjedam jogurty.ale to prejde a zase taky mesiac ci dva tri ich nemusim
chodte sa napapat lebo zabazite abudete chore a budete si mysliet ze su to priznaky... 😀

@chelonka 😉