icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mima1983
26. okt 2011

@barborka1446 ok, super, spravme si spolu 😀 bude sranda 🙂 teda dufam..... ja aj tak furt kukam na ten prvy test, ci ciarka nezmizla 😀 😀 😀
Inak ok... vcera ma pichalo v podbrušku, dnes ma sem tam trošku pobolieva, pichanie uz takmer ziadne.... a malilinky skor dohneda vytok.... ale fakt malicko... 2krat za den som ho pozorovala ked som sa utrela na wc... a ty?
a este som teda dost unavena....

barborka1446
26. okt 2011

@mima1983 okej, kedy rano vstavas ? 😀
ja som tak vsetky 3 testy pozerala a teraz som ich odlozila a mam pripraveny ten posledny finalny 😀 no aj mne tak od vcerajska predvcerajska zmizlo pichanie 🙂 predtym par dni to bolo castejsie o dost a to som bola unavena teda riadnym sposobom .. 😎 aj som spala vela 😀 no a s tym vytokom, to neviem, ja som nemala ani nemam, ale co som citala, tak ak je slabulinky, tak to vobec nevadi 🙂 treba sa spytat bab 😉

monika2712
26. okt 2011

@jasin no priznaky len rano mi je zle dako a vzdy rano grgam a dnes vselijake pobolievani a pichanie v brusku, prsia furt rovnako, jemne naliate a citlive, inak nic moc

esmemia
26. okt 2011

@ktore
@orchis no ja by som si tu fajnu slaninku dala,len z obchodu mi nechutia zdaju sa mi moc mastne,mam radsej take suchsie :D najviac lubim chorvatsky prsut :D
No a inak som si dala jahodovy Cottage Cheese -ze aka mnamka 😀

jasin
26. okt 2011

@monika2712 tomu hovoris nic moc?: 😅

mima1983
26. okt 2011

@barborka1446 tak u mna toto bude "len" druhy test, tak sa bojim ze bude ciarocka este slabulinka.....no uvidím.... vstavam o siestej 😀

mukesina
26. okt 2011

@asemilka tak toto je krasne a ta posledna veta je paradna 🙂))))))

monika2712
26. okt 2011

@mukesina no chcela by som mat tvojho tusaka 🙂 ja uz totiz neviem co si mam mysliet o tom. zajtra napisem cez nejaku prestavku ze ako teplota, idem spat uz lebo ta dnesna tura po viedni ma brutal znicila.

jasin
26. okt 2011

@monika2712 vo Viedni si? tam je nadheeerne 🙂 Minuly rok som tam bola v Hoteli Radisson Blu Style tiez pracovne na vikend videla som minimum viedne ale bolo krasne🙂 uchvatne mesto. Uzi si to tam kolko sa da🙂

mukesina
26. okt 2011

@esmemia @ktore @orchis nerobte chutky s tou slaninou, tu nie su slaninky takeako ako u nas :( uz sa nevieme dockat Vianoc, ze prideme domov a vsetko fajne budeme mat 🙂

jasin
26. okt 2011

No ste zle chute na slaninu teraz na noc- neni som nafuknuta dost este si aj slaninu mam ist dat? ach s vami..

idem dobruu 🙂

barborka1446
26. okt 2011

@mima1983 tak vies ja som robila 25, 27, a 29 😀 Istota, a chcela som vidiet ako hrubne ciarocka 😀 Isto ti uz vykukne hrubsia 😉 O siestej ? Tak to nevstanem 😀 Tak mi tu nechaj odkaz s fotkou 😀

monika2712
26. okt 2011

@jasin hej ja som v hiltone, dnes bola jedina sanca daco vidiet, zajtra sedim od osmej do siestej na skoleni a pptom v piatok do 12 tej a potom huraaa domov, zas mi je dako do placu, chyba mi tu drahy :( neznasam ked som precitlivela... oki dobru baby a dakujem za vsetku podporu, ste moc zlate !!

esmemia
26. okt 2011

@jasin dobru nocku :D

mima1983
26. okt 2011

@barborka1446 ok necham, ja totiz vstavam do prace, takze musim 🙂

esmemia
26. okt 2011

Baby boli sme podvecer v Tescu a niesla som malu trosku,nie dlho,ale babulka uz aj co to vazi a mna od vtedy pekelne boli podbrusko,normalne ho citim take pevne,co to?

barborka1446
26. okt 2011

@mima1983 Tak ma teda prekvat dialnicou 😝

mukesina
26. okt 2011

@monika2712 prajem bru noc 🙂 teraz na to uz nemysli, oddychni si tam . v sobotu urois testik a co neuvidis 2// 🙂

mima1983
26. okt 2011

@barborka1446 joooj dufam ze hej..... mam aj trosku strach, aby nebola zase taka slabučka....

linuska1
26. okt 2011

@mima1983
hlavne nech je..🙂) na intenzite nezalezi..))

mima1983
26. okt 2011

@linuska1 tak tak.... a hlavne nech je to vsetko v poriadku, lebo teda fakt neviem do čoho som sa to dostala 😀 este som to nezazila 😀

linuska1
26. okt 2011

@mima1983

no ja som mala hrozne tehotenstvo...🙂 aked som hovorila mame ze je to strasne.. takona mi povedala ze kto mi hovoril ze tehotenstvo je super??.. ze si to len myslime..🙂))

blackswan75
26. okt 2011

@esmemia daj si magnezium, to by malo uvolnit

barborka1446
26. okt 2011

@mima1983 neboj 🙂 aj keby bola este slabucka, uz bude silnuckejsia ako predchadzajuca 😉

barborka1446
26. okt 2011

@linuska1 Linuska a preco si mala hrozne tehotenstvo ? 😒

esmemia
26. okt 2011

@mima1983 takze zajtra bude testikovy den,parada uz sa tesim 😉

esmemia
26. okt 2011

@blackswan75 dakujem moja za radu

katarina_st
26. okt 2011

@linuska1 ja som mala v pohode tehotenstvo. Aby som to nezakrikla, keby som cakalo druhe babo 🙂. Akurat pri prvom som mala zo zaciatku trosku problemy, ale potom to uz bolo OK. Mne sa pacilo byt tehotna. Okrem ineho, vsetci okolo mna sa este viac o mna starali 🙂

esmemia
26. okt 2011

@linuska1 ja som tiez mala v celku pohodove tehu,niekedy lutujem,ze som si to nevedela vychutnat este lepsie ako som si 😉

esmemia
26. okt 2011

@linuska1 a na to co povedala tovja mamka,vsak co je v zivote zeny jednoduche,lahke a prijemne ? 😉