icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
26. okt 2011

@monika2712 stastnu cestua hlavne opatrne a som zvedava na sobotu
@ktore babulky tak na nas tri som strasne zvedava tento mesiac,ako ktora dopadneme,lebo ja uz pomaly nebudem verit ani nosu ,ktory viem kde mam uz 23 rokov 😀
Po vsetkych tych sklamaniach co tu boli,ked na teste boli duchovia,tak ja radsej zachovam chladnu hlavu,aj ked vnutorne sa tesim a uvidime zajtra ak bude snehovobiely test,tak ten test z nedele bol ozaj posahany
@ktore a este aj ty mas dusika,tak ako potom ,nieco v tom nasom tele musi byt,ked sice neskoro ale predsa ukazuje ducha

cicussa21
26. okt 2011

@ktore ved prave.. a clovek ma byt potom z toho mudry 😀 najlepsie je asi nechat to na prirodu samotnu..

mukesina
26. okt 2011

@orchis no ved to, ze neviem cimam cvicit alebo radsej nie ked sa snazime o babo.zase ale ja mam take trosku vacsie brusko a mi to dost vadi, nikdy som take nemala :( . no ja som predtym aktivne lyzovala, cize ja sport milujem, tak chodim s manzelom do posilky 🙂

marcovka1
26. okt 2011

@orchis ja mam dostat mrchu 4.11 ale mne urcite dojde uz som strasne nervozna fuu ☹ 😠 tych 10dni silno krvacas,alebo zo zaciatku nas slabsie?lebo sestra tiez tak mala ale ona ratala az jak sa jej poriadne rozbehla ze tie prve dni ako keby nemala len spinila a dokymu si vravela ze mas taku dlhu mrchu?
@cicussa21 mozno si tehu to bude prekvako na testiku // 😲 😀

orchis
26. okt 2011

@mukesina ked chces zhodit z bruska cvic radsej velke svalove partie ako zadok a stehna, tym spalis najviac. brusakmi z bruska nezhodis, to len ak by si uz mala ploche brusko a chcela by si tehlicky 😉 tuk sa najlepsie spaluje posilnovanim zadku a stehien, hovorim z vlastnych skusenosti. ja som brusaky nijako obzvlast necvicila a predsa som mala toto leto ploche brusko aj s jemnymi tejhlickami. nechcem tu nic propagovat, ale mne najviac pomohlo to ked som zacala cvicit podla bodyrock.tv. totiz s priatelom sme sa v januari zhodli na tom, ze moj zadocek uz zacina ovisat 😀 a tak som v marci zacala cvicit podla tejto stranky, cca 15 minut kazdy den a po mesiaci bol zadocek krasne gulatucky a celkovo telo pevne, zase 😉 ja diety neuznavam, radsej kalorie vypotim 😉

orchis
26. okt 2011

@marcovka1 ja som to urcite mala z tej kyseliny listovej, odkedy ju neberiem tak sa vsetko dalo doporiadku. len som ju vysadila az okolo 13DC a ja mavam ovulku normalne okolo 10-11 DC. tak sa mi to posramotilo, ale nevadi to sa da postupne doporiadku 😉 ja som mala doteraz krasne pravidelne, bezbolesne cykly a mrcha mi normalne trva 7 dni aj so spinenim. toto bol len taky jednorazovy vykyv 😉
preco si myslis, ze ti mrcha urcite dojde?

mukesina
26. okt 2011

@orchis no ani ja diety neuznavam, radsej sa budempotiti v posilke ako dietovat :D :D, no ja robim kazdy den bicykel, steper, na zadok cviky a na stehna,obcas idem trosku aj ruky :D :D , tak skusim kuk na tu stranku ze co to je. tak hadam ze aj bez brusakov dam dole brusko, lebo ani mne sa nechce ho robit :D :D , dakujem za rady 🙂

suz2
26. okt 2011

baby, môžem sa ešte spýtať? nikdy som si nemerala bazálnu teplotu, ale asi sa na to dohodlám, ak sa nám tento mesiac nepodarí. vy používate klasický digitálny teplomer z lekárne? alebo je na to nejaký špeciálny? ďakujem

cicussa21
26. okt 2011

@marcovka1 tak to by bol fakt goll a velke prekvapko 😀 ale jasne, ze by to potesilo.. ale to telicko je take akesi zmatene chodatko.. a do toho ja s mojim pozorovanim a vsetky tieto "rci" co sa popisu na nete.. a hned je z toho gulas 😀

cicussa21
26. okt 2011

@suz2 mozes pouzit ten klasicky digi z lekarne ale su i aj na to specialne 😉

esmemia
26. okt 2011

@orchis kde presne na tej stranke najdem cviky?

