icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
26. okt 2011

@chelonka 😉

minusko
26. okt 2011

Ahojte babule,konečne mam chvíľku čas kuknuť čo sa tu deje 🙂. Ale už by som zasa chcela vidieť nejake dve krasne //. Ktora to ste na rade?
@blackswan75 Ako sa tehulkuje? Dufam,že dobre! A ako sa cítiš?

barushkaaam
26. okt 2011

@chelonka urcite daj vediet, budeme ti urcite drzat vsetky palce, aby bolo vsetko ok 🙂 😉

blackswan75
26. okt 2011

@minusko cau zlatko, mam sa faj, asi raz mi bolo tak zle, zaludok ako na vode, ale teraz je zase vsetko ok, ani neviem ze som tehotna, 😀 v praci to sefky este nevedie , este nebola prilezitost, chcem im dat dostatok casu aby hladali nahradu, lebo viem ze to nebude jednoduche, riadim jednu sukromnu skolku, ale veri, ze najdu a dokonca si ju aj zaucim 😉 😀 a ty sa mas ako? ja sa uz tesim na 8.11 idem na sono a odbery, a dostanem TEHU knizku, moj manzel poveceroch sedi na nete a pozera a cita recenzie na kociky 😀 😀 😀 😀 normalne z neho nechapem , uz sa jeho vyber zuzil na pegperego a teutoniu 😀 😀 😀 😀

katarina_st
26. okt 2011

@blackswan75 dakujem za info. Ja co som mozno podla odporucani pozerala sukromnych, tak stoja okolo 150,- EUR pre tehotne. Tak skusim este hladat.

minusko
26. okt 2011

@blackswan75 tak to ma veľmi teší že je všetko v poriadku. A nieje tá práca s deťmi pre teba,hlavne teraz,vyčerpavajúca? Ja už sa nemôžem dočkať ultrazvukovej snímky miminka 🙂 teda ak nám ho sem pridáš.... Tak domka to máš tak ako to má byť 🙂 Supeer 🙂 A dievčence určite tiež pomáhajú 🙂 Koľko krát už zmenili meno miminku? A chystaju sa na sestričku či bračeka? Ja sa mam celkom fajn. Len ma štve že som už od piatku nebola v práci a volali mi že ani zajtra nieje robotka. A to je o ničom. Raz máme nadčas lebo je je toľko a potom sedime doma. Hrôza. Ale po zdravotnej stranke je to tiež ok. Hlavne sa teším na snažilkovanie v tomto cykle 🙂 Manželovi nedam pokoj 🙂

minusko
26. okt 2011

@esmemia Ajoj,pochopila som správne,mala si ducha na testiku? Žeby ti to predsa vyšlo? Musi,lebo mrcha prišla mne 🙂 Nejako sme sa predsa dohodli 🙂

esmemia
26. okt 2011

@minusko moja ja viem,ze sme sa dohodli :D...no dufam,ze sa podarilo,vies ale ukazal sa tam az po dlhsej dobe,tak mu este neverim,uvidim co mi ukaze testik zajtra rano a aka bude teplotka ak klesne,tak z toho nic nebude

minusko
26. okt 2011

@esmemia A ktory si dnes DC? A koľko dní už je teplotka ukažkova na tehu?Ja ti držím všetky prsty aby ti to vyšlo!!! A o mesiac budeš ty mne 🙂

esmemia
26. okt 2011

@minusko praveze ja nemam taku ukazkovu tehu teplotku ako ma monika http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 a dnes som 30 DC a 12 DPO,tak som zvedava na zajtrajsok
Jasnacka,ze ti budem drzat prsty vsetkych 20 😉 🙂

ktore
26. okt 2011

@esmemia no mna uz zacinaju boliet hrozne križe.kazdu chvilku pozeram kedy sa objavy ms.moja velmi ti prajem aby si mala silnejsieho ducha zajtra.som zvedava ako bude aj monika.boooze slak ma trafi.

esmemia
26. okt 2011

@ktore dokelu moja,este by ti ne usela chodit ☹ nech vam to aspon s tou ovulkou klapne tak ako potrebujete
Moja nech ta netrafi,no mna trafi,ak tam nic nebude na tom teste

ktore
26. okt 2011

chcem vidiet zajtra nejaky krasny testik...aj teplotky...baby...

esmemia
26. okt 2011

@ktore veru aj mna by pozitivne naladil daky krasny testik,tak babulky sup sem s foto zajtra 😉

ktore
26. okt 2011

@minusko ahoj aj mne uz ma prist ms kazdu minutu ju cakam.tak o mesiac budeme testikovat...tebe kedy prisla?nie som v obraze...

ktore
26. okt 2011

@esmemia veru ak mi pride zajtra ms tak aj ovu bude vo stvrtok.a to uz nestiham

orchis
26. okt 2011

@ktore
@esmemia
no baby po poslednom vikende, kedy sa to tu len tak hemzilo tymi priznakmi, aj by sa patrilo mat tu konecne aj nejake krasne fotky // 🙂 uz to tu chyba 😒 ciarocky na povzbudenie 😉

ktore
26. okt 2011

priznaky ms su uplne rovnake ako na tehu.estee aj tie chute vselijake.papala som rano oravsku slaninku a straaasne mi k tomu zachutila kysla kapusta

esmemia
26. okt 2011

@ktore mnamky to by som si aj dala,taku fajnu vyudenu domacu slaninku

orchis
26. okt 2011

@ktore nerob mi chutky 😀 slaninka a kapusticka, no normalne sa mi zbiehaju slinky 😀 pre mna su to normalne chutky 😀 normalne som az vyhladla

orchis
26. okt 2011

@esmemia a vyudena....mnaaaam 😀 no idem si dat jogurt 🙄

linuska1
26. okt 2011

ja priam neznasam tie 2 tyzdne cakat..🙂) uz ked viem ze nic .. tak v pohode...ale to cakanie.. je na prd....

ktore
26. okt 2011

potom som zjedla segedin a na to som si dala keksik Milu

linuska1
26. okt 2011

@ktore

kombinacia ako hrom.🙂))

ktore
26. okt 2011

jogurti velmi nemusim.niekedy dostanem chut tyzden vyjedam jogurty.ale to prejde a zase taky mesiac ci dva tri ich nemusim

ktore
26. okt 2011

@linuska1 to pred ms mavam take chute.tak ano chutkom neverim ze su to teho.vsetko je to iste.

ktore
26. okt 2011

chodte sa napapat lebo zabazite abudete chore a budete si mysliet ze su to priznaky... 😀

linuska1
26. okt 2011

@ktore

ja uz neverim ziadnym priznakom..🙂 uverim az 2//..🙂 aj ked tento mesiac nemam priznaky ziadne..🙂) len na mna nieco sada... zacina ma poriadne skrabat v hrdle...:((
takze namiesto 2// asi uvidim nejake kvapky a kloktadlo..🙂))

lenka112
26. okt 2011

@mimi1111 Áno, potom sa ideme naplno snažiť, dakujeme 🙂 Danielko bol na prvý šup, tak možno aj pri tomto sa nám takto zadarí 🙂

orchis
26. okt 2011

@ktore juuuj, to ja jogurty len dobre smotanove 😉 nechutia mi tie nizkotucne, niekedy su skor ako biela zelatina a to ja nemusim. idem si odcvicit svoju 20 minutovku 😉