Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ja som nevydrzala a urobila som test prvykrat 10 dni po ovu.ale nic.potom o dva dni ale nic.az na slaby tienik,a to asi to tam ma aj byt.
@ktore ja som mala slabucky tienik... pri malej.. test som si robila v praci... neukazal mi nic... robila som si ho na obed... vecer som ho isla vyhodit a naznak druhej ciarky tam bol...🙂) o 2 dni som zopakovala... a uz mi hned ukazalo 2 ciarky..🙂
ako sa poznam ani ja nevydrzim... mozno v nedelu si urobim.. a ked bud neg... tak urobim az ked mi bude 2 dni meskat..🙂 taky je plan..))
Ahojte baby, tak som si supla net na izbu, ale ficim len cez mobil, idem si vas pekne citat, lebo nuda na hotely, dala som dvojhodinovu tour po pamiatkach viedne a som K. O. zapalka dna? nemam pyzamo !!! tak teplomer som si kupila ale spat nemam v com, vyborne, takto zle som sa asi este nikdy nezbalila 🙂
@monika2712
hlavny je teplomer.🙂))))
Ahojte babule, po dlhšej prestávke som sem nakukla. Už fičím v práci a tak som sa bála, že som to zabudla. Na druhý deň som už makala ako pako.) Teraz čakám, už 5 dní a nič - ani najmenší príznak, že by malo niečo prísť, a test tiež nič. Tak mám teraz nervu. Neviem, čo si mám myslieť, vždy som to mala presné ako hodinky, keď mi začne ešte aj toto haprovať, tak ma už ozaj natiahne. No, nebudem sa zbytočne ani tešiť, ani smútiť, musím sa k tomu postaviť neutrálne a čakať 😖
to by mala byt tema.. cakatelky...)) cakame na ovu.. neskor cakame na pozitivny test... a ked nic.. tak cakame aspon na mrchu..🙂))
@linuska1 no vidim ze sa bavite na mne 🙂 musim spat v zupane dneska trubka som ja riadna, som zvedava co ukaze novy teplomer rano, zajtra som konecne 28 dc tak to uz bude prelomovy den. No veru tuto temu by uz mohli premenovat na Vecne cakatelky 🙂. cakam kym zavola manzel a poviem mu nech kukne na toho ducha v kosi ze jak vyzera ak ho este najde.
@monika2712 hm veru dobre vravis vecne cakatelky...alebo fanaticky xi xi...tu najdete vsetky druhy priznakov heh heh
@monika2712 Ahoj, ako mrcha? testikovala si?
V škole na poslednej hodine :
-Kto odpovie ako prvý správne na moju otázku, môže ísť domov!
(Majo vyhodí tašku von oknom)
-Kto to bol?!...
-Ja! Dovii.. 😀
Po dlhom čase sa stretli...
On: ,,Ahoj. Stretol som niekoho nového... Mám novú frajerku a mám inú budúcnosť. A ako ide tvoj život ?" Zatvorila oči, aby skryla slzy. Spomínala na všetky veci, čo spolu prežili. Spomenula si ako sa delili o svoju bolesť... Na všetky šťastné chvíle. Na to, ako odmietla stovky iných chalanov, aby mohla byť s ním...
Pozbierala zvyšky svojej hrdosti a posledné sily, usmiala sa a povedala: ,,Prepáčte pane. Poznáme sa ???" 😉
baby mna uz picha kade tade ooooch.boooze.pich pich az ma riadne mikne
@jasin dnes som robila o 3.30 rano test, nic neukazalo. o 7 mej som vstala, test bol polozeny pekne vodorovne na policke, tak som na neho kukla a tam ti duch, slaby a ruzovy, aj som to ukazala muzovi a tiez ho videl ale bola som v tom ze to je neplatne, neviem kedy sa ten duch zjavil kedze som spala, mrcha nic, len ma obcas pichne v brusku, alebo pobolieva. teplota dneska 37.2
REČ CHLAPOV: "Ony spia v našich vyťahaných tričkách a trenkách - vyzerajú v nich roztomilo.. Ony majú rady, keď ich bozkávame bez slov.. Ony sa fintia dve hodiny a potom hovoria: "To som zvládla dnes nejako rýchlo, čo?" Ony sa nevedia biť a s nami sa cítia v bezpečí.. Ony nás s nadšením ťahajú na nákupy a pritom vedia, že to nenávidíme.. Ony majú rady, keď ich nosíme na rukách a pritom kričia nech ich dáme dolu, pretože sú ťažké.. Ony vedia, kedy bude 147 rande.. Vždy chcú, aby sme sa vrátili po 5 minútach hádky.. Stále sa nám hrabú v mobile a žiarlivo sa pýtajú "A kto to je?" Vždy čakajú na SMS na dobrú noc.. Chodia do klubu s kamarátkami len preto, aby sme sa o ne báli, žiarlili a volali im každú pol hodinu.. Majú rady kávu do postele a sprchu v dvoch.. Hovoria o nás všetko svojím kamarátkam! Ony nás chytajú a zatvárajú oči, keď pozerajú na horory.. Zapínajú hudbu naplno, behajú po byte len v tričku a nohavičkách a spievajú do kefy, keď ich nikto nevidí.. Ony neprežijú bez make-upu a žehličky na vlasy.. Ony vedia, že my - CHLAPI - bez nich nemôžeme žiť.." 😵
baby, keby som bola Arabela a mala by som "prsteň zázračný" - to by bolo, že 😵
@monika2712
ja som to tu uz pisala... ja som si pri malej.. robila na obed test v praci.. a tiez nic nebolo.. a ked som ho vecer isla vyhodit.. uz tam bol... slabulilinky.. nevedela som ci tam bol a som si ho nevsimla.. alebo vysiel potom... ale keby bol tak by som si ho vsimla.. o dva dni.. krasne kolajnicky..🙂)
Ja som pomotala temy jak stale 😅
Ahojte kocenky tri dni som tu nebola. Unavena som na maximum, rano do prace z prace spat o nicom dni mame. Moja sialena mrcha sa niekde zas stratila zajtra/piatok chcem ist k dr. a uvidime co zas vymysli..
A vy sa ako mate? 10strancitat je vela. Nejaka tehulka? aspon nieco pozitivne pocut..
kopirujem prispevok ale mne sa tema v roku 2012 budem maminkou stale pcha pod prst 😅 😉
@monika2712 a kedy mas mat mrchu_? mozno ked testnes o den den/dva tak budu krajsie ciarocky 🙂 drzim palce 🙂 ale kym sa teplota drzi hore tak je to asi dobre znamenie sa mi zda ci?
@jasin ano teplota je dobre znamenie, som teraz na sluzobke, testy ostali doma, aj teplomer ale kupila som si druhy, takze merat budem, najblizsi test az v sobotu rano planujem ak este bude dovod.
@monika2712 uvidis bude dovod testovat🙂 drzim palce aby si nasla poriadne // 🙂 mozno je to ten spravny cas aby to vyslo 😉 mas aj nejake priznaky?
@monika2712 moja a hlavne je ,ze je teplomer 🙂 , tak drzim prsteky, a zajtra daj vediet ako sa dzi teplota jo? juj ja tusim, ze si tehu 🙂 uz nech je sobota, ze ho odfotis a pridas nam ho, aby sme aj my videli ;)

@linuska1 ani ja uz icomu neverim iba dvom silnym ciaram a basta.ty kedy robis testik?o tyzden?