marcovka1
26. okt 2011

@orchis aha tak ze super ja som myslela ze mas taky dlhu mrchu 🙂 no ja to uz nejak citim som nervoznejsia a mam uz zracie dni 😀 raz sladke potom slane no vsetko kombinujem ..boli ma uz aj v podbrusku ale nejak tomu neverim ze som tehu racej ani test nerobim 😖
@cicussa21 to mas pravdu ja sa vobec nesledujem,lebo je to potom horsie psychika...aaaale raz to pride nebojsa 😀

marcovka1
26. okt 2011

baby a mojzisovej cviky neskusate ?lebo to su take na otehotnenie..vraj to pomaha

mukesina
26. okt 2011

@marcovka1 ano a to su ak?take som este nepocula

orchis
26. okt 2011

@esmemia klikni si na "all workouts". ono je to stranka v angline ale baba je inac povodom ceska, co na jej akcente hned pocut 😀 su to dost divoke cvicenia, ale ja to beriem trosku viacej zlahka, su kratke ale intenzivne 😉 ku kazdemu "cviceniu" je aj video

orchis
26. okt 2011

@marcovka1 ale ved to mas este skoro nie? ved to ak by si bola tehulka tak o tom este ani netusis 😉 alebo mas dlhe cykly a ovu si uz mala davno?

orchis
26. okt 2011

@marcovka1 ja som si ich chcela vyskusat, ale su na mna prilis nudne 😒 no nechce sa mi do nich, to je u mna podobne ako s kalanetikou 😀

nufacikmi
26. okt 2011

@marcovka1 ja som už tiež niečo počula o tých cvikoch, myslíš že to pomôže?

esmemia
26. okt 2011

@orchis dakujem mrknem na to este raz

chelonka
26. okt 2011

čaute baby potrebujem od Vás radu

podľa poslednej menzes by som mala byt dnes v 5 týždni a 5 dni
dnes cca pre 1/2 hodkou som zacala jemnulinko špiniť ako keby tam bola jedna kvapka krvy taka bledohnedá.

Myslíte si že mám íst zajtra ku gynekologyčke a bude už niečo vidieť na ultrazvuku?? a bude mi vedieť nejak pomocť?

Je to moje prvé tehu a bojím sa ☹

orchis
26. okt 2011

@chelonka zevraj jemne spinenie je ok, problem je ked je to cista krv a krce. nic nepokazis tym ak zajdes k lekarke ale taketo spinenie by ,alo byt uplne v pohode podla mna 😉 no pockame si na mienku aj ostatnych bab 😉
ale klud, malinko slabohnedeho spinenia by malo byt ok 😉 ved si len predstav co sa deje v tvojom tele, bez trosky krvicky sa to asi nezaobide, hlavne teraz 🙂

blackswan75
26. okt 2011

@chelonka ak mas spinenie tak chod k lekarke da ti Duphaston a vsetko bude ok, ja som pri druhej dcerke mala tiez spinenie, ale dal mi duphaston a preslo to, a teraz mi dal duphaston preventivne, takze tak, chod a povedz ze spinis , radsej neriskuj, aj ked hnedaste je v poho, zle je ak by bola krv cira.. 😉

blackswan75
26. okt 2011

@chelonka ja ked som bola na sono minuly tyzden tak nic nebolo vidno, mam ist 8,11 to uz bude vidiet

barushkaaam
26. okt 2011

@chelonka aj podla mna by si radsej mala predsa len zajst za svojou doktorkou....vsak za opytanie nic nedas a ked ti povie, ze vsetko je ok, tak aspon budes kludnejsia 🙂 😉

linuska1
26. okt 2011

@chelonka

nic to nemusi znamenat..ale pre pokoj duse by som skocila... za doktorkou...🙂

katarina_st
26. okt 2011

@chelonka Ahoj, ja som tiez pri prvom tehotenstve mala asi v 5.-6. tyzdni spinenie, tak som isla k lekarke. Predpisala mi Duphaston a potom bolo nastastie vsetko v poriadku. Urcite chod radsej k lekarke. Mne vtedy preistotu robila ultrazvuk a babo bolo v poriadku.

katarina_st
26. okt 2011

Dievcata, chcela by som sa vas spytat. Sice mozno je to ina tema, ale stale sa rozhodujem medzi dobrou gynekologickou. V prvom tehotenstve som moc spokojna nebola, tak teraz by som si ju chcela zmenit, pokial teda by som bola tehotna. Co si myslite o sukromnych gynekologickach?

barborka1446
26. okt 2011

@mima1983 teraz citam, ze zajtra mas 32 DC a robis testik, ja mam 33 DC zajtra a este posledny test v kupelni, tak si spravim s Tebou rano 😵 😵 ako sa mas ? 😎

blackswan75
26. okt 2011

@katarina_st ja tiez chodim k sukromnenu gynekologovi, osobne si myslim, ze teraz su vsetci sukromny, platim si program bonus na rok 30 eur, a v tej cene mam vzdy objednanie prednostne na termin o vysledkoch ma volaju telefonicky, a kontroluje kedy mam mat preventivku, dokonca ma 3d 4d ultrazvuk a pre svoje pacientky ho robi za polovicnu cenu. som spokojna,

chelonka
26. okt 2011

@orchis

@blackswan75

@barushkaaam

@katarina_st

Babule veľmi pekne vám dakujem za rady a zajtra určite idem k lekárke. Som zvedava čo mi povie a čo bude. Potom Vám dam vedieť ako som dopadla